Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

as tai buvau 2 kartus,del pernesiojimo ir ten viena karta buvo viana moterys o antra karta nieko nebuvo.
man tik tai tonusiukus matavo ir ant kedes ziurejo kaip ten kaklelis huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unruuly: 09 lapkričio 2010 - 13:29
Sveikos, as taip pat gimdziau pas Jelena Volochovič. Terminas buvo rugpjūčio 17d. RK vedeja nukele i 24d. o pagimdziau rugsejo 2 d, ta diena pagulde iligonine, dave kazkokiu atpalaiduojanciu ar kokiu ten vaistuku, beet neskatinamuju, taip pasake man, ir man prasidejo.... smile.gif jei nebutu prasidejes, nes jie ir nesitikejo,kad taip greit suveiks, perkeltu i gimdykla rugsejo 3d, 7 ryto ir nuleistu vandenukus/
Papildyta:
beja, daar irgi zadu gimdyti RK. Man viskas patiko ir tiko smile.gif nors gulejau antroje palatoje kas zino, dviviete, dusai salia, taip pat salia gimdyklos biggrin.gif tai garsu prisiklausiau, bet ka paarysi, kaip sakoma kai reki lengviau gimdai, daugiau oro ikvepi, lengviau saremi pernesi smile.gif
Atsakyti
Pagaliau prisėdau ir galiu papasakoti ax.gif
Lapkričio 3 d. atvažiavau 6.30 į RK, budėjo gydytoja Šarupičienė. Mane apžiūrėjo, užpildėm visus popieriukus, paėmė kraujo (nes norėjau epidūro), liepė persirengt savo naktiniais ir nuvedė į gimdyklą. Sąrėmiai buvo nevisai reguliarūs (kas 7-10 min.) ir silpni. Jau gimdykloje davė ligoninės naktinius persirengti, sulašino ringerio, paklausė vaikiuko toniukus. O tada pasikeitė pamaina, atėjo gydytoja Raguckienė, kuri pasitarusi su mano vyru nusprendė, kad epidūro man nereikia, kad ištikrųjų man tik atrodo, kad aš jo noriu doh.gif Kadangi sąrėmiai buvo silpni, 8.30 nuleido vandenis, o 10.00 jau gimė mūsų sūnelis wub.gif
Po gimdymo iškarto vaikiuką paguldė man ant pilvo. Taip jį laikydama pagimdžiau ir placentą. Tada vaikiuką suvystė ir padavė vyrui pasidžiaugti, o mane apžiūrėjo. Buvom palikti 2,5 val. gimdykloje tryse. Kas kažkiek laiko vis ateidavo pažiūrėti, klausė ar vaikiukas bando imti krūtį. Tada atėjo naujagimių gydytoja ir sesutė, davė pasirašyti dokumentus dėl skiepo, išmaudė vaikiuką, paprašė duoti jo rūbelius su kuriais ir aprengė. Klausė ar turim kaldrytę, sakiau kad ne, tada suvystė į paprastą medvilninę palą. Man davė švarius ligoninės naktinius ir su vežimėliu nuvežė į palatą.
Ėmėm mokamą, kad vyras galėtų buti kartu. Kas kažkiek laiko vis kažkas užsukdavo paklausti kaip mums sekasi. Palatoje buvo kūdikiui palučių.
Pirmą kartą gulėjau mokamoj palatoj nr. 16, tai ji man daug labiau patiko. Šį kartą ji buvo užimta, todėl mus paguldė į nr. 17. Nepatiko, kad dušas yra pačioj palatoj, jis stiklinis, kelis kartus pataikydavau praustis kai nešiojo maistą doh.gif Naktinė lemputė yra prie vystymo stalo, ne prie lovos kur guli mama.
Šį kartą mane apžiūrėjo tik gimdykloj vos pagimdžius. Po pirmo gimdymo kasdien reikėdavo eiti į priėmimą, bet turbūt todėl, kad dabar manęs nereikėjo siūti.
Gimdymu ir priežiūra po jo likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 09 lapkričio 2010 - 20:21
QUOTE(Neraitė @ 2010 11 09, 20:17)
Pagaliau prisėdau ir galiu papasakoti  ax.gif

Sveikinimai sulaukus nuostabiausiojo stebuklelio!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 11:53)
o as kaip tik labai bijau to pernesiojimo doh.gif  o pas ka gimdei?

o kur priimamajame apziuri (del to paties pernesiojimo) tai tie patys gyd kurie ir gimdymus priimineja ar kiti? g.gif

Pagimdžiau 9 dienos po termino, nėra ko ten bijot mirksiukas.gif

Jei viskas gerai, kol nesueina 41 sav., echo nedaro.

QUOTE(jubrazu-driukė @ 2010 11 09, 18:03)
beja, daar irgi zadu gimdyti RK. Man viskas patiko ir tiko smile.gif nors gulejau antroje palatoje kas zino, dviviete, dusai salia, taip pat salia gimdyklos biggrin.gif tai garsu prisiklausiau, bet ka paarysi, kaip sakoma kai reki lengviau gimdai, daugiau oro ikvepi, lengviau saremi pernesi smile.gif

Big fat lie cool.gif Rėkiant eikvajamos jėgos veltui, o vaikas tuo metu gauna kur kas mažiau deguonies. Tas labai gerai matosi pagal vaiko širdutės darbą: mama pradeda rėkti, širdutės darbas lėtėja.
Atsakyti
siandien buvau RK, tai sake priemimas vyksta nuo 11 iki 14 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 10, 14:20)
siandien buvau RK, tai sake priemimas vyksta nuo 11 iki 14 val smile.gif

Nu ir ka sake del vaikiuko? Tikrino? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 10, 13:22)
Nu ir ka sake del vaikiuko? Tikrino?  bigsmile.gif

pasake, kad gimdymo takai dar tik ruosiasi blink.gif atvaziuot kita antradieni, tada bus 41 sav, neisivaizduoju ka darys g.gif bet dziaugiuosi, kad siandien vaziavau, dabar gimdyt vaziuosiu visiskai rami, nes labai ramiai viska paaiskino, apziurejo, super, tikiuosi taip ir per gimdyma bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 10, 15:45)
pasake, kad gimdymo takai dar tik ruosiasi blink.gif  atvaziuot kita antradieni, tada bus 41 sav, neisivaizduoju ka darys g.gif bet dziaugiuosi, kad siandien vaziavau, dabar gimdyt vaziuosiu visiskai rami, nes labai ramiai viska paaiskino, apziurejo, super, tikiuosi taip ir per gimdyma bus thumbup.gif

O su kuom nors tareisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 15, 09:39)
O su kuom nors tareisi? smile.gif

Nea smile.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu, kurios turejo streptokoka? Idomu kiek ilgiau reikia guleti ligoninej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 17, 14:02)
Gal yra mamyciu, kurios turejo streptokoka? Idomu kiek ilgiau reikia guleti ligoninej  unsure.gif

As turejau streptokoka.Per gimdima naturaliai kas 4val.i vena leidziamas penecilina, kai gimsta vaikas jam irgi suleidzia doze sio vaisto.Dazniausiai komplikaciju nepasitaiko.Gulima ligoninei atsizvelgiant i nesciosios bukle ir vaiko.Vidutiniskai jei viskas gerai 3d gali israsyt
Atsakyti