Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(spalvos @ 2011 01 15, 23:59)
gal Giedrė Jurėnaitė  g.gif. Vasilevska lyg tamsiais plaukais...

va, manau, kad sita ir bus thumbup.gif Nes as ir kiek bandziau foto rast, tai vis ne ta doh.gif Panasu, kad butent ji ir padare man labai gera ispudi- atliko visa apziura nuo- iki su issamiais paaiskinimais thumbup.gif
Pas mane kai darbe po kokius 3000 anketu "veidu- foto"praeina per metus, tai man taip viskas jau painiojas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 16, 01:05)
va, manau, kad sita ir bus thumbup.gif Nes as ir kiek bandziau foto rast, tai vis ne ta doh.gif Panasu, kad butent ji ir padare man labai gera ispudi- atliko visa apziura nuo- iki su issamiais paaiskinimais thumbup.gif
Pas mane kai darbe po kokius 3000 anketu "veidu- foto"praeina per metus, tai man taip viskas jau painiojas wacko.gif

aš pas Jurėnaitę antrą dukrą gimdžiau (važiavau nesitarus). Superinė gydytoja thumbup.gif drinks_cheers.gif. Beje, ji dar dirba Šeškinės poliklinikoje.

O apie Vasilevska.... gal geriau patylėsiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2011 01 16, 00:20)
aš pas Jurėnaitę antrą dukrą gimdžiau (važiavau nesitarus). Superinė gydytoja  thumbup.gif drinks_cheers.gif. Beje, ji dar dirba Šeškinės poliklinikoje.

O apie Vasilevska.... gal geriau patylėsiu  cool.gif  biggrin.gif

tai va ir as nepatikejau, kad cia gali buti tas zmogus, kai paskaiciau SM komentarus doh.gif lotuliukas.gif
Mielai ir as pas Jurenaite gimdyciau, bet jau galvoju, butu gerai, kad apskritai gimdyciau, o ne kaip drambliene 2 metus vaiksciociau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit kuri pakomentuoti kaip RK ziurima i naturalu gimdyma, i nora po gimdymo leliuka ant krutines palaikyti pora val. ir i pansius dalykus. Gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 01 16, 20:13)
Sveikos,

gal galit kuri pakomentuoti kaip RK ziurima i naturalu gimdyma, i nora po gimdymo leliuka ant krutines palaikyti pora val. ir i pansius dalykus. Gal kam teko susidurti?

gimdžiau beveik prieš 2 metus. Gimdant nieks per daug nesikišo (galėjau ką noriu daryt), užgimus padėjo ant krūtinės dar su pulsuojančia virkštele, baigus pulsuoti- virkštelę nukirpo ir toliau lelius gulėjo ant krūtinės visas nuogutis. Tik po geros valandos paėmė akušerė pasvert ir aprengt.

Su niekuom tartasi nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 16, 21:23)
gimdžiau beveik prieš 2 metus. Gimdant nieks per daug nesikišo (galėjau ką noriu daryt), užgimus padėjo ant krūtinės dar su pulsuojančia virkštele, baigus pulsuoti- virkštelę nukirpo ir toliau lelius gulėjo ant krūtinės visas nuogutis. Tik po geros valandos paėmė akušerė pasvert ir aprengt.

Su niekuom tartasi nebuvo.

Labai aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 01 16, 20:13)

Dėl gimdymo tai tik atvažiavus pildant dokumentus riekėjo parašyti kad gimdysiu natūraliai, kadangi viskas vyko sklandžiai po gimdymo iškarto uždėjo leliuką ant krūtinės, jam taip gulint pagimdžiau placentą. Norėjau vaikiuką taip pasilikti dar kurį laiką, bet jį paėmė ir suvystė, tada atidavė vyrui, nes norėjo mane apžiūrėti. Nors neplyšau ir nekirpo, bet vistiek nepaliko ant krūtinės ilgiau, sakė tokia tvarka. Kai apžiūrėjo mane, tada šalia paguldė jau suvystytą ir dar paliko mus tris gimdykloje porai valandų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 01 16, 21:13)
Sveikos,

o as kai gimdziau pries 2 metus, tai man nepagulde vaikelio is karto ant krutines verysad.gif gal del to, kad zali vandenys nubego ir norejo ji apziureti? bet kai atejo gyd, tai girdejau klause kodel nepagulde man vaiko, tai va....
tikiuosi si karta paguldys...
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2011 01 16, 00:20)
O apie Vasilevska.... gal geriau patylėsiu  cool.gif  biggrin.gif

Esu su sia gydytoja susidurusi savo gyvenime ne viena karta...Nu tikrai savotiskas zmogus... unsure.gif Nenoreciau dar su ja kada susidurti...Nors speju kad pasaulis mazas ir dar teks doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 17 sausio 2011 - 07:23
QUOTE(Vover@ @ 2011 01 16, 21:57)
o as kai gimdziau pries 2 metus, tai man nepagulde vaikelio is karto ant krutines  verysad.gif  gal del to, kad zali vandenys nubego ir norejo ji apziureti?

mano antrojo irgi nepaguldė, net neparodė užgimusio- skubiai neonatologai pasiėmė deguonies kaukę dėti.

Matyt viskas priklauso nuo gimdymo eigos ir tuo metu dirbančios pamainos.
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 01 17, 08:22)
...Nors speju kad pasaulis mazas ir dar teks  doh.gif  cool.gif

tai va, aš irgi galvoju, kaip susitarti su lelium, kad šis ateitų į pasaulį ne per šios gydytojos budėjimą g.gif smile.gif

QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 09:23)

drinks_cheers.gif
man irgi atrodo, kad viskas priklauso nuo aplinkybių, nors pildant dokumentus prieš patį gimdymą aptariami tokie dalykai daugiau mažiau.

Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 08:23)
mano antrojo irgi nepaguldė, net neparodė užgimusio- skubiai neonatologai pasiėmė deguonies kaukę dėti.

drinks_cheers.gif
Man pirmo sūnelio taip pat napaguldė iškarto, nes tuoj pat gaivino. Po to jau porai minučių paguldė pasidžiaugti. O antras gimdymas buvo sklandus, todėl ir sūnelį paguldė iškarto smile.gif
Atsakyti