Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikos,
aš irgi planuoju gimdyti RK. sakykit, kas turit patirties, ar yra naudos iš pamokėlių nėščiosioms, kurios būną trečiadienį? kadangi jokių nėščiųjų kursų nelankiau, nes iki šiol neturėjau laiko, tai planuoju apsilankyti bent RK. Sakykit, ar verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2011 01 19, 14:43)
Sveikos,
aš irgi planuoju gimdyti RK. sakykit, kas turit patirties, ar yra naudos iš pamokėlių nėščiosioms, kurios būną trečiadienį? kadangi jokių nėščiųjų kursų nelankiau, nes iki šiol neturėjau laiko, tai planuoju apsilankyti bent RK. Sakykit, ar verta?  g.gif

As su pirmu lankiau, man pasirode verta. Vien jau del susipazinimo su ligonine, palatom, gimdyklom. Tiesiog kita karta atejus jaukiau jausies, manau 4u.gif

O as lauksiu rytojaus, tada spresiu, ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 19, 16:41)
As su pirmu lankiau, man pasirode verta. Vien jau del susipazinimo su ligonine, palatom, gimdyklom. Tiesiog kita karta atejus jaukiau jausies, manau 4u.gif

Ačiū 4u.gif manau, apsilankysiu ax.gif
Atsakyti
Mano fronte nieko naujo... Klause toniukus, jie sokinejo, niekaip nepagavo, krisdavo iki 50, sokteledavo iki 160. Bet kai visad puzienei tai pasirode normalu, tai antradieni planinis CP.
neapziurejo.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 20, 13:02)
Mano fronte nieko naujo... Klause toniukus, jie sokinejo, niekaip nepagavo, krisdavo iki 50, sokteledavo iki 160. Bet kai visad puzienei tai pasirode normalu, tai antradieni planinis CP.
neapziurejo.

Tai dar kuri laika reikes pavaikscioti..... mirksiukas.gif Jau skaiciuotos dienos liko...Bus viskas gerai 4u.gif Tik keista kad neapziurejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 01 20, 14:50)
Tai dar kuri laika reikes pavaikscioti..... mirksiukas.gif Jau skaiciuotos dienos liko...Bus viskas gerai  4u.gif  Tik keista kad neapziurejo  unsure.gif

manes ten ir gi neapziuri.. Nors kaip zinute ar keliomis anksciau minejau, sake, kad kas antra kart ginekologiskai apziuri... Ryt kai eisiu tai prasysiuos pati, kad apziuretu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(crazy woman @ 2011 01 20, 15:08)
manes ten ir gi neapziuri.. Nors kaip zinute ar keliomis anksciau minejau, sake, kad kas antra kart ginekologiskai apziuri... Ryt kai eisiu tai prasysiuos pati, kad apziuretu  ax.gif

Tai vat....Mane kiekviena karta ten apsilankius ziuredavo unsure.gif...Matyt nuo rizikos priklauso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 20, 15:08)
manes ten ir gi neapziuri.. Nors kaip zinute ar keliomis anksciau minejau, sake, kad kas antra kart ginekologiskai apziuri... Ryt kai eisiu tai prasysiuos pati, kad apziuretu  ax.gif

as jau buvau ar 4 ar 5 kartus, apziurejo tik 1 karta, ne puziene.
tai va dabar jau gal geriau ir sulaukt tos 25d., tik truputi neramu, ko tie toniukai tokie keisti buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 20, 16:15)
as jau buvau ar 4 ar 5 kartus, apziurejo tik 1 karta, ne puziene.
tai va dabar jau gal geriau ir sulaukt tos 25d., tik truputi neramu, ko tie toniukai tokie keisti buvo unsure.gif

