Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai 3-4 metų vaikui

Mamos, patarkit?

turim 5 metuku dukterecia! ka padovanoti jai?
Patys vaiku neturim dar - tai nelabai isivaizduoju ko noretu... smile.gif
Knyguciu turi per akis, lelem nezaidzia (apskritai, is zaislu amziaus jau isaugo kazkaip per greit - sako meskiai ir leles, tai jau leliukam tik, o as jau didele doh.gif ) Kompiuteri vaikiska gavo pernai metais... Rupi puostis labai - karoliai, ziedai visokie, kosmetika dekoratyvine doh.gif .... Bet nenoriu, kad per anksti Olialia taptu, kad vaikyste dar pasidziaugtu...

Turim tokia unikalia mergaite.... doh.gif
Atsakyti
Padovanokit didele pasaku knyga teveliai gales vakarais skaityt pasakas, o kai ismoks ir pati skaitys.
Atsakyti
Aš savo beveik keturmečiui nupirkau garažą, user posted image
Jis jau metus žaidžia su tokiu labai paprastu kinietišku, bet tikrai žaidžia, tai jau seniai sakė kad reikia naujo jam smile.gif Manau pirkinys bus įvertintas 4u.gif
Atsakyti
O as savo beveik 4-iai dukrai nebezinau ka pirkt. Seneliu uzsiprase virtuves komplekto, dieduku-mikrofona. o mums jau sako nzn ko dar noretu.Jauciu pirksiu mazyciu lelyciu su namuku arba bandysiu Lego. Lego dar nei kart nebandzius deliot. Cia apie LEGO prisiskaiciau nemzai
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 12 09, 11:36)

jeigu mergaite turi daug jai jau neidomiu zaislu, knygu ar daiktu,tai ...gera dovana - kartu smagiai praleistas laikas
gal pabandykite padovanoti kazkiek savo laiko (kas, manau siais laikais, jau yra neikainuojama dovana) ax.gif, pasikvieskite i trumpa paslaptinga kelione nusipirkti koki papuosaliuka lelei, ar jai ( CPU pirmam aukste yra mediniai papuosalai is afrikos) smile.gif,...kazkur kartu suvalgyti karsto sokolado ir pasigrozeti is auksto Vilniumi ..ir pan .. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 16 gruodžio 2009 - 15:34
QUOTE(The pink panther @ 2008 11 10, 12:21)
Mes turim tokia mokyklele  thumbup.gif daikciukas  thumbup.gif

bigsmile.gif kokia faina, nesu macius schmoll.gif o kur ju yra pirkt g.gif

QUOTE(cobyte @ 2009 09 24, 23:08)
ka manote apie si lavinantuu staliuka 4meciui?
user posted image
ar kas toki turite butu gerai suzinoti apie jo kokybe ir tvirtuma.siaip labai fainas atrodo 4u.gif  lauksiu jusu pasisakymu.

pirma syk ir toki staliuka matu bigsmile.gif
Atsakyti
tokiu metu vaikai zaidzia su wow zaisliukais bei diset puzle delioja, dar yra zoob konstruktorius labai megsta mano sesers vaikai bigsmile.gif
Atsakyti
Mano 4metis vyrukas labiausiai domisi transformeriais bigsmile.gif jie gana ilgai neatsibosta thumbup.gif is lego(maziuku jau) tingi pats delioti dazniausiai schmoll.gif siaip dar puzzle, kuria imanoma paciam savarankiskai sudeti, t.y. is pakankamai dideliu detaliu ir aiskaus paveiksliuko. Tu garazu buvo gaves pernai per kaledas, dar per mazas buvo tai sulauze ir nelabai tezaide ax.gif

Siaip pati visada stengiuosi pirkt, kad zaislas ne tik idomus butu, bet ir lavinantis, taigi jau geriau knygute su lipdukais (maniskiui labai patinka), nei bile kokia masinyte schmoll.gif
Atsakyti
mano beveik trimetis turi build&play masinyte su atsuktuvu, tai meistrauja nepailsdamas... bet cia, aisku, nuo vaiko pomegiu priklauso... ax.gif
Atsakyti
Lego DUPLO super gerai tinka tokio amžiaus vaikams, maniškis labai žaidžia thumbup.gif
Atsakyti
fantastika, manajai dar tik 10 men, uzejau cia pasizvalgyti, ieskau drauges mergytei 3 m dovanos - kokie tie vaikuciai jau gudrus ir protingi tokio amziaus, mamyciu dziaugsmas:)
Atsakyti
mano sunui dabar geriausia garazas, masinytes (aisku Makvyno tematika biggrin.gif ), kamuoliai. Konstruktoriai, puzzle-neee smile.gif
Atsakyti