Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Labas rytas,
ir aš ketinu gimdyti šioje ligoninėje. Turiu kelis klausymus jau gimdžiusioms ten. Būsiu dėkinga, jei galėsit padėt 4u.gif

Norėčiau epidūro. ar reikia tą rinkinuką pačiai nusipirkti vaistinej?
Ar duoda gimdymui naktinukus, ar reik būtinai savo turėt?
Ar vaikučiui yra kažkokių rūbelių, ar tik savais rengėt?

Kas ėmėt VIPinę palatą?

Gal dabar tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 18, 08:30)
Ar duoda gimdymui naktinukus, ar reik būtinai savo turėt?
Ar vaikučiui yra kažkokių rūbelių, ar tik savais rengėt?

Kas ėmėt VIPinę palatą?

Gimdymui naktinius tikrai duoda, man dar davė ir po gimdymo švarius persirengt.
Vaikutį rengiau savo drabužėliais, nes turėjau pasiėmusi pakankamai, o niekas ligoninės ir nesiūlė.
Ėmiau mokamą palatą smile.gif
Atsakyti
Man sulig diena ir naujiena doh.gif Kaip nepapulti pas Puziene g.gif ? Ji mane i nevilti varo jau verysad.gif
Jau leido nesioti vaika iki 01.25 doh.gif Dzin, kad pirmas CP buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 18, 10:55)
Man sulig diena ir naujiena doh.gif Kaip nepapulti pas Puziene g.gif ? Ji mane i nevilti varo jau verysad.gif

Ji labai gera gyd. Man ji super. Teko du kartus su ja susitikti, dare man du CP. Kodel tu jos bijai? Negalvok, kad jei pirmas CP, tai darys ir antra. Gal pati pagimdysi.. g.gif O tau dar tik 3 dienos po termino. Tai liko dar 11 dienu. Dvi savaites leidzia nesiot po termino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 sausio 2011 - 11:06

Puzienės nebūna vakarais, naktim ir savaitgaliais.
Man irgi su pirmu nėštumu ji leido labai ilgai nešiot, gerai kad gimdymas prasidėjo pats, bet irgi tik 13 d. po termino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 01 18, 11:03)
Ji labai gera gyd. Man ji super. Teko du kartus su ja susitikti, dare man du CP. Kodel tu jos bijai? Negalvok, kad jei pirmas CP, tai darys ir antra. Gal pati pagimdysi..  g.gif O tau dar tik 3 dienos po termino. Tai liko dar 11 dienu. Dvi savaites leidzia nesiot po termino.

man pirmas jau CP buvo, niekur kitur neleidzia nesioti 2 savaites po pirmojo pjuvio, tik ji. Kituose GN iskart daro planini 39-40 savaite g.gif
as jos nebijau, man nepatinka, kad ji tik kardiograma paziurejus sako, kad viskas gerai- ji ne karto manes ir neapziurejo schmoll.gif
Tik automatiskai viska susumuoja pagal mmm, jai net nesvarbu, kad visos echo rode, jog leliukui siek tiek daugiau laiko, nei pagal mmm doh.gif
Tai dabar tik viliuosi, kad kazkokia veikla prasides, nors net paruosiamuju ner...
Beje, nenoreciau, kad jei CP butu ji pjuvio darytu, nes po pirmojo ilgai puliavo visas krastas doh.gif

QUOTE(Neraitė @ 2011 01 18, 11:05)
Puzienės nebūna vakarais, naktim ir savaitgaliais.
Man irgi su pirmu nėštumu ji leido labai ilgai nešiot, gerai kad gimdymas prasidėjo pats, bet irgi tik 13 d. po termino  ax.gif

man su pirmu terminas buvo 10.01, sunu leido nesioti iki 10.15, nors kaip ir aisku buvo, kad bus CP del sedmenines pirmeigos doh.gif

Atsakyti
Man primas buvo CP, nes vaikas sedejo. Terminas buvo 16 d, CP dare 22d.
Nebuvo jokiu saremiu. O antras gimdymas prasidejo naturaliai, atsivere iki 9 cm. Bet vaiko sirdele pradedavo labai silpnai plakti per saremius, teko daryt skubu CP. Man tai labai graziai susiuvo, niekas nepuliavo. Ir atrodo randukas labai gerai. As apie sia gyd. galiu pasakyti tik gera. Siaip as jai nieko nemokejau. Tai va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 sausio 2011 - 11:21
QUOTE(natina @ 2011 01 18, 12:13)
1. ji ne karto manes ir neapziurejo schmoll.gif
Tik automatiskai viska susumuoja pagal mmm, jai net nesvarbu, kad visos echo rode, jog leliukui siek tiek daugiau laiko, nei pagal mmm doh.gif
2. Tai dabar tik viliuosi, kad kazkokia veikla prasides, nors net paruosiamuju ner...
Beje, nenoreciau, kad jei CP butu ji pjuvio darytu, nes po pirmojo ilgai puliavo visas krastas doh.gif

