tai vaikui uzteks bodziuko ilgom rankovem, sliauztu tokiu ne storu, kojiniu ir kepures palatoj? ar imti dar koki megztuka?

QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 11:44)
tai vaikui uzteks bodziuko ilgom rankovem, sliauztu tokiu ne storu, kojiniu ir kepures palatoj? ar imti dar koki megztuka? 

aš megztuko tikrai nedėčiau. Juk lelių apklosit kaldryte, nelaikysit pliko. Be to, palatoj kepurės irgi nedėjau nei vienam. Uždėdavau tik, kai reikdavo per koridorių pereiti.
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 10:44)

Bodžiukas netinka, nes kol bambutė neužgijusi, nepataria gydytojai jo dėti

Megztuko tikrai nereikia, o kepurytės aš nedėjau lėlytei

QUOTE(Aktorė @ 2010 10 18, 15:48)
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka

QUOTE(Aktorė @ 2010 10 18, 15:48)
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka
Norėčiau artimiausiu metu nusipirkt.

O man si karta nedare klizmutes.
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 15:06)
O man si karta nedare klizmutes.
tikiuosi ir man nedarys

QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 16:14)
Pries 4 metus dare, dabar nedare.
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 15:16)
Pries 4 metus dare, dabar nedare.
Tai, kaip pageidausit, taip ir bus. Kaip supratau iš akušerės kalbos - čia jau kaip, tamsta, pageidauji - neprivaloma. Aš norėjau, bet nespėjau - pagimdžiau be avarijų

Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro

Dėl pataliukų - gimdžiau liepą per didžiausius karščius ir turėjau ploną dekutį - naujagimiai be termoreguliacijos dar, norisi jiems būti, kaip mamos pilvuke... Aišku, ir perkaitint negalima...
O šiap, sako, duoda valdiškas kaldreles, bet tai, numanot, kokios jos... Lovelės čiužinukas buvo su paklodėle

QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 17:17)
Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro
...

As gulejau ligonineje, kai man nubego vandenys, tai pries pakylant i gimdykla, padare klizma

koks skirtumas, pries ar po, juk iskart nepagimdysi tualete (jei klizma darys) po vandenu nutekejimo

QUOTE(laimucia @ 2010 10 18, 16:19)
As gulejau ligonineje, kai man nubego vandenys, tai pries pakylant i gimdykla, padare klizma
koks skirtumas, pries ar po, juk iskart nepagimdysi tualete (jei klizma darys) po vandenu nutekejimo

Na, man nuleido vandenis ir pasakė: viskas - norėk nenorėjusi - nieks nebedarys