Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(Raflezija @ 2006 09 07, 17:57)
Na kaip matau labai dauk esi siuntus nuotraukyciu i zurnalus  ax.gif  4u.gif gal galetum parasyti kokiu tikslei emeilu siunti, nes nesu megeja labai daug pirkti zurnalu  ax.gif  blush2.gif  verysad.gif

nuotraukos@tavovaikas.lt
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
esu išsiuntus daug sykių į 'Tavo vaikas" ir buvom patalpinti kai kuriuose skyreliuose ax.gif džiugu matyt savo zuikį besipuikuojantį žurnale rolleyes.gif
Atsakyti
Mes išsiuntėm i žurnalą "Tavo vaikas",ir jau du kartus musų nuotraukytes išspausdino.Nors ir ne ant viršelio bet vistiek labai malonu buvo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BomBonke: 09 rugsėjo 2006 - 20:04
Aš siunčiu į mažylį 4u.gif , jau turim ne vieną žurnaliuką kur puikuojasi mūsų mažylės foto bigsmile.gif
Atsakyti
ash neturiu zurnalo tavo vaikas adreso, tai ner kaip siusti. plius ne lietuvoj gyvenu, tai ir jei pakviestu...nieko neisheitu mum:) bet ash nueinu i ju website, ir ten albume dedu nuotraukas:)
Atsakyti
Mano vyresnioji jau ne kartą puikavosi žurnalų puslapiuose, o mažosios dar nesiunčiau, bet dar truputį paaugs, išmoks pozuoti - ir siųsiu biggrin.gif
Atsakyti
kokiu adresu reikia siust? ten buna kokie konkursai? ar shiaip galima foto siust? mat man neina tu zurnalu nusipirkt, taip kad neina niekur ir sudalyvaut sad.gif
Atsakyti
[quote=dvyne2,2006 09 14, 22:21]
kokiu adresu reikia siust? ten buna kokie konkursai? ar shiaip galima foto siust? mat man neina tu zurnalu nusipirkt, taip kad neina niekur ir sudalyvaut sad.gif

Į žurnalą "Tavo vaikas" - info@tavovaikas.lt
Į žurnalą "Mažylis" - mazylis@veidas.lt
Į žurnalą "mamos žurnalas" - mamoszurnalas@gmail.com

Visuose žurnaluose vyksta ir kokie nors konkursai, bet į visus galima nusiųsti ir šiaip gražių nuotraukyčių smile.gif
Atsakyti
Man kelis kartus buvo kilusi mintis issiusti savo pupos nuotraukye,bet mintis telikdavo mintimi,kazkodel vis neprisiruosiu tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2006 09 20, 17:18)
Tai, kad siunčiant nuotrauką, visiems konkursams reikia iškirpti ir užpildyti anketą g.gif

ne i visus schmoll.gif prie kai kuriu konkursu buna nurodyta, kad galima atsiusti nuotraukas ir el.pastu smile.gif
Atsakyti
Mus taip pat fotografavo is zurnalo "Tavo vaikas". Bet mes to labai nesureiksminom. Tiesiog buvo smagu, kad vaikai tures grazu prisiminima - nuotraukyte zurnale.
Atsakyti
Mes fotografavomes "tavo vaike". Esam virsely si menesi. Buvo smagus nuotykis! Bet musu maze ne is tu, kurie nors viena sekunde isstovi vienoje vietoje. Ir fotosesijoj tuo isitikinom koki 100-aji karta! Labai buvo juokinga, kai 4 suaugusieji lakste paskui ja, visaip vaipesi tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif ir dar bande nufotografuoti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif .
Atsakyti