Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

tai vaikui uzteks bodziuko ilgom rankovem, sliauztu tokiu ne storu, kojiniu ir kepures palatoj? ar imti dar koki megztuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 11:44)
tai vaikui uzteks bodziuko ilgom rankovem, sliauztu tokiu ne storu, kojiniu ir kepures  palatoj? ar imti dar koki megztuka? g.gif

aš megztuko tikrai nedėčiau. Juk lelių apklosit kaldryte, nelaikysit pliko. Be to, palatoj kepurės irgi nedėjau nei vienam. Uždėdavau tik, kai reikdavo per koridorių pereiti.
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 10:44)
tai vaikui uzteks bodziuko ilgom rankovem, sliauztu tokiu ne storu, kojiniu ir kepures  palatoj? ar imti dar koki megztuka? g.gif

Bodžiukas netinka, nes kol bambutė neužgijusi, nepataria gydytojai jo dėti wink.gif Aj, nebent tas bodžiukas atsisega kaip siaustinukas 4u.gif O šliaužtų storų irgi tikrai nereikia, paprastų medvilninių užteks wink.gif
Megztuko tikrai nereikia, o kepurytės aš nedėjau lėlytei 4u.gif (kaip minėjau, palatoj buvo žiauriai karšta)
Atsakyti
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka blush-anim-cl.gif Norėčiau artimiausiu metu nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 10 18, 15:48)
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 10 18, 14:50)

Ačiū už informaciją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 10 18, 15:48)
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka  blush-anim-cl.gif  Norėčiau artimiausiu metu nusipirkt.

O man si karta nedare klizmutes.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 15:06)
O man si karta nedare klizmutes.

tikiuosi ir man nedarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 10 18, 16:14)
tikiuosi ir man nedarys biggrin.gif

Pries 4 metus dare, dabar nedare.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 18, 15:16)
Pries 4 metus dare, dabar nedare.

Tai, kaip pageidausit, taip ir bus. Kaip supratau iš akušerės kalbos - čia jau kaip, tamsta, pageidauji - neprivaloma. Aš norėjau, bet nespėjau - pagimdžiau be avarijų tongue.gif .
Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro rolleyes.gif ...

Dėl pataliukų - gimdžiau liepą per didžiausius karščius ir turėjau ploną dekutį - naujagimiai be termoreguliacijos dar, norisi jiems būti, kaip mamos pilvuke... Aišku, ir perkaitint negalima...
O šiap, sako, duoda valdiškas kaldreles, bet tai, numanot, kokios jos... Lovelės čiužinukas buvo su paklodėle ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 18 spalio 2010 - 16:20
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 18, 17:17)
Beje, "tą" procedūrą daro iki vandenų nuleidimo/nutekėjimo - vėliau, sakė, jos nebedaro rolleyes.gif ...

As gulejau ligonineje, kai man nubego vandenys, tai pries pakylant i gimdykla, padare klizma tongue.gif
koks skirtumas, pries ar po, juk iskart nepagimdysi tualete (jei klizma darys) po vandenu nutekejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 18, 16:19)
As gulejau ligonineje, kai man nubego vandenys, tai pries pakylant i gimdykla, padare klizma  tongue.gif
koks skirtumas, pries ar po, juk iskart nepagimdysi tualete (jei klizma darys) po vandenu nutekejimo  lotuliukas.gif

Na, man nuleido vandenis ir pasakė: viskas - norėk nenorėjusi - nieks nebedarys schmoll.gif . Aš paklaikusi blink.gif sakau: nenoriu bėdos ant stalo, o akušerė į tai: nieko - mes įpratę irnesakyk.gif . Sakau: jūs tai gal ir įpratę, o aš tai - ne lotuliukas.gif ...
Atsakyti