1. kai pirmą vaiką gimdžiau RK (tariausi), tai man per kiekvieną patikrą žiūrėjo kaklelį. O pirmas kartas (tikrino J. Volochovič) buvo neapsakomai skausmingas. Turiu įtarimą, kad tas kaklelio tikrinimas paskatino gimdymą, kuris buvo žvėriškai skausmingas. Vaikas gimė lygiai 41 sav.
Kai ruošiausi antram gimdymui (irgi RK), niekas netikrino kaklelio per apžiūras, tik kai prasidėjo gimdymas. Gimdymas buvo lengvas ir sklandus (gal todėl kad antras, o gal todėl kad pats gimdymas prasidėjo labai natūraliai). Antras vaikas irgi gimė lygiai 41 sav. Beje, Puzienė patikros metu irgi vaiko būklę vertino tik iš vaiko širdies tonuso diagramos. Man ji visai patiko rolleyes.gif
Šį kartą, mano gydytoja kaklelį tikrina kas savaitę (nes trečias nėštumas), kol kas nei skauda, nei veikla prasideda. Tiesa, mano terminas - ryt. Tai nuo penktadienio, jei nepagimdysiu, irgi lankysiuos RK blush2.gif.
Beje, kiek pastebėjau, tai ten gimdymo terminus skaičiuoja šiek tiek kitaip (prideda kažkiek mėnesių ir atima kažkiek dienų nuo paskutinių mmm pirmos dienos. Visada pagal RK prisideda kelios dienos).
2. Gal pagulinėk karštoje vonioje, gerk daugiau gazuoto gėrimo 4u.gif

kas liečia rūbus gimdymui - tai man abu kartus davė. O vaikus rengiau savo rūbais, nė karto niekas nesiūlė aprengti ligoninės rūbeliais, bet aš ir pati nenorėčiau, kad mano vaikas būtų aprengtas ne savo rūbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvos: 18 sausio 2011 - 11:45
Dar norejau gimdziusiu RK paklausti del palatu. Kaip suprantu jos yra arba paprastos, arba VIP. O ar yra tokiu, kuriose butu galima likti ir vyrui, bet ne VIP palata,kad butu?
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 01 18, 13:02)
Dar norejau gimdziusiu RK paklausti del palatu. Kaip suprantu jos yra arba paprastos, arba VIP. O ar yra tokiu, kuriose butu galima likti ir vyrui, bet ne VIP palata,kad butu?

galima, jei buna laisvu vietu... tada kainuoja vyrui berods 30 lt/para
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2011 01 18, 13:04)
galima, jei buna laisvu vietu... tada kainuoja vyrui berods 30 lt/para

Aciu smile.gif
Atsakyti

Kaip jau viena mamyte rase jos nebuna vakarais...Bet ryte ir dienos metu ji visada buna.Bet tikrai nera ko jos bijoti,labai faina moteris...Man dare du cp ir tikrai buvau rami visos operacijos metu mirksiukas.gif Taip kad jei ji sako kad palaukti manau tikrai nera tikslo del to pergyventi...Manau ji nori sulaukti laiko kai vaikutis pats sugalvos islysti ir tada jau jei matys koki nesklanduma darys cp...Jau geriau ilgiau vaikutis tegul pabuna pilvelyje nei prievarta ji traukti mirksiukas.gif Svarbiausia stebeti pilvelio gyventoja jei neramu ir ziureti vaikelio tonusus (jei paskyre gydytojas)... Bent jau as priziurima jos( ir ten esanciu gydytoju) buvau rami visa laika (teko guleti ir ligonineje pries gimdyma ir dazniau lankytis ten iki nustatytos gimdymo datos del padidintos rizikos vaisiui). Ir tikrai nesigailejau... mirksiukas.gif

QUOTE(Amelita @ 2011 01 18, 11:03)
Ji labai gera gyd. Man ji super. Teko du kartus su ja susitikti, dare man du CP. Kodel tu jos bijai? Negalvok, kad jei pirmas CP, tai darys ir antra. Gal pati pagimdysi..  g.gif O tau dar tik 3 dienos po termino. Tai liko dar 11 dienu. Dvi savaites leidzia nesiot po termino.

drinks_cheers.gif Sutinku.lygiai esu tos pacios nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 18 sausio 2011 - 13:47