Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai 3-4 metų vaikui

Gera tema, tik senokai jau cia kas ir rase... Mano pupai arteja 3-asis gimtadienis, tai svarstau apie dovana g.gif Vasaros metu labiausiai domino laukas, smelis ir panasiai, o dabar teks "persiorientuoti", taigi labai idomu suzinoti kuo kiti tokio amziaus vaikai gyvena smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei nuo 3,5 metuku labai idiomios Barbies, butinai su batukais ant kulniuku, graziais plaukais, drabuzeliais. Ji jas nurengia, aprengia ir tt, kalba uz jas smile.gif
Atsakyti
Manoji 3 m 9 mėn, tai mėgsta puzzles, lėles ir viską, kas susiję su grožiu smile.gif Turi žaislinį veidrodį su stalčiukais, ten susideda apyrankes, žiedus, karolius, šukas ir pan. smile.gif bet artėja 4 gimtadienis, nežinau, ką jai dovanosiu smile.gif
Atsakyti
Kas liecia berniukus -mums 4 m. atradimas- hot wheels masinos, susilankstancios i kamuoliukus.
Atsakyti
mano dukra dabar "uzvaldyta ir apsesta" PLAY DOH. kepam, därom ledus, visokias picas ir tt. visi kiti zaislai yra gerai, su jais pazaidzia kazkiek irgi. bet vat sita mase ir irankiai kolkas yra nr vienas ir neatrodo, kad greitai nusibos.
Atsakyti
Musu maziukei - trys su puse, tai is proto eina del masinu ir traukiniu ax.gif Darzelyje jau ne viena karta mokytoja sake, kad dukryte zaidzia tik su traukinukais ir masinytem (greiciausiai del to, kad namuose neturi jokiu).Tai vien del to, grize i Lietuva, vaziavom su traukiniu (ji pirma karta), tai as galvojau, kad plys burnyte nuo sypsenos lotuliukas.gif Tai pirmadieni nupirkom dideli traukini su begiais ir vaziuojanti su baterijom, tai kai surinkom, tai ji gal kokias 5 minutes cype ir sokinejo is tos laimes, kai traukinys aplink ja vazinejo lotuliukas.gif O Kaledu senelio uzsiprase didele, zalia, masina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 09 spalio 2013 - 15:35
Gal kas turit tokia lelyte?
Galvoju ar verta pirkti 4 metu mergaitei.
Maciau dabar su nuolaida 100lt g.gif

user posted image
Atsakyti
Mano mergytei greitai keturi metukai, tai ziadzia nemazai su lelem, barbem, puzles megsta, knygas skaityt megsta(tiksliau klausyt, nes as skaitau) smile.gif visai neseniai atrado nauja aistra, tai lego smile.gif labai patinka mergaitei delioti ir paskui zaisti smile.gif
Atsakyti
labas vakaras nu as ne i tema, gal zinot kur gauti pirkti vaikiska akordeona, mano mazoji domisi instrumentais tongue.gif
Atsakyti
ar preis metus maciau maksimose (didelese dumples popierins) o dabar specialiai ieskojau maksimoje bazeje nebuvo. is viso labai skurdziai zaislai ten ... kaip ir mindaugo maksimoje.
sunui 3.5 tai va... nori- pats isirinko- plastelina su sausainiu gaminimo aparatu (nezinau ar zais bet pamates reklama nori ) kaina yvairi pirkau pigesni 64 lt (su nuolaida gavosi 39 litukai kazkur... tai cia pyragaitciams gamint yra ir statybos rinkinys su mazu traktoriuku... tas 58 kazkur... jei su nuolaida 35 grubiai. ta pirkau kaledoms darzeliui... nu aisku plastelino to specialaus pripirkau poka beveik kiloggrama smile.gif 780g 26 lt minus nuolaida 16lt grubiai... manau patiks jis taip ilgai nori jau ju (pora menesiu kai mato reklama vis saukia noriu noriu) ir plius visad praso pagaminti tinginiu ir skryliu (kad su tesla galetu pazaist. 4u.gif
Papildyta:
Del lalalopsy- praeitais metais dar dukra esidomejo siais jau noretu bet nepirksiu 4u.gif siaip patarciau nupirkti maza lelyte ir paziuret- jeimaza nesidomes abejoju ar ir sita domesis. 4u.gif
Atsakyti
mano berniukui 3m.3 men.dabar labai domi chuggington traukinukais ir teletabiais.kazkaip tik dar nedelioja puzliu skirtu maziukams,ir visai neskaito knygeliu,neturi kantrybes smile.gif
Atsakyti
Sveiki, Norėjau pasidomėti gal kas nors bandėte įsigyti vadinamajį riedamobilį Svingis? Kokie atsiliepimai ar vaikams patiko??
Atsakyti