Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(dėja @ 2005 11 01, 18:57)
O kaip geriau paštu siųsti,ar el.paštu.Ir kiek foto reikia siųsti viena ar kelias.Ir parašot kokį laiškuti ,kokius duomenis.Labai norėčiau savo mažės nusiųsti  4u.gif 
nagi patarkit ,man neišmanėlei blush2.gif  blush2.gif

as siunciau el pastu.
parasiau i koki konkursa siunciu o kelias taip nusiunciau tik parasiau dukrytes varda mirksiukas.gif
o dabar pasigyrsiu blush2.gif kita diena gavau laiska is mamos zurnalo ir paprase papaskot kaip sugalvojom dukrytei varda ir si mensi mazule papuole i zurnala kur retas vardas ir laimejo keksiukus thumbup.gif
sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
Ar niekad neteko patirti, kad nusiuntus savo atžalėlės foto į kokį žurnalą, nieks nesiteikia jos įdėti?? Ar tokiu atveju, nenusiviliat pačiu leidiniu?
Atsakyti
Mano manymu, tokių norinčių yra daugybė ir žurnalai paprasčiausiai nepajėgūs visų nuotraukyčių iš karto sutalpinti, nes priešingu atveju išeitų tik fotoalbumai, o straipsniams vietos neliktų rolleyes.gif Asmeniškai aš tokio leidinio nepirkčiau schmoll.gif Šiaip aš nesiunčiau nė vienos vaiko nuotraukos. Apžiūriu išspausdintas, bet kartais ten tokia marmalynė būna, net akyse susilieja, o jei dar greta trys vienodi vardai blink.gif
Atsakyti
Siunčiau senai ir tik vieną kartą į žurnalą 'Tavo vaikas". Tada rinko vaikus ant viršelio. Nu, žinoma, man ,kaip tai pelėdai mano vaikas, atrodo pats,pats -iausias smile.gif Bet nepakliuvom. Tada gal kiek nuliūdau, nes turėjau naivumo, kad pakliūsim. O dabar tik nusišypsau prisiminusi ir nuo to laiko nebesiunčiu niekur nuotraukų. Čia kaip loterija, o kadangi loterijose man nesiseka- apsiraminau.
Atsakyti
Siunčiu bigsmile.gif
Na nežinau į viršelį turbūt niekad neužkops mano vaikai biggrin.gif
bet smagu būna kai išspausdina, aišku smagiau kai randu laiškelį išspausdintą, o ne veidą veidų gausumoj bigsmile.gif
lotuliukas.gif ai na bet viltis miršta paskutinė lotuliukas.gif mažu kada nors kas nors pakvies mano mažiukus, o jei ne dabar tai po dešimtmečio kito cosmopolitano ar vouge viršeliui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatide: 19 sausio 2006 - 17:41
as cia pries keleta menesiu nusiunciau savo mazio nuotraukytes i "mamos zurnala" ir i "tavo vaika".Is mamos zurnalo mums paskambino ir pasiule fotkintis ant virselio,nu neslepsiu tikrai nudziugau ir toks malonus virpuliukas nuejo.bet pvz is "tavo vaiko" didelio susidomejimo nebuvo ir idejo tiesiog i ta lentele su vaikuciais.Ir as neikiek nenuliudau.na tiesiog istikro tai neaisku pagal kokius kriterijus jie renka tuos vaikucius.Nes nemanau kad tie vaikuciai kurie yra ant virseliu ar seip straipsnius puosia jau yra ypatingi,tiesiog gal kazkuom patrauke fotografes aky ir jiems pasiseke,juk juos atrenka gal koks pora zmoniu ir tai tera ju nuomone,kitiems gal patiktu visai kiti vaikuciai.tiesa sakant as manau kad i visas tas peripetijas nuotrauku labai isijaust nereiketu,nes pvz "tavovaike"parasyta,atseit pas juos,tik patys paciausi vaikuciai patenka ant virselio.nu nezinau man tai kazkaip nekaip skamba.ydomu kaip jie nusprendzia kuris tas pats paciausias?mano nuomone ant virselio turi rinkti ta vaikuty kuris kazkuom tiesiog patrauktu aky(garbanotas,raudonplaukis,na kazkoki bruoza toky isimintina turetu)o ne rinkti kazkoky ten graziausia,nes jie visi grazus.otai tie konkursai greit pasidarys kaip mis rinkimai.ir nors mums pasiseke,as savo nuomone apie juos jau susidariau ir daugiau nebesiveliu.as cia konkreciai apie rinkimus virseliams ar straipsniams puost.jei koks seip linksmas konkursas tai cia kas kita.
Atsakyti
Lygiai metus siunciau,daug nuotrauku yra musu zurnaluose Mazylis ir Tavo vaikas,Mamos mum nelypo 4u.gif Laiskai pora kartu isspausdynti musu Tavo vaike,taip pat ir buvom pakviesti kaip iliustracija prie straipsnio,rubrikoi Klausiate,atsakome. 4u.gif
Atsakyti
Siunčiau tik porą, ir abi atspausdino ax.gif
Atsakyti
Įdomu, o kaip nuotraukas siūnčiate padarytas ar elektroninį variantą? g.gif Mus draugai labai ragina siųsti, bet kažkaip nedrįstu... g.gif
Atsakyti
iki metukų siųsdavau kas mėnesį doh.gif tai žinoma nereikėjo tikėtis,kad visas atspausdins, kai daug siunčiau blush2.gif biggrin.gif
Dabar siunčiu retai, bet tik į konkursus, tai visada įdeda smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Veite jūsų nuotraukytės labai nuostabios bigsmile.gif thumbup.gif .Aš savo vaikinuko nuotraukyčiu nesiunčiau,nes dar internetą nebuvau pajungusi,o dabar visai nebloga mintį davei,reikės pabandyti išsiusti biggrin.gif ir mums.Sekmės.
Atsakyti
Į "Mamos žurnalą" esu siuntusi nemažai savo vyresnėlio nuotraukų. Praktiškai visas ir išspausdino. Na, į viršelį nepapuolėme, bet tai ir nebuvo mano tikslas, nes nuotraukas daugiausia siunčiau tokias komiškas...

Dabar esu apsileidusi, jaunėlius ir fotografuoju žymiai mažiau, ir į žurnalą pasiųsti laiko, o gal ir noro, nerandu...

O siunčiau popierinį nuotraukų variantą. Nors kai vasarą buvome pakviesti straipsnio herojais, tai nusiunčiau ir keletą elektroninių nuotraukų.
Atsakyti