mūsų foto išspausdino dvejuose šio mėnesio "Tavo vaiko" konkursuose, bet likau labai nepatenkinta nuotraukų kokybe- labai sumažintos, prastai nuskenuotos, kažkaip labai nuvylė...
as daznai siunciu
man labai faina kai randu is zurnalo puslapiuko ziurinti savo padauza
ir ne tik nuotraukas siunciu,ir laiskus
o priziuku jau kiek prisirinkom
Kol kas didziausias laimejimas-fotosesija pas J.Ciakiene
Renku visas isspausdintas nuotraukytes ir dedu i atskira albumuka,bus padauzai atsiminimas kai uzaugs
Va,ir naujam Mamos zurnale,juokingiausios nuotraukos konkurse radau savo atzalele

Renku visas isspausdintas nuotraukytes ir dedu i atskira albumuka,bus padauzai atsiminimas kai uzaugs

Va,ir naujam Mamos zurnale,juokingiausios nuotraukos konkurse radau savo atzalele

Si karteli as labiausiai laukiu pasirodant kioskuose naujojo Tavo vaikas numerio 

Priskaičiau aš čia apie tuos žurnalus, tai ėmiau ir išsiuntinėjau į visus. Iš "mamos" iškart gavom kvietimą fotografuotis. Dabar beliko sutarti laiką su fotografe. Gal kas turit tokių fotosesijų patirties?
QUOTE(nes @ 2006 07 27, 20:21)
Priskaičiau aš čia apie tuos žurnalus, tai ėmiau ir išsiuntinėjau į visus. Iš "mamos" iškart gavom kvietimą fotografuotis. Dabar beliko sutarti laiką su fotografe. Gal kas turit tokių fotosesijų patirties?
Nusivesk daugiau rubu, nes reiks daug kartu perrenginet, ieskos geriausio varianto. Be to is karto apsisarvuok kantrybe, kad bus karsta, vaikui po kurio laiko atsibos ir jis nebenore sedeti kaip liepta ar sypsotis. Be to, idomiausia, kai reiks vaika prajuokinti, visokias nesamones daryt, kad jis nusisypsotu.

QUOTE(Tarantula @ 2006 07 29, 21:16)
Dekui
Jurgitar, mums irgi niekas nekainavo, fotografas pats pasiule irasyti cd mums, irase visas foto, sake patys atsirinksime ko norime. Mums fotosesija truko gana ilgai, bet vaikas buvo geros nuotaikis, pamiegojes, pavalges, tas ir svarbiausia, o kaip kazkuri sake, daug kas ir nuo tevu priklauso, juk vis tik nauja aplinka, nauji zmones, nezinia kaip vaikas gali sureaguoti

Jurgitar, mums irgi niekas nekainavo, fotografas pats pasiule irasyti cd mums, irase visas foto, sake patys atsirinksime ko norime. Mums fotosesija truko gana ilgai, bet vaikas buvo geros nuotaikis, pamiegojes, pavalges, tas ir svarbiausia, o kaip kazkuri sake, daug kas ir nuo tevu priklauso, juk vis tik nauja aplinka, nauji zmones, nezinia kaip vaikas gali sureaguoti
Jo fotografavomes pas Greta, Grigiskese. Mum nuotrauku is viso nepasiule, tai pati paklausiau ar butu galima kaip nors jas gauti. Tai man pasake taip, uz 50 lt irasysim i CD. Na tai as ir sutikau, nes juk norisi ta grozi turet.
O siaip idomu kodel kitiem nemokamai

Musiske tai pradzioj labai pozavo, bet po to pervargo, nieko nebenorejau, nei rengtis, nei sedet kaip liepta. Mazute dar buvo.
mamos@hostex.lt
nuotraukos@tavovaikas.lt
mazylis@veidas.lt
QUOTE(fleita @ 2006 05 24, 18:34)
O gal kas fotografavosi "Mažylio" viršeliui? Mus pakvietė į fotosesiją, tai įdomu kaip ten viskas vyks 

si menesi mano mazius puikuojasi ant mazylio virselio

mūsų
kelis kartus buvo Mažylyje ir Mamos žurnale, o Tavo vaike nebuvo, nes nesiunčiau
esam laimėję Juokingiausios foto konkursą

esam laimėję Juokingiausios foto konkursą

dar pasigirsiu
naujausiame Mamos žurnale vėl yra mūsų
fotkė

naujausiame Mamos žurnale vėl yra mūsų

o as viena karta labai nusivyliau,siunciau savo mazylio nuotrauka i konkursa "nestle",na uzdotis buvo nusifotgafuoti su nestle firmos galyniu,tai as iskirpau tokia kaip karuna is dezutes,pasodinau vaikuti i kedute,lekste jam nestle daviau,na nuotrauka tikrai gavosi nebloga
visi labai gyre kai pamate,bet labia nusiminiau kad is tike mazai foto(konkursas buvo isspausdintas vos 3 men),mes nepatekome i penketuka,kai pamaciau ka atrionko,tikrai nusivyliau
nors siunciau iki to nuotraukas,buvau keleta laisku parasiusi,eilerasti sukurusi,bet po to noras dingo,nezinau as kai jie ten vertina
na idesiu nuotraukyte,gal bent jus ivertinsit
My Webpage
aisku gal ir linksma ziureti i isimurzinusius vaikus,bet kai visos 5 ar 6 nuotraukos buvo laimetojos buvo panasios,tai tikrai nusiminiau

na idesiu nuotraukyte,gal bent jus ivertinsit

My Webpage
aisku gal ir linksma ziureti i isimurzinusius vaikus,bet kai visos 5 ar 6 nuotraukos buvo laimetojos buvo panasios,tai tikrai nusiminiau

Mamos zurnalo mailas: mamoszurnalas@gmail.com
mazylio neprisimenu,i tavo vaika is vis nei karto nesiunciau

mazylio neprisimenu,i tavo vaika is vis nei karto nesiunciau