Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

Nuva, Matuko nuotraukytes toookios mazyyytes... IMamos Zurnalo kalendoriu taip ir nepatekom unsure.gif Bet uz tai turim graziu musu beibio nuotrauku thumbup.gif
O straipsnelis... Kur apie "du vilkus".... mad.gif mad.gif
Tiesos gal 10 proc. blink.gif
siaip tai Greta vaziavo kaciuku fotkint - nesigavo tai prie sunu perejo...
O parase visai kitaip mad.gif

O Melisa kokia grazute gimtadienio nuotraukose wub.gif
Atsakyti
Valio!!! Mano Rokutis pateko i "Mazyli" kartu su Mijuku wub.gif
Atsakyti
Mano bernai ir mazylio zurnale! clap.gif
Atsakyti
O Supermamos "Mamos žurnale" ir psl. 24-26 " Pradžią davė Nomeda" ir psl. 54-55 "Mamos švenčia su AVON" thumbup.gif
Šaunuolės
Atsakyti
O mes stai cia wink.gif wink.gif
user posted image
Atsakyti
As ir nemanau, kad per pazistamus. Mes siuntem savo nuotraukytes i "Tavo vaikas" "modeliuko" konkursa, ir po dvieju savaiciu paskambino ju fotografe is Vilniaus - isiprase i svecius mano zuiki pafotografuot straipsnio iliustracijai. Tai dabar laukiam, turim pasirodyt vasario men. numeryje. blush2.gif
Tik man nepatiko, kad vaika fotkino tik gulinti unsure.gif .Man mano panelyte graziausia, kai sedi. O dar kai sujunge jie savo galingas lempas, tai maziuke man tokia isbalus pasidare.... unsure.gif Nemanau, kad bus labai grazios nuotraukos schmoll.gif Nu, bet daugiau ka nors galesiu pasakyt, kai pamatysiu zurnala vasario men. scare.gif
Atsakyti
Buvusi kursiokė prieš kelis mėn. siūlė mano 2.gif sudalyvauti reklamos filmavime, aš abejojau, bet vyras buvo kategoriškai prieš. Ir kaip aš džiaugiuosi, dėl tokios jo nuostatos, nes kai pamačiau tą reklamą blink.gif schmoll.gif

O ir šiaip, tikrai nenorėčiau savo vaiko veiduko ant kokio žurnalo (kaip ir pati ant Stiliaus viršelio nesvajoju pakliūti) schmoll.gif Nekalbant apie tai, kad tie žurnalai mamoms man siauba varo, ypač dizainas ir maketavimas, dar plius mėtytusi tie žurnalai su mano 2.gif kažkokiuose svetimuose namuose, svetimi vaikai plėšytų ir seiliotų, kokia bobelė sugrūstų į krosnį ir tt ir pan

Beje, pažiūrėjau gallery mamos portale, ten tokia viena nuotrauka nespalvota yra, kur moteris nuoga krūtine, pasiguldžiusi mažulytį vaikiuką. Nesąmonė tokią nuotrauką siųsti, kad ji paskui kabėtų i'nete blink.gif
Atsakyti
O gal zinot kokio dydzio nuotraukas geriausia siusti el. pastu?
Atsakyti
svarbiausia nuotraukos kokybe. didesne nei 1Mb sunku atidarinet, gerai ja butu suspausti, kad uzimtu nedaugiau kaip 500Kb
Atsakyti
labux,

nusprendžiau ir aš pasireikšt. mano vyresnėliui jau beveik keturi, tai kai mažas buvo, kokius 4 kartus siunčiau laiškus su nuotraukom. ir visas išspausdino thumbup.gif o vieną pamatę pakvietė fotografuotis viršeliui. kai vaikiui buvo 1,6 metų, julius puikavosi ant viršelio. gaila tik, kad dar nelabai tą suprato.
o va dėl siuntimo į konkrečius konkursus, tai tikrai niekur specialiai nesiunčiau ir nerašiau-jie patys prisitaiko, kur tą nuotrauką dėt 4u.gif

sėkmės dalyvaujant 4u.gif juk smagu savo vaiką pamatyti žurnale thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai smagu ant žurnale rasti mielą savą nuotraukytę. O jei ji dar ant žurnalo viršelio ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Šeštadienį kaip nusipirkom "Mamos" žurnalą, tai visur vežiojamės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir mano leliukai kažkada buvo " Tavo vaiko" viršelyje blush2.gif . Džiaugiausi kaip ax.gif 4u.gif , močiutė įsirėmino ir ant sienos pasikabino biggrin.gif . Dar buvome " Manos žurnale", o ir aš kaip kokia zvezda su vaikučiais papuoliau į " Šeimos sveikata" viršelį nail.gif nail.gif
Atsakyti