Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(vittie @ 2010 10 05, 19:16)
manau nenormalu  blink.gif šiaip RK gyd.Suckel aiškino, kad siuvant jie visada nuskausmina.
bet kažkur girdėjau, jog nuskausminamieji kai kurioms nesuveikia, va tada tai "linskma" doh.gif

taip taip, tikriausiai nesuveike.
Man darant cezario operacija nesuveike vaistai, tai jie vis netikejo,kai sakiau jog jauciu pilva ir net 2 kartus skalpeliu ipjove.
kai pasokau vos ne iki lubu,tai tada jau sako nieko cia nebus ir uzdejo kauke kad uzmigciau.
Dabar linksma prisimint,bet tada pile tik saltas prakaitas ir pikino.
smile.gif
Atsakyti
o gal zinot, kada RK kraustysis i nauja pastata kuri pastate santariskese? Dabar kiek zinau irengineja vidu, bet kiek ten irengines, tai neaisk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 10 07, 15:33)
o gal zinot, kada RK kraustysis i nauja pastata kuri pastate santariskese? Dabar kiek zinau  irengineja vidu, bet kiek ten irengines, tai neaisk  g.gif

Dar metus turėtų užtrukti, jei kokie finansavimai nepastrigs. Šiuo metu kondicionavimo sistemą vedžioja, aplinką šiek tiek tvarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 07, 15:50)
Dar metus turėtų užtrukti, jei kokie finansavimai nepastrigs. Šiuo metu kondicionavimo sistemą vedžioja, aplinką šiek tiek tvarko smile.gif

ech.. gaila rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos ... gal kuri nors treciadieni i paskaita besilaukianciosioms uzsiegistravote ?
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 06, 13:00)
sunku man patiket blink.gif

sunku patiket, bet taip buvo... verysad.gif
Atsakyti
Tik siandien po pietu grizome namo.

Esu patenkinta RK viskuo. Personalas super. smile.gif

Du cezariukai ten man teko, bet nieko nepadarysi.

Bet svarbu, kad esam visi sveiki, gyvi. Ir laimingi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 spalio 2010 - 18:44
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 05, 19:41)
bet tada turbut galima rekt ir prasyt, kad dar suleistu nuskausminamuju unsure.gif kai man siuvo tai as nieko nejutau g.gif cia jau man atrodo per daug kad jaucia kai iduria traukia ir t.t blink.gif

As irgi jutau, nors nuskausmino. Paprasciausiai, kaip aiskino, kad kai plysta i virsu, tai nenusiskausmina ten kaip reikiant 4u.gif Ir per abu gimdymus gavau ta pati atsakyma.
Atsakyti
Gal neseniai gimdžiusios galėtų patarti kokio pleduko mažyliui reikia ligoninėje? bent man minėjo, kad reikia turėti jau gimdykloje. Ar jokio neduoda?
Galvoju ar visą patalynę imti, ar tiesiog ant viršaus užklotuką, jeigu būtų vėsi palata? g.gif

ir dar klausimėlis, kokį kraitelį duoda po gimdymo mažyliui? Kiek žinau, tai sudokrem mėginuką, gal dar kažką, kad nereikėtų pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 10 16, 12:08)
Gal neseniai gimdžiusios galėtų patarti kokio pleduko mažyliui reikia ligoninėje? bent man minėjo, kad reikia turėti jau gimdykloje. Ar jokio neduoda?
Galvoju ar visą patalynę imti, ar tiesiog ant viršaus užklotuką, jeigu būtų vėsi palata? g.gif

ir dar klausimėlis, kokį kraitelį duoda po gimdymo mažyliui? Kiek žinau, tai sudokrem mėginuką, gal dar kažką, kad nereikėtų pirkti? g.gif

Paimkit siltesni pleduka arba kaldryte. Vaikui duoda tik paklode, ciuzini. O visa kita reikia turet savo.

Duoda tokias dvi dezutes, jos pilnos lankstinuku, reklaminiu. Ten bus vienas multi mam kompresas, sampunas, aliejukas, sudokremas, dvi sauskelnes, kaz koks kremukas dar. Visa kita tik pasiskaitymui.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 16, 11:12)
Paimkit siltesni pleduka arba kaldryte. Vaikui duoda tik paklode, ciuzini. O visa kita reikia turet savo.

Duoda tokias dvi dezutes, jos pilnos lankstinuku, reklaminiu. Ten bus vienas multi mam kompresas, sampunas, aliejukas, sudokremas, dvi sauskelnes, kaz koks kremukas dar.  Visa kita tik pasiskaitymui.

Ačiū už greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 10 16, 11:08)

Palata vėsi tikrai nebus wink.gif Bent jau aš gimdžiau rugsėjo gale, man buvo palatoj žiauriai per karšta - net nesveikai, turbūt gerokai virš 25 laipsnių doh.gif Gerai, kad chalatą plonytį turėjau (o ne tą "naminį" šiltą tokį) ax.gif
Gimdykloj pleduko mums nereikėjo, o palatoj turėjau tokį plonytį 4u.gif
Na, apie rinkinuką jau papasakojo wink.gif Ten net ir pasiskaitymui man bent jau kelios knygutės buvo fainos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 17 spalio 2010 - 21:28