QUOTE(crazy woman @ 2011 01 20, 18:13)
na tai gal viskas ir gerai
Kaip as tau pavydziu.. Jau antradieni laikysi savo leliuka ant ranku...

Na, kas per Puziene jau zinau, o vat kuriu sitos pavardes tai nepasakysiu.. Bet is vyru gyd su kuriais teko susidurt visi kaip ir nieko
Sinkevicius man pora kartu yra dares echoskopija. Tai galiu drasiai teigti, kad vienas is sauniausiu gydytoju, su kuriais esu susidurus (tamsus, neaukstas,su trumpa barzdele, nekudas)

Tikrai kompetetingas, turejau sudetinga situacija, tai labai issamu instruktaza buvau gavus (del
negimdinio). Ir mano vyras sake, kad sitas gydytojas bene geriausias is sutiktu per nestumus
Kalbant apie vyrus RK, tai ir Silkunas, Domza, Zaliunas- visi man pasirode normalus

Su visais teko susidurt dabar arba pries pora metu. Gal tik Silkunas toks nekomentuojantis, reikia po zodi klaust, kas ir kaip. Bet irgi nieko blogo pasakyt negaliu.
Na, o apie Suckel daug blogu nuomoniu, bet as su ja dar nesusidurus, negaliu nieko pasakyt- nei gero, nei blogo. Kita vertus, man cp, tai vel kitokia situacija
Tai jau taip- veliausiai antradieni supuosiu leliuka, gales kartu gimtadieni su seses sunum svest

(25 d. gimes)