Pagaliau prisėdau ir galiu papasakoti
Lapkričio 3 d. atvažiavau 6.30 į RK, budėjo gydytoja Šarupičienė. Mane apžiūrėjo, užpildėm visus popieriukus, paėmė kraujo (nes norėjau epidūro), liepė persirengt savo naktiniais ir nuvedė į gimdyklą. Sąrėmiai buvo nevisai reguliarūs (kas 7-10 min.) ir silpni. Jau gimdykloje davė ligoninės naktinius persirengti, sulašino ringerio, paklausė vaikiuko toniukus. O tada pasikeitė pamaina, atėjo gydytoja Raguckienė, kuri pasitarusi su mano vyru nusprendė, kad epidūro man nereikia, kad ištikrųjų man tik atrodo, kad aš jo noriu

Kadangi sąrėmiai buvo silpni, 8.30 nuleido vandenis, o 10.00 jau gimė mūsų sūnelis
Po gimdymo iškarto vaikiuką paguldė man ant pilvo. Taip jį laikydama pagimdžiau ir placentą. Tada vaikiuką suvystė ir padavė vyrui pasidžiaugti, o mane apžiūrėjo. Buvom palikti 2,5 val. gimdykloje tryse. Kas kažkiek laiko vis ateidavo pažiūrėti, klausė ar vaikiukas bando imti krūtį. Tada atėjo naujagimių gydytoja ir sesutė, davė pasirašyti dokumentus dėl skiepo, išmaudė vaikiuką, paprašė duoti jo rūbelius su kuriais ir aprengė. Klausė ar turim kaldrytę, sakiau kad ne, tada suvystė į paprastą medvilninę palą. Man davė švarius ligoninės naktinius ir su vežimėliu nuvežė į palatą.
Ėmėm mokamą, kad vyras galėtų buti kartu. Kas kažkiek laiko vis kažkas užsukdavo paklausti kaip mums sekasi. Palatoje buvo kūdikiui palučių.
Pirmą kartą gulėjau mokamoj palatoj nr. 16, tai ji man daug labiau patiko. Šį kartą ji buvo užimta, todėl mus paguldė į nr. 17. Nepatiko, kad dušas yra pačioj palatoj, jis stiklinis, kelis kartus pataikydavau praustis kai nešiojo maistą

Naktinė lemputė yra prie vystymo stalo, ne prie lovos kur guli mama.
Šį kartą mane apžiūrėjo tik gimdykloj vos pagimdžius. Po pirmo gimdymo kasdien reikėdavo eiti į priėmimą, bet turbūt todėl, kad dabar manęs nereikėjo siūti.
Gimdymu ir priežiūra po jo likau patenkinta