Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Sun @ 2011 02 20, 17:36)
Ir nemanau, kad čia R.Kryžiaus liaupsinimų forumas ir mano asmeninė patirtis, deja, yra tokia, kokia yra. Jei kažkas to nenori girdėti, tegu, bet yra žmonių, kuriems visa info reikalinga. Parašiau labai paviršutiniškai, buvo ir liūdnesnių faktų su antru vaiku, bet tatai jau liks mūsų šeimos istorijoj.

Beje, toms, kurios dar neturi įtikėjimo kuria nors įstaiga, tai galiu pasakyti, kad tame aukšte, kur gulėjau, buvo tuo metu daug narkomanų ir asocialių šeimų pagimdžiusių, blogas kvapas duše ir tualetuose, labai prirūkyta, todėl tikrai geriau imti tą mokamą palatą, bent jau saugu, kad kokios ligos nepasigausit.

tai kad jūs nepateikėt jokių paaiškinimų - koks gydytojas ką jums blogo padarė ar kodėl manot, kad trūksta kompetencijos, kuo blogos akušerės ir sesutės? gulėjau tuo pačiu metu kaip ir tamsta, bet esu visiškai priešingos nuomonės. ir šiaip, gal tamsta labai jautri kvapams, kad visur tas blogas kvapas, man niekas neužkliuvo, nes turėjau kuo džiaugtis, o ne priekabių ieškojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun @ 2011 02 19, 15:07)
Buvo Sinkevičiaus pamaina - tikrai nelinkiu susidurti su šiuo gydytoju, neblizga nei kompetencija, nei savo profesijos išmanymu, rankos smirda rūkalais, net supykino. Kitąkart, kad išvengčiau tokios padėties, imčiau mokamą vip palatą (ten jos kažkodėl dvigubai brangesnės nei kitur vilniuj) ir būčiau su vyru.

QUOTE(Sun @ 2011 02 20, 16:36)
Beje, toms, kurios dar neturi įtikėjimo kuria nors įstaiga, tai galiu pasakyti, kad tame aukšte, kur gulėjau, buvo tuo metu daug narkomanų ir asocialių šeimų pagimdžiusių, blogas kvapas duše ir tualetuose, labai prirūkyta, todėl tikrai geriau imti tą mokamą palatą, bent jau saugu, kad kokios ligos nepasigausit.

Miela, mamyte, jei norite parasyti kazka blogo apie RK ligonine, tai atsiribokite nuo tokiu smulkmenu kaip smirdancios daktaro rankos ar narkomanu ir ASOCIALIU SEIMU.
1.Nemanau, kad mokama Seimynine palata isgelbes nuo smirdanciu daktaro ranku doh.gif
2.Pati gulejau antrame aukste, bet narkomanu neteko matyti g.gif Matyt, mums bunant ju neuzveze
3.Sioje ligonineje nera isskiriamos vargingiau gyvenancios mamos ir ELITINES. Visas priziuri vienodai!
Pabaigai linkiu jums teigiamu emociju auginant vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
Oho, ne RK gimde gal lotuliukas.gif
O gal ir as kokia narkomane, kad su kateteriu rankoj vaiksciojau hihihi.gif
Niekas man tikrai nesmirdejo, dusai valomi NUOLAT, palata man kaskart isejus valydavo, isvedindavo, dusuose svaru ir jokio dvoko tikrai nebuvo schmoll.gif
Kudiki pacios neonataloges nesdavo, nes as po CP, sake bus per sunku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 02 21, 14:25)
Oho, ne RK gimde gal lotuliukas.gif
O gal ir as kokia narkomane, kad su kateteriu rankoj vaiksciojau hihihi.gif
Niekas man tikrai nesmirdejo, dusai valomi NUOLAT, palata man kaskart isejus valydavo, isvedindavo, dusuose svaru ir jokio dvoko tikrai nebuvo schmoll.gif
Kudiki pacios neonataloges nesdavo, nes as po CP, sake bus per sunku drinks_cheers.gif

Ten visos narkomanes smile.gif As viena is ju. smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun @ 2011 02 19, 16:07)
Neseniai pagimdžiau antrą vaikelį šioje ligoninėje. Gydytojai Petrauskienei ir akušerei Beatai - tik geriausi žodžiai, jos lankė mane ir po gimdymo! Kadangi ten kolektyvas beveik nesikeičia, tai susidūriau jau su mažiausiai 80proc. personalo. Turiu savo nuomonę, nes ir prieš gimdymus ten yra tekę pagulėt.
<...>

oho, kaip jums nepasisekė arba jūs gavote ne tai, ko tikėjotės.
Aš visus savo tris vaikus gimdžiau RK. Paskutinis mano vaikas gimė š.m. sausio mėn. Gulėjau antram aukšte, gimdžiau penktadienį, tai teko RK praleisti visą savaitgalį, namo gydytoja išleido sekmadienį. Galiu pasakyti, kad man šį kartą, kaip ir kitus du kartus, RK patiko viskas: nuo... iki.... Ačiū Dievui, neteko nė karto sutikti smirdančio gydytojo ar iš aukšto žiūrinčios akušerės. Gydytojai net savaitgaliais buvo rūpestingi ir labai paslaugūs. Akušerės mielos malonios. Slaugės- ir tos- su šypsena dirbdavo savo darbą. O kas liečia vaikų primaitinimą, tai nieko negaliu pasakyti, nes mano visi trys vaikai noriai žindo, priešpenio kiek buvo, tiek užteko thumbup.gif

