Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 11:17)
Jei kalbam apie dalykinį stilių, tai plikos kojos, manau schmoll.gif

kas be ko, bet tuomet buvo 30 virs laipsniu karscio, jokiu pedkelniu buciau nesidejus, net jei ir i dalykini susitikima ejus, be to, vasara kitokie sijonai (lengvesni), bent jau as tai tokius nesioju
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 18, 10:10)
O kokias spalvas turi omenyje? Gal nemoki užtepti?

Gal netinka golfo apykaklės ilgis? Pvz., mano kaklas nėra iš ilgųjų, todėl beveik niekada nenešioju gamykliškai tik kartą atlenktos apykaklės, ją atlenkiu 2 kartus, kad kaklas atrodytų ilgesnis  smile.gif

Drįstu teigti, kad užtepti moku biggrin.gif
Turiu omeny na kad ir ryškiai raudoną - kad ir kaip tepčiau, niekaip ir niekur jo nepriderinu. Jei tiesiog užtepti paprastai, atrodau gryna Morticia Addams biggrin.gif Bandžiau vos vos lašiuką paskleisti ir ant viršaus itin blyškiai rožinį, gavosi kiek ryškenis rožinis ir man jau netinka..

Dėl kaklo net nežinau. Man atrodo, kad man vizualiai didina krūtinę aukšta apykaklė ax.gif O golfo aptemptumas išryškina visus šoninius lašiakus ir netobulą pilvo presą ax.gif

Umberta, aptikau kitoj temoj ir pagalvojau, kad tavo figūrai labai tiktų smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 18 rugsėjo 2010 - 09:24
QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 11:23)
Umberta, aptikau kitoj temoj ir pagalvojau, kad tavo figūrai labai tiktų  smile.gif

labai nieko jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 10:17)
Šitoj vietoj reikėtų man dar pasitempt. Pagal kažkokį kvailą įprotį kiekvieną dieną keičiu visus drabužius unsure.gif

Bet kapsulėj tai ne vien tik vienas vienintelis sijonas yra, tai gali ir toliau šį savo įprotį kultivuot smile.gif O šiaip pagal mano supratimą, rūbai, kurie ilgai gali būti nešiojami neskalbiant, t.y. sijonas, kelnės, švarkas, gali būti dėvimi ir kasdien, tik ne visi tie patys iš karto smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 10:23)
Drįstu teigti, kad užtepti moku  biggrin.gif
Turiu omeny na kad ir ryškiai raudoną - kad ir kaip tepčiau, niekaip ir niekur jo nepriderinu. Jei tiesiog užtepti paprastai, atrodau gryna Morticia Addams  biggrin.gif  Bandžiau vos vos lašiuką paskleisti ir ant viršaus itin blyškiai rožinį, gavosi kiek ryškenis rožinis ir man jau netinka..

Dėl kaklo net nežinau. Man atrodo, kad man vizualiai didina krūtinę aukšta apykaklė  ax.gif O golfo aptemptumas išryškina visus šoninius lašiakus ir netobulą pilvo presą  ax.gif

Tai gal nepataikai prie aprangos? Juk ne prie kiekvienos aprangos tinka ryškios lūpos ax.gif Kiek pamenu tavo įmestą garderobą, tai prie jo ryškių lūpų neįsivaizduoju blush2.gif

Švarkas, moterie, švarkas šitus reikalus sutvarko bigsmile.gif Arba kardis. Bet čia jau toks šaltojo sezono variantas.
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 10:29)
labai nieko jie 4u.gif

Čia vadinasi tartan skirt biggrin.gif Aš tai varvinu seilę, deja, ne mano figūrai, o tai jau liepčiau mamai siūt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 11:30)
Čia vadinasi tartan skirt  biggrin.gif  Aš tai varvinu seilę, deja, ne mano figūrai, o tai jau liepčiau mamai siūt  rolleyes.gif

o tu del ko abejoji, kad zemesne esi? su aukstakulniais manau tau irgi labai tiktu 4u.gif tik ne trumpus aisku, ilgesniuosius tuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 10:30)
Čia vadinasi tartan skirt  biggrin.gif  Aš tai varvinu seilę, deja, ne mano figūrai, o tai jau liepčiau mamai siūt  rolleyes.gif

o kokiai cia figurai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 18, 10:29)

