QUOTE(Sun @ 2011 02 20, 17:36)
Ir nemanau, kad čia R.Kryžiaus liaupsinimų forumas ir mano asmeninė patirtis, deja, yra tokia, kokia yra. Jei kažkas to nenori girdėti, tegu, bet yra žmonių, kuriems visa info reikalinga. Parašiau labai paviršutiniškai, buvo ir liūdnesnių faktų su antru vaiku, bet tatai jau liks mūsų šeimos istorijoj.
Beje, toms, kurios dar neturi įtikėjimo kuria nors įstaiga, tai galiu pasakyti, kad tame aukšte, kur gulėjau, buvo tuo metu daug narkomanų ir asocialių šeimų pagimdžiusių, blogas kvapas duše ir tualetuose, labai prirūkyta, todėl tikrai geriau imti tą mokamą palatą, bent jau saugu, kad kokios ligos nepasigausit.
Beje, toms, kurios dar neturi įtikėjimo kuria nors įstaiga, tai galiu pasakyti, kad tame aukšte, kur gulėjau, buvo tuo metu daug narkomanų ir asocialių šeimų pagimdžiusių, blogas kvapas duše ir tualetuose, labai prirūkyta, todėl tikrai geriau imti tą mokamą palatą, bent jau saugu, kad kokios ligos nepasigausit.
tai kad jūs nepateikėt jokių paaiškinimų - koks gydytojas ką jums blogo padarė ar kodėl manot, kad trūksta kompetencijos, kuo blogos akušerės ir sesutės? gulėjau tuo pačiu metu kaip ir tamsta, bet esu visiškai priešingos nuomonės. ir šiaip, gal tamsta labai jautri kvapams, kad visur tas blogas kvapas, man niekas neužkliuvo, nes turėjau kuo džiaugtis, o ne priekabių ieškojau