QUOTE(natina @ 2011 01 18, 12:13)
1. ji ne karto manes ir neapziurejo
Tik automatiskai viska susumuoja pagal mmm, jai net nesvarbu, kad visos echo rode, jog leliukui siek tiek daugiau laiko, nei pagal mmm
2. Tai dabar tik viliuosi, kad kazkokia veikla prasides, nors net paruosiamuju ner...
Beje, nenoreciau, kad jei CP butu ji pjuvio darytu, nes po pirmojo ilgai puliavo visas krastas
1. kai pirmą vaiką gimdžiau RK (tariausi), tai man per kiekvieną patikrą žiūrėjo kaklelį. O pirmas kartas (tikrino J. Volochovič) buvo neapsakomai skausmingas. Turiu įtarimą, kad tas kaklelio tikrinimas paskatino gimdymą, kuris buvo žvėriškai skausmingas. Vaikas gimė lygiai 41 sav.
Kai ruošiausi antram gimdymui (irgi RK), niekas netikrino kaklelio per apžiūras, tik kai prasidėjo gimdymas. Gimdymas buvo lengvas ir sklandus (gal todėl kad antras, o gal todėl kad pats gimdymas prasidėjo labai natūraliai). Antras vaikas irgi gimė lygiai 41 sav. Beje, Puzienė patikros metu irgi vaiko būklę vertino tik iš vaiko širdies tonuso diagramos. Man ji visai patiko
Šį kartą, mano gydytoja kaklelį tikrina kas savaitę (nes trečias nėštumas), kol kas nei skauda, nei veikla prasideda. Tiesa, mano terminas - ryt. Tai nuo penktadienio, jei nepagimdysiu, irgi lankysiuos RK

.
Beje, kiek pastebėjau, tai ten gimdymo terminus skaičiuoja šiek tiek kitaip (prideda kažkiek mėnesių ir atima kažkiek dienų nuo paskutinių mmm pirmos dienos. Visada pagal RK prisideda kelios dienos).
2. Gal pagulinėk karštoje vonioje, gerk daugiau gazuoto gėrimo
kas liečia rūbus gimdymui - tai man abu kartus davė. O vaikus rengiau savo rūbais, nė karto niekas nesiūlė aprengti ligoninės rūbeliais, bet aš ir pati nenorėčiau, kad mano vaikas būtų aprengtas ne savo rūbais.