Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai 3-4 metų vaikui

Ką tik maniškiui suėjo 4. Šiais metais geriausi buvo:
1. Lego Duplo kaladėlės ir prie jų bent viena didesnė lego duplo mašina
2. Medinės kaladėlės
3. Dėlionės, įvairios nuo 3 det. iki 60 d.
4. be abejo, mašinytės, geriausia mažos ir daug wink.gif
5. Pieštukai, flomasteriai, dažai ir kitos rankdarbių priemonės
6. Užduotėlių knygelės, ypač jei yra lipdukų (bet ir be jų tiko)
7. Stalo žaidimai (skirti šiam amžiui)

Na ir, žinoma, mama su tėčiu thumbup.gif




Atsakyti
sveikos mamytes,manau dovanoti reikia tai,kas vaika tuo metu labiausiai domina...
Megsta piesti-dovanokit viska,kas susije su piesimu,zaidzia konstruktoriumi-dovanokit kaladeles,Lego... smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui (3,5 metai) geriausi zaislai dabar - stalo zaidimai, tinkantys siam amziui, turim jau nemazai ju ivairiu prisipirke, viskas kas susije su piesimu, plastelinas, dar visokie kamuoliai- kamuoliukai. Zaislu turim labai daug ivairiu, bet prioritetas kol kas siems (cia net ne zaislai doh.gif ). Beje mano mergaitei leles nelabai patinka, mieliau pasirenka masinyte, liektuveli...
Atsakyti
Garazas pats geriausias zaislas. Turejom ELC mazaji garaza nuo 1 iki 3 m. skirta vaikams, ji isaugom keitem ELC big city garaze. Fantastiskas zaislas, brangus, bet vertas visu pinigu. Tiesa, pirktis is uzsienio ir siustis pigiau nei pirktis cia, mano asmenine patirtis. Turim kelias dienas, bet manau ir ateityje bus nuolat reikalingas, nes su mazuoju zaide kone kasdien. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Kokia įdomi tema.

Pasirodo, maniškis elgiasi labai tipiškai jo amžiui (treji) - mašinos užvaldė visapusiškai. Turim dvi mašinas- paspirtukus, tai paeiliui su abiem kasdien pavažinėja, turi parkavimo vietas. Dar dviratis- paspirtukas (be pedalų) mėgstamas. Dabar gimtadieniui pirkom normalų dviratį, tai šiandien priprašė visur vėžint (nemoka dar minti pats), manau irgi bus pasiteisinęs pirkinys.
Įdomu tai, kad mašinėlių mažų jis turėjo nuo kūdikystės, bet nesidomėjo praktiškai, nebent kuriai ratus pavykdavo nulupt, tai ta įdomi buvo. Ir staiga, prieš kelis mėn, pradėjo žaisti masiškai su visomis. Tortą gimtadieniui užsisakė irgi mašiną. Tiesa, jam dabar turi mašinų bagažinės darinėtis ir durelės, ir dar numerius mašina privalo turėti. Jei neturi- sugalvoja, liepia užrašyt ir priklijuot smile.gif. Torto mašina irgi turės numerius lotuliukas.gif
Dar labai pasiteisinęs dalykas- FP ferma. Toks nemažas namas, keli gyvūnėliai yra, pasukus tokią girdyklą, muzika groja. Žaidžia gal nuo 1,8 m. iki dabar. Tik funkcijos keičiasi. Dabar ten "paštas", "darželis".
Dėlionėmis nesidomi, nebent pati dėliočiau, su Lego - analogiškai. Labai tikiuosi, kad tai pasikeis.
Turim lėlių namą, tai retsykiais pažaidžia. Bet šiaip žmogiukai (iš Lego dauguma) labai naudojami,ypač mašinoms vairuoti smile.gif.
Jeigu būtų sąlygos, dabar pirktume čiuožyklą (nerealiai mėgsta) ir namą, tokį kaip kad kavinės, vaikų žaidimų kambariai turi- plastikinį ir nemažą (mačiau šiandien jonelio kieme už 170 nepilnos komplektacijos. manau, pigu). Bet kadangi bute gyvenam, turbūt mėginsim konstruoti mažesnį kartoninį namą patys- bus vaikui įdomi veikla.

