Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Amelita @ 2011 01 18, 11:03)
Ji labai gera gyd. Man ji super. Teko du kartus su ja susitikti, dare man du CP. Kodel tu jos bijai? Negalvok, kad jei pirmas CP, tai darys ir antra. Gal pati pagimdysi..  g.gif O tau dar tik 3 dienos po termino. Tai liko dar 11 dienu. Dvi savaites leidzia nesiot po termino.

Kaip tik ka tik gryzau is RK, siandien man terminas, buvau pas tokia jaunute gyd, kuri pasake: po termino leidziam pernesiot savaite. Tai vat.. O kaip atrodo ta Pužienė?
Kiek paskutiniu metu lankiausi dar nei kart ginekologoskai netikrino, tik is vaiko sirdies toniuku viska sprendzia.. O praejusi kart kai buvau, tai sake, kad ginekologiskai kas antra kart ziuri. Bet kol as ir lelius gerai jauciames tai ir nesiprasau..
Atsakyti
na as apie gyd.Puziene galiu tik gerai atsiliepti, lb maloni ir kompetetinga gydytoja smile.gif , suteikia puikia prieziura tiek mamai tiek leliukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 01 18, 13:41)
Kaip jau viena mamyte rase jos nebuna vakarais...Bet ryte ir dienos metu ji visada buna.Bet tikrai nera ko jos bijoti,labai faina moteris...Man dare du cp ir tikrai buvau rami visos operacijos metu mirksiukas.gif Taip kad jei ji sako kad palaukti manau tikrai nera tikslo del to pergyventi...Manau ji nori sulaukti laiko kai vaikutis pats sugalvos islysti ir tada jau jei matys koki nesklanduma darys cp...Jau geriau ilgiau vaikutis tegul pabuna pilvelyje nei prievarta ji traukti mirksiukas.gif Svarbiausia stebeti pilvelio gyventoja jei neramu ir ziureti vaikelio tonusus (jei paskyre gydytojas)... Bent jau as priziurima jos( ir ten esanciu gydytoju) buvau rami visa laika (teko guleti ir ligonineje pries gimdyma ir dazniau lankytis ten iki nustatytos gimdymo datos del padidintos rizikos vaisiui). Ir tikrai nesigailejau... mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  Sutinku.lygiai esu tos pacios nuomones  rolleyes.gif

As irgi su tavim sutinku. drinks_cheers.gif 4u.gif

Puziene yra vedeja, nemanau, kad vedejai buna eiliniai gyd.
Atsakyti
Nesakau , kad ji bloga schmoll.gif Tiesiog karta man su ja nepasiseke ir tiek 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 01 18, 14:41)
As irgi su tavim sutinku. drinks_cheers.gif  4u.gif

Puziene yra vedeja, nemanau, kad vedejai buna eiliniai gyd.

na, zinau apie ka kalbat.. Kiek teko susidurt tai tikrai gera gyd.. Naturaliste kiek supratau ir nemazai nestumo negalavimu nuraso psichologijai ( kas man ne itin patiko, nes tikrai zinau, akd buvo bedu) bet siaip sauni moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 18, 16:11)
nemazai nestumo negalavimu nuraso psichologijai ( kas man ne itin patiko, nes tikrai zinau, akd buvo bedu)

Labai tiksliai pasakėt drinks_cheers.gif
Man šitas irgi nepatiko ax.gif
Atsakyti
Tai mano sunus kai gime po vedejos paskaiciavimu visas perdziuves 42 savaiciu (tiesa pasakius, jei pagal mmm, tai net 43 vidurys jau buvo blink.gif ), jau be jokio apsauginio sluoksnio, tikrai daugiau nei menesi odele reikejo gydyt, tept, drekint, riebint doh.gif

Ryt vel i RK, tikiuos pas kita gydytoja patekt, kad bent apziura gauciau, ne tik tonu lapelio perziurejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 19, 11:00)
Tai mano sunus kai gime po vedejos paskaiciavimu visas perdziuves 42 savaiciu (tiesa pasakius, jei pagal mmm, tai net 43 vidurys jau buvo blink.gif ), jau be jokio apsauginio sluoksnio, tikrai daugiau nei menesi odele reikejo gydyt, tept, drekint, riebint doh.gif

Ryt vel i RK, tikiuos pas kita gydytoja patekt, kad bent apziura gauciau, ne tik tonu lapelio perziurejima doh.gif

O jus paaiskinkite situacija kaip buvo su pirmu ir paprasykite kad jus paziuretu, nes jums neramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 19, 12:00)

o gal tiesiai šviesiai paprašyk, kad skatintų, nes pirmą vaiką pernešiojai g.gif. Ir paprašyk, kad kaklelį patikrintų (jei pati budinti gydytoja to nepadarys) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2011 01 19, 11:14)
o gal tiesiai šviesiai paprašyk, kad skatintų, nes pirmą vaiką pernešiojai  g.gif. Ir paprašyk, kad kaklelį patikrintų (jei pati budinti gydytoja to nepadarys)  4u.gif

Skatinti negali po pirmo cezario schmoll.gif Tai va ryt prasysiu, kad bent kakleli patikrintu.
kad pirma pernesiojau sakiau, nulis emociju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 19, 12:31)
Skatinti negali po pirmo cezario schmoll.gif Tai va ryt prasysiu, kad bent kakleli patikrintu.
kad pirma pernesiojau sakiau, nulis emociju schmoll.gif

Svarbiausia tau nusiraminti. Ir pamatysi viskas bus gerai... Gali juk vaziuoti i kita ligonine, jei cia nesmagu...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 01 19, 16:11)
Svarbiausia tau nusiraminti. Ir pamatysi viskas bus gerai... Gali juk vaziuoti i kita ligonine, jei cia nesmagu...

As perskaicius visa sena ir nauja tema nusprendziau gimdyt RK. Pirma gimdziau dar Sv.Jokubo ligoninej.Po apziuros isleido namo savaitei,Paskui gavosi pernesiotumas,+dar su komplikacijom.Negasdinsiu smile.gif .Del antro gimdymo su ta savo istorija vaziavau i AK,kartodavau daktarui per kiekviena susitikima ir tokiu budu isprasiau CP.
Rytoj irgi vaziuoju konsultacijai.Si karta pati daktare patare elgtis lygiai taip pat ,siuncia konsultacijai del planinio CP.Man 40 sav.sueina kita pirmadieni.
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erwina 74: 19 sausio 2011 - 14:27