as nuo 38 sav einu.. agl biski anksciau.. Bet dar nei kart neapziurejo, isskyrus viena kart kai su echo placentos krasto ieskojo, daugiau viskas...
O del toniuku neissivaizduoju.. O tau lelius juda kai toniukus klauso?.. Gal del to kad nusisuka lelius, tai aparatas kol sugaudo tai maziau uzfiksuoja?.. nes manasis kartais kai pradeda maltis, tai paskui pati klausau ir laukiu kol aparatas toniukus prades skaiciuot.. Tokia tyla buna, paskui susitvarko.. Bet man del to nieko nesake, gal kad ne pas Puziene, o pas tokia Giedre.. Man regis abi aiskinomes kas ji tokia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 20, 16:29)
as nuo 38 sav einu.. agl biski anksciau.. Bet dar nei kart neapziurejo, isskyrus viena kart kai su echo placentos krasto ieskojo, daugiau viskas...
O del toniuku neissivaizduoju.. O tau lelius juda kai toniukus klauso?.. Gal del to kad nusisuka lelius, tai aparatas kol sugaudo tai maziau uzfiksuoja?.. nes manasis kartais kai pradeda maltis, tai paskui pati klausau ir laukiu kol aparatas toniukus prades skaiciuot.. Tokia tyla buna, paskui susitvarko.. Bet man del to nieko nesake, gal kad ne pas Puziene, o pas tokia Giedre.. Man regis abi aiskinomes kas ji tokia..  smile.gif

Siandien leliukas tikrai ramus ramus buvo, gal tik pora kartu spirtelejo, bet ir tai nestipriai.Kad man jos ir per visa pilva ieskojo, kur tie toniukai girdis, bet realiai ir nerado tokios vietos, kad gerai breztu ta kardiograma g.gif Viena sesute (nezinau, kas ji tokia) net nubego su ta kardiograma pas gine klaust, ar gerai g.gif nu bet jei gerai, tai tureciau rami but blush2.gif
O ir as siandien kazkokia pridusus nuo ryto, gal irgi kazkiek paveike tuos rezultatus unsure.gif
Giedre tai tikrai sauni mergina thumbup.gif
Issiaiskinau, kad antradieni per planine bus 2 is 3 gydytoju- Puziene, Suckel, Sinkevicius.

Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 20, 17:25)
Siandien leliukas tikrai ramus ramus buvo, gal tik pora kartu spirtelejo, bet ir tai nestipriai.Kad man jos ir per visa pilva ieskojo, kur tie toniukai girdis, bet realiai ir nerado tokios vietos, kad gerai breztu ta kardiograma g.gif Viena sesute (nezinau, kas ji tokia) net nubego su ta kardiograma pas gine klaust, ar gerai g.gif nu bet jei gerai, tai tureciau rami but blush2.gif
O ir as siandien kazkokia pridusus nuo ryto, gal irgi kazkiek paveike tuos rezultatus unsure.gif
Giedre tai tikrai sauni mergina thumbup.gif
Issiaiskinau, kad antradieni per planine bus 2 is 3 gydytoju- Puziene, Suckel, Sinkevicius.

na tai gal viskas ir gerai 4u.gif

Kaip as tau pavydziu.. Jau antradieni laikysi savo leliuka ant ranku... ax.gif Na, kas per Puziene jau zinau, o vat kuriu sitos pavardes tai nepasakysiu.. Bet is vyru gyd su kuriais teko susidurt visi kaip ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 20, 18:13)
na tai gal viskas ir gerai  4u.gif

Kaip as tau pavydziu.. Jau antradieni laikysi savo leliuka ant ranku...  ax.gif  Na, kas per Puziene jau zinau, o vat kuriu sitos pavardes tai nepasakysiu.. Bet is vyru gyd su kuriais teko susidurt visi kaip ir nieko  mirksiukas.gif

Sinkevicius man pora kartu yra dares echoskopija. Tai galiu drasiai teigti, kad vienas is sauniausiu gydytoju, su kuriais esu susidurus (tamsus, neaukstas,su trumpa barzdele, nekudas) thumbup.gif Tikrai kompetetingas, turejau sudetinga situacija, tai labai issamu instruktaza buvau gavus (del negimdinio). Ir mano vyras sake, kad sitas gydytojas bene geriausias is sutiktu per nestumus thumbup.gif
Kalbant apie vyrus RK, tai ir Silkunas, Domza, Zaliunas- visi man pasirode normalus 4u.gif Su visais teko susidurt dabar arba pries pora metu. Gal tik Silkunas toks nekomentuojantis, reikia po zodi klaust, kas ir kaip. Bet irgi nieko blogo pasakyt negaliu.
Na, o apie Suckel daug blogu nuomoniu, bet as su ja dar nesusidurus, negaliu nieko pasakyt- nei gero, nei blogo. Kita vertus, man cp, tai vel kitokia situacija ax.gif

Tai jau taip- veliausiai antradieni supuosiu leliuka, gales kartu gimtadieni su seses sunum svest doh.gif (25 d. gimes)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 20 sausio 2011 - 18:30