Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 16:17)
.
Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro rolleyes.gif ...

pries 2.5 m gal del sios priezasties ir man nedare g.gif
Papildyta:
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 16:25)
Na, man nuleido vandenis ir pasakė: viskas - norėk nenorėjusi - nieks nebedarys schmoll.gif . Aš paklaikusi blink.gif  sakau: nenoriu bėdos ant stalo, o akušerė į tai: nieko - mes įpratę irnesakyk.gif . Sakau: jūs tai gal ir įpratę, o aš tai - ne lotuliukas.gif ...

tikrai jie daug mato kasdien visko, nematau del ko reiketu pergyventi, man atrodo, dzin ta akimirka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 17:25)
Na, man nuleido vandenis ir pasakė: viskas - norėk nenorėjusi - nieks nebedarys schmoll.gif . Aš paklaikusi blink.gif  sakau: nenoriu bėdos ant stalo, o akušerė į tai: nieko - mes įpratę irnesakyk.gif . Sakau: jūs tai gal ir įpratę, o aš tai - ne lotuliukas.gif ...

Nu gal paziurejo, kad daug atsivere ir nusprende neleisti stangintis g.gif man kai buvo 4 cm, tai drasiai lotuliukas.gif paskui dar beveik 18 val vargau kol atsivere likusieji 6 lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia gal individualiai g.gif žiūri, gal prilauso nuo to, ar pirmas, ar ne gimdymas biggrin.gif .
Papildyta:
Aha, ir nuo atsidarymo irgi, matyt...
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 16:33)
Čia gal individualiai g.gif žiūri, gal prilauso nuo to, ar pirmas, ar ne gimdymas biggrin.gif .
Papildyta:
Aha, ir nuo atsidarymo irgi, matyt...

o tai atrodo jeigu savo nusipirkus neturi tai ir nedarys, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 17:28)
tikrai jie daug mato kasdien visko, nematau del ko reiketu pergyventi, man atrodo, dzin ta akimirka g.gif

Del gydytoju as nepergyvenciau, tikrai jie visko mate...bet va, pas mane gimdyme dalyvavo vyras, kaip jaustis jam doh.gif tokie vaizdai is atminties ilgai neissikapstytu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 18, 16:35)
Del gydytoju as nepergyvenciau, tikrai jie visko mate...bet va, pas mane gimdyme dalyvavo vyras, kaip jaustis jam  doh.gif  tokie vaizdai is atminties ilgai neissikapstytu  lotuliukas.gif

del vyro tai tikrai nepatogu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 16:33)
o tai atrodo jeigu savo nusipirkus neturi tai ir nedarys, ar ne?

Man sakė, kad reik turėti, tai aš prašiau palaukti, kol vyras nupirks ir atneš, bet nespėjo lotuliukas.gif . Nesusikalbėjom ten - gydytoja vandenis nuleido, o akušerė pasakė, kad jau niekas man jos nebedarys...

QUOTE(laimucia @ 2010 10 18, 16:35)
Del gydytoju as nepergyvenciau, tikrai jie visko mate...bet va, pas mane gimdyme dalyvavo vyras, kaip jaustis jam  doh.gif  tokie vaizdai is atminties ilgai neissikapstytu  lotuliukas.gif

Neprisimins tas vyras lotuliukas.gif . Maniškis abu kartus buvo. Pirmą kartą klizmavo, sedėjau tulike "pusę dienos" ir vistiek dar kažkas (manau, užsilikęs vanduo tas) išėjo unsure.gif ... Pati pajaučiau. Matyt, pirmą kartą, kai gimdžiau takus nepramintus gerai sūnus paspaudė, o su dukra ir be procedūros apsiėjau biggrin.gif ... Ir vyrui dzin buvo tongue.gif . Ne "iki to" jiems tokioj situacijoj lotuliukas.gif .
Papildyta:
O šiaip - natūralu ir suprantama čia viskas - reikėtų jiems pagimdyti, tai ir klizmuoti apsidarytų lotuliukas.gif . Baigiu poster_offtopic.gif . Per daug čia įsismaginau 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 18 spalio 2010 - 16:44
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 16:49)
Man sakė, kad reik turėti, tai aš prašiau palaukti, kol vyras nupirks ir atneš, bet nespėjo  lotuliukas.gif . Nesusikalbėjom ten - gydytoja vandenis nuleido, o akušerė pasakė, kad jau niekas man jos nebedarys...
Neprisimins tas vyras lotuliukas.gif . Maniškis abu kartus buvo. Pirmą kartą klizmavo, sedėjau tulike "pusę dienos" ir vistiek dar kažkas (manau, užsilikęs vanduo tas) išėjo unsure.gif ... Pati pajaučiau. Matyt, pirmą kartą, kai gimdžiau takus nepramintus gerai sūnus paspaudė, o su dukra ir be procedūros apsiėjau biggrin.gif ... Ir vyrui dzin buvo tongue.gif . Ne "iki to" jiems tokioj situacijoj lotuliukas.gif .
Papildyta:
O šiaip - natūralu ir suprantama čia viskas - reikėtų jiems pagimdyti, tai ir klizmuoti apsidarytų lotuliukas.gif . Baigiu poster_offtopic.gif . Per daug čia įsismaginau 4u.gif .

va, sako kad ir po klizmos gali buti net blogiau nei is vis nedarant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 17:17)
Tai, kaip pageidausit, taip ir bus. Kaip supratau iš akušerės kalbos - čia jau kaip, tamsta, pageidauji - neprivaloma. Aš norėjau, bet nespėjau - pagimdžiau be avarijų tongue.gif .
Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro rolleyes.gif ...

Dėl pataliukų - gimdžiau liepą per didžiausius karščius ir turėjau ploną dekutį - naujagimiai be termoreguliacijos dar, norisi jiems būti, kaip mamos pilvuke... Aišku, ir perkaitint negalima...
O šiap, sako, duoda valdiškas kaldreles, bet tai, numanot, kokios jos... Lovelės čiužinukas buvo su paklodėle ax.gif ...

Pries desimt dienu, nedave jokio adijaliuko ar kaldrytes vaikui.Tik paklode ir ciuzini, bei lovyte.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 18:33)
Pries desimt dienu, nedave jokio adijaliuko  ar kaldrytes vaikui.Tik paklode ir ciuzini, bei lovyte.

Šiaip geriau aišku tūrėti būtų savo adijaliuką,bet jei netūrėtumėte manau vaikučio pliko tikrai nepaliktų jums :mirksiukas:Nors man pačiai maloniau būvo tūrėti savo adijeliuku susukta vaikutį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 18 spalio 2010 - 19:24
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 17:33)
Pries desimt dienu, nedave jokio adijaliuko  ar kaldrytes vaikui.Tik paklode ir ciuzini, bei lovyte.

as imsiu toki nestora pleduka, gal uzteks, tikrai nesinori veztis antklodes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 20:53)
as imsiu toki nestora pleduka, gal uzteks, tikrai nesinori veztis antklodes g.gif

Pleduko tikrai uzteks, jei matysi kad salta, paprasysi dar ligonines ar kad vyras atveztu mirksiukas.gif
Atsakyti