iš knygučių ir jam su lipdukais valdo. t.p. lipdyti iš plastilino mėgsta, piešti.
Atsakyti
Oho,gera temuke thumbup.gif
Na mano vienai is dukryciu tuoj 4-eri sueis. Bandysiu ir as nupasakoti,kokie zaislai jai labiausiai patiko per 3-4m laikotarpi.
Nuo triju lb lb norejo virtuves ,tad gavo dovanu ne itin didele,uztad ziadimo buvo daug,pastatem ja irgi virtuvej,tai as gaminu ir ji is paskos thumbup.gif turim nemazai puzliu. Nuo didesniu,kur paveikslelis susideda is 20 detaliu (sias visiskai savairinkiskai sudejo vos gavusi budama 3m) ir dar is daug mazesniu detaliu,kur paveiklelis susideda is 49daliu. sias reikia padeti kazkie. Beja pazintis su puzlem prasidejo jau 2m,nuo mediniu delioniu,kur tam tikras figuras reikia pataikyti i reikias formos vieta.
Na jau 3m ja tiesiog uzvalde Play-doh plastelinas!!!! Sis daiktas nerealus,kasdien zaidzia su juo,turi keleta rinkiniu,kur sio plastelino pagalba, galima kepti ''vaflius'', ''sausainius'',daryti pyragaicius ar dar ka. Todel lb patinka. Iki siu dienu kasdien su juo lipdo ir manau dar ilgai zais.
kas be ko yra piesimo priemones,bet labiausiai bene patinka guasas. thumbup.gif
Turi ir leliu,bet jos kol kas lb ''nekabina'',manau uz metu kokiu tik zinos ka su tom lelem veikti biggrin.gif 2m gavo mega bloks kalades,tad iki 3.5jos ja tenkino,bet db jau aiskiai pareiske,kad ji jas isaugo biggrin.gif tad db turi veina nediduka lego panasu i duplo,mastom pirkti jau normalu,nes jai visai patinka,tiesa kol kas reikia tevu pagalbos ka nors pastatyi,bet gi tai gerai smile.gif na ir kas be dviracio. Kol kas jo neturim,tad busima gimtadienio dovana bus jis. Jau teko matyti,kaip ji juo naudojasi,tai vaikas tikrai lb jo nori.
Turi ir barbes nama,bet irgi matyt dar per maza jam.
Atsakyti
Mano suneliui greit jau bus 4m.
Mylimiausi:
1. masinytes- visokios: nuo maziukiu iki dideliu, taip pat ir radijo bangom valdomu
2.masinu garazas - 3aukstu garazas
3. zirkles- nesenai ismoko karpyti tai dabar vienas is megiamu uzsiemimu- daryt visokius karpinius. Sakyciau visai neblogai jam iseina tik reikiajau buti arti nes baisu kad nesusizeistu..
4. knygutes- piesimo knygeles ir tos su lipdukais
Atsakyti
Mums irgi patinka knygutes su lipdukais- tik viena beda - labai grieitai viskas ten susiklijuoja biggrin.gif
o dar paskutinio menesio atradimas - pradejo delioti, ir vis praso nauju delioniu. O kadangi dar turim 2 metu broli - tai atradau super zaisla - medines deliones. Iprasti puzzle, tik mediniai, tai mazas bent nesulenkia ir nenukramto bepadedamas smile.gif Ir labai geras dalykas 4 deliones dezuteje- viskas vienoje vietoje ir nepasimeta 4u.gif
Atsakyti
manau kiekvienas vaikas yra individualus. o tokio amziaus vaikas jau pats gali pasakyti ko noretu. siaip, mano sunus, kuriam dabar 3.5, labiausia patinka puzles 48-60 detaliu, masinos, ypatingai su priekabom ir kaladeles
Atsakyti
user posted image

ziu kaip faina ,kur tokiu rast?????
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 10 17, 13:07)
ziu kaip faina ,kur tokiu rast?????

Aha, faina. Dar tokios nemaciau. Mes paprasta popierine balta juosta klijuodavom ant grindu ir ant jos vaikai jau zymejo kazka.
Atsakyti
irgi gera ideja, pats kelia gali piest ant tos baltos juostos gal dar netgi idomiau g.gif
Atsakyti