Tai gal nepataikai prie aprangos? Juk ne prie kiekvienos aprangos tinka ryškios lūpos  ax.gif  Kiek pamenu tavo įmestą garderobą, tai prie jo ryškių lūpų neįsivaizduoju  blush2.gif

Ak štai kame šuo pakastas biggrin.gif O prie kokios aprangos tiktų? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 10:36)
o tu del ko abejoji, kad zemesne esi? su aukstakulniais manau tau irgi labai tiktu 4u.gif tik ne trumpus aisku, ilgesniuosius tuos smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 10:36)
o kokiai cia figurai? rolleyes.gif

Ne dėl ūgio, langučiai užpakalį išplatina gerai ax.gif

Etama, lieknai stačiakampio figūrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 10:52)
Ak štai kame šuo pakastas  biggrin.gif  O prie kokios aprangos tiktų? mastau.gif

Tavo rūbai labiau laisvalaikio stiliaus, o ryškios lūpos pagal mane labiau formaliam ar proginiam tipui mastau.gif Aišku, sugeba panos ryškais lūpas priderinti ir prie laisvalaikio, bet ten jau viskas ryšku būna, a la stiliova biggrin.gif
Pvz., darban tai tik prie vieno ar dviejų derinių ryškiau raudonai lūpas pasidažydavau, kitur netiko, per prasta apranga biggrin.gif
Bet aišku, galiu ir meluot, bo mano supratimas baisingai konservarytvus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 09:34)
Niekada nesirinkčiau, tokiai situacijai tik paprasčiausios matinės pėdkelnės.

as turejau omeny - romantiska pasimatyma blush2.gif as iki siol vaikstau i pasimatymus su savo vyru. blush2.gif
Atsakyti
dar vienas derinukas, tilsiau megztukelis su sijonu graziai atrodo, tik po megztukelio tu kvarbatku nenoreciau g.gif man jie kaip naktinukai atrodo, o kas tiktu po apacia dar?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 18 rugsėjo 2010 - 10:06
[quote=Umberta,2010 09 18, 09:36]
taciau labai daug ideju ir pamokymu vistiek 4u.gif didelis aciu, siaubsiu pedkelnes dabar biggrin.gif

taip, bet sis butent nera labai kazkos vieno sezono madingas, jis vistiek ir paprastas tuo paciu blush2.gif

na rodau tuomet antra savo sijona, jei ano neisbrokijot, tai dristu ir kita parodyt blush2.gif
user posted image
prie jo irgi golfukai, marskinuka ir megztukeliai kokie nors ax.gif
zinoma, kaip gi be papuosalu smile.gif karoliu nuo seniai turiu, labai daug silversityje pirkdavau kai dirbau, kazkaip banga buvo uzejus, visokiu turkio, raudonu, zaliu turiu blush2.gif tik aisku su spalvom reiks ziuret ax.gif

sitas sijonas wub.gif o stai ta golfa su neaiskiomis rankovemis jau isbrokavau, nei zuvis, nei mesa schmoll.gif
Papildyta:
[quote=Umberta,2010 09 18, 10:22]kas be ko, bet tuomet buvo 30 virs laipsniu karscio, jokiu pedkelniu buciau nesidejus, net jei ir i dalykini susitikima ejus, be to, vasara kitokie sijonai (lengvesni), bent jau as tai tokius nesioju
http://www.victorias...name=vsdWrapper
[/quote]

kad ir vasara, as visada su pedkelnemis, o kai ypac karsta, ofise kondicionerius, taciau vistiek perku tuomet purskiamas pedkelnes. Plikos kojos ofise nepageidaujamos - taip parasyta net darbo vidaus taisyklese. biggrin.gif
Papildyta:
[quote=dontstop,2010 09 18, 10:30]Čia vadinasi tartan skirt  biggrin.gif  Aš tai varvinu seilę, deja, ne mano figūrai, o tai jau liepčiau mamai siūt  rolleyes.gif
[/quote]

kokie grazuciai wub.gif seile iki keliu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Umberta, tam, kad butu lengviau isivaizduoti bendra vaizda, apsirenkite visus rubus prie kuriu derinsite pedkelnes ir keliaukite sopintis. Taip lengviau....
Beje, tai koki golfa pasirinkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 18 rugsėjo 2010 - 10:25