Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(fuksė @ 2010 09 18, 11:04)
as turejau omeny - romantiska pasimatyma  blush2.gif as iki siol vaikstau i pasimatymus su savo vyru.  blush2.gif

Persiprašau, ne apie tokį svarbų susitikimą pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 11:05)
dar vienas derinukas, tilsiau megztukelis su sijonu graziai atrodo, tik po megztukelio tu kvarbatku nenoreciau g.gif man jie kaip naktinukai atrodo, o kas tiktu po apacia dar?

Marškinukai, tie patys golfai.. Aš tokius megztukus tiesiai ant liemenėlės velkuosi. Vieną turėjau su kiek per gilia iškirpte, tai speciailiai prie jo pirkau šilkinę palaidinukę ant petnešėlių su nėrinių kraščiuku 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(fuksė @ 2010 09 18, 12:24)

Umberta, tam, kad butu lengviau isivaizduoti bendra vaizda, apsirenkite visus rubus prie kuriu derinsite pedkelnes ir keliaukite sopintis. Taip lengviau....
Beje, tai koki golfa pasirinkote?

aha, tai tik taip ir teks daryt smile.gif
o dar neissirikau kazko konkreciai, vis ieskau ir ieskau, o is turimu, tai kaip sakiau, tai kol kas sis baltas uzsakytas
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 14:03)
Marškinukai, tie patys golfai.. Aš tokius megztukus tiesiai ant liemenėlės velkuosi. Vieną turėjau su kiek per gilia iškirpte, tai speciailiai prie jo pirkau šilkinę palaidinukę ant petnešėlių su nėrinių kraščiuku  4u.gif

supratau, o as galvoju ant sleikuciu paprastute kokia geriau ax.gif klausyk, jei jau tie tau golfai per prasti, imesk pavyzdziu neprastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 14:01)
klausyk, jei jau tie tau golfai per prasti, imesk pavyzdziu neprastu 4u.gif

Tai kad aš dar vakar rašiau, kad man absoliučiai visi golfai pernelyg paprasti, kad "be nieko" nešiot. Tiesiog tokio tipo rūbas, nesvarbu, kokio jis rašto ar spalvos, kokios detalės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 11:29)
Persiprašau, ne apie tokį svarbų susitikimą pagalvojau blush2.gif

4u.gif mirksiukas.gif normaliai destant butent taip ir turetume suprasti, cia as tiesiog nepaaiskinau sio musu seimos savokos reiksmes.
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 14:01)
aha, tai tik taip ir teks daryt smile.gif
o dar neissirikau kazko konkreciai, vis ieskau ir ieskau, o is turimu, tai kaip sakiau, tai kol kas sis baltas uzsakytas
supratau, o as galvoju ant sleikuciu paprastute kokia geriau ax.gif klausyk, jei jau tie tau golfai per prasti, imesk pavyzdziu neprastu 4u.gif

Pirkite golfa mirksiukas.gif
Atsakyti
Kopijuoju iš kitos temos stilisto patarimus, kaip derinti šalikėlius

user posted image

Principas toks:
jei iš po paltuko matosi sijonas/suknelė - šalikėlis turi būti šifoninis/šilkinis
jei iš po paltuko matosi džinsai/kelnės - šalikėlis gali būti medvilninis ar plonas megztas

Aš turiu pakankamai šifoninių ir storų megztų šalikų, o va plonų medvilninių, vilnonių visai neturiu. Užsidegiau nusimegzti keletą, gal kas pametės idėjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 14:22)
Juodos akys labiausia būdingos žiemai. Gal foto įdėsit? 4u.gif

Savo kokybiskos nuotraukos neturiu, bet mano spalvos mazdaug tokios:
user posted image

I ziema man kazkaip nelabai panasu? g.gif Kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 18, 22:46)

I ziema man kazkaip nelabai panasu?  g.gif Kaip jums atrodo?

Visiškai nieko iš žiemos tipo, Mariah pavasaris arba vasara 4u.gif
Eglantina, pabandykit prie geros dienos šviesos be makiažo pasaibandyt įvairias spalvas iš vasaros ir pavasario palečių. Jeigu jūs vasara, pavasario spalvos jus blyškins. Pagrindinės vasaros spalvos: įvairūs pilki atspalviai, pilkšvai rožinė, pilkšvai melsva. Pagrindinės pavasario spalvos: ryškios grynos oranžinė, pienių geltona, salotinė. Įmetu ir paletes palyginimui:
vasara
user posted image

pavasaris
user posted image
Papildyta:
Beveik kapsulė rudens tipui. Atkreipkit dėmesį, kad nuotraukos yra prieš ir po 4u.gif Balta spalva rudeniui schmoll.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

šaltinis
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 19, 08:23)
Beveik kapsulė rudens tipui. Atkreipkit dėmesį, kad nuotraukos yra prieš ir po  4u.gif Balta spalva rudeniui  schmoll.gif

Bet pagal paletę spalvos ne rudens čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 19, 09:05)
Bet pagal paletę spalvos ne rudens čia unsure.gif

Kad visos rudeniškos unsure.gif Na gal rožinė iš 3 foto daugiau vasariška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 18, 21:39)
Kopijuoju iš kitos temos stilisto patarimus, kaip derinti šalikėlius

user posted image

Principas toks:
jei iš po paltuko matosi sijonas/suknelė - šalikėlis turi būti šifoninis/šilkinis
jei iš po paltuko matosi džinsai/kelnės - šalikėlis gali būti medvilninis ar plonas megztas

o as norejau paklausti dar jusu patarimo. nusiziurejau Montone labai panasu paltuka, trumpas toks panasiai, tik kaklas kapisonas didziulis, jis kai salta labai patogu but galvai uzdengt, o siaip jei nesalta, numesti atgal kaip kakla. nu nemoku paaiskinti. zodziu jis prie elegantiskesniu rubu, bet ar prie tokio tiktu sijonai? g.gif niekad tokio neturejau, bet galvoju ispresciau ziema problema, kepuriu jokiu nereiktu ax.gif bet kaip su salikeliais? ant jo nezinau kaip eitu apsimuturiuot blush2.gif beje, kai pradejau dairytis paltu, norejau ilgo, iki keliu, bet dabar pagalvojau, kad trumpas geriau butu, nes ir pigiau siek tiek, ir tinka prie sijono/kelniu/dzinsu ir kai as vairuoju, neissedeciau uzpakalio. nes kiek ilgu turejau, arba turedavau sesdama i automobili uzsilenkt ji, kad neissedet, arba nutrindavau labai. o seniau dirbau toki darba, kai per diena bent 3val budavo prie masinos vairo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 19, 09:09)
Kad visos rudeniškos  unsure.gif  Na gal rožinė iš 3 foto daugiau vasariška  smile.gif

Gal mano kompas kitaip rodo - rožinės čia niekur nematau unsure.gif
Atsakyti