ir dar - nu nesmirdėjo tie tulikai su dušais. Ir nė karto nemačiau asocialų, juolab narkomanų. Tik mane RK personalas įspėjo, kad rakinčiau palatos duris (mat viena su vaiku gulėjau), nes čigonai lankosi ligoninėje doh.gif unsure.gif , ir labai juos traukia VIP palatos (aš pati gulėjau ne VIP palatoj) ....
Aš esu labai patenkinta RK blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvos: 21 vasario 2011 - 21:11
Dėl rakinamų palatų tai čia manau daugumose ligoninėse tas pats.....Rk ne išimtis...Tik aišku reikia stebėti savo daiktus ir stengtis vienų palatų nepalikti,nes tikrai visų praeivių/svetimų giminaičiu ir t.t.. nesužiūrės darbuotojai taip kad dėl drąsumo reikia rakinti palatas,ir kiekviena palata yra užrakinama mirksiukas.gif ...
Atsakyti
na du vaikus gimdziau sioje ligonineje ir trecia ketinu ten gimdyti, tik tiek kad dabar busiu is rajono, tai itariu man reikes siuntimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 02 23, 05:41)
na du vaikus gimdziau sioje ligonineje ir trecia ketinu ten gimdyti, tik tiek kad dabar busiu is rajono, tai itariu man reikes siuntimo  g.gif

Jo kiek suprantu visoms reikia. Nes ir as turejau toki. Nors esu vilniete.
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 02 23, 05:41)
na du vaikus gimdziau sioje ligonineje ir trecia ketinu ten gimdyti, tik tiek kad dabar busiu is rajono, tai itariu man reikes siuntimo  g.gif

Jei prasidės gimdymo veikla siuntimo nereikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijaliu @ 2011 02 15, 15:22)
Sveikos 4u.gif
Įsijungiu ir aš į jūsų gretas smile.gif
Pasiskaitinėjau šitą skyrelį, užsirašiau į tą nėščiųjų mokyklėlę ir eisiu apsižiūrėti į RK, nes labai jau draugės ir pažįstamos, kurios gimdė giria, o ir forume atsiliepimų kur kas daugiau gerų nei blogų thumbup.gif
Pirmą vaikelį gimdžiau VGN, tai prižadėjau sau, kad ten daugiau negrįšiu... schmoll.gif Kaip sako, atsidūriau ne tuo metu ne toje vietoje  verysad.gif
Tikiuosi šį kartą viskas bus geriau ax.gif

Gal yra gimdančių panašiu metu? Mano terminas Balandžio 3d.

Sveikos smile.gif , norejau paklausti, ar isanksto reikia uzsirasyti i nesciuju mokyklele ar galima, ir ta pacia diena uzsirasyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 02 23, 10:09)
Sveikos  smile.gif , norejau paklausti, ar isanksto reikia uzsirasyti i nesciuju mokyklele ar galima, ir ta pacia diena uzsirasyti?  g.gif

Mane šiandien užrašė tik balandžio 6 ir 13 dienoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 02 23, 11:09)
Sveikos  smile.gif , norejau paklausti, ar isanksto reikia uzsirasyti i nesciuju mokyklele ar galima, ir ta pacia diena uzsirasyti?  g.gif

Aš užsirašiau praeitos savaitės pradžioje, tai jau šiandien vienoj paskaitoj buvau, kitą trečiadienį eisiu į kitą. Tau, uoga000, jau greičiau reikės gimdyti, negu kad spėsi paklausyti paskaitos unsure.gif

Galiu pasidalinti įspūdžiais iš tos paskaitos smile.gif
Mamyčių ir tėvelių buvo nedaug, iki 10, nes ten kabinetas nedidelis, tai todėl, matyt užrašo toli į priekį. Nors niekas netikrino, ar atėjo užsirašę rolleyes.gif

Apie gimdymą pasakojo gyd. J.Volochovič, mielai atsakė į visus mūsų klausimus, viską paaiškino. Gaila, kad neleido apžiūrėti nei palatų, nei gimdyklų verysad.gif Motyvavo tuo, kad palatos užimtos, o į gimdyklas nėra ko eiti, nes prinešim bacilų... Nors, kiek žinau, tiek VGN, tiek AK leidžia tą daryti g.gif

Dar labai nusiminiau, kad vaikai iki 12m. į akušerinį/naujagimių skyrių neįleidžiami verysad.gif Tai mano didysis negalės sesutės ligoninėj aplankyti... Ką darysi unsure.gif
Kažin kaip kitose ligoninėse, ar irgi tas pats?
Atsakyti