QUOTE(dziugena @ 2006 03 09, 09:27)
Noriu jums pasiūlyti šiek tiek kitokį receptuką iš šaldytos žuvies file nei iki šiol pateikti Taigi, reikės: svogūnų, žuvies filė (anksčiau darydavau iš jūrų lydekos, o dabar pabandžiau su skorpionžuve - labai skanu, tik šiek tiek brangoka...), grietinėlės, žalių vynuogių (geriausia be kauliukų) ir prieskonių (kario, baltųjų pipirų, citrininių pipirų, druskos). Pirmiausiai ant alyvų aliejaus pakepiname smulkintą svogūną, dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvies file, šiek tiek pasūdome ir kepame, kol žuvytė iškeps. Tada įpilame grietinėlės, o jai užvirus sudedame pusiau perpjautas vynuoges. Viską pagardiname prieskoniais pagal savo skonį ir skanaus
Labai paprastas, greitai pagaminamas ir kiek nekasdieniškas patiekaliukas
Labai paprastas, greitai pagaminamas ir kiek nekasdieniškas patiekaliukas
labai skaniai atrodo - reix ishbandyt