Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Umberta @ 2010 09 19, 11:47)

as kai pirkau, tai maniau, jog sijonu nenesiosiu, nesiodavau juos tik vasara, o dabar taip noriu TIK sijonus nesiot doh.gif

as uzsisakiau virs kauliuku vienus ir dar ilgus kitus planuoju ax.gif bet sakot ilgi dar per anksti? g.gif

Va va... Aš irgi galvojavau, kad žiemą tik kelnes ieškosiu... O pasirodo, kad iš sijonų ir suknelių neišlipu doh.gif:

Batus tai vienus su kulniuku čiut virš kauliukų turiu ir papirkau vienus ilgokus prie sijono nešiot ax.gif Nes ilgų po kelnėm tiesiog negaliu pakęsti doh.gif:

O ilgi ar per anktsi... nemanau, galima gi ir ilgus nešioti jei nekaista koja... Aš tik nemėgstu ilgų batų ir storų paltų, tai žiema man tikra kančia būna doh.gif:
Atsakyti
Na ir dar ax.gif Moteris kriaušytė taip pat. Spalvos tipas - vasara. Foto pieš ir po

Vietoj golfo stilistė pataria vilkėti keliais sluoksniais
user posted image

Netinkamas ir tinkamas sluoksniavimas
user posted image

Netinkamos ir tinkamos kelnės
user posted image
user posted image

Paprasta palaidinė ir įdomesnio sukirpimo palaidinė
user posted image

Prie pilkos suknelės stilistė patarė vėliau priderinti ryškius aksesuarus, pvz violetinius
user posted image

romantiška suknelė
user posted image

dalykinis stilius
user posted image

proginė suknelė
user posted image

Papildyta:
Plaukuosenos pokyčiai:
user posted image
user posted image

Makiažas:
user posted image

Šita moteris manė, kad yra ruduo. Stilistė nustatė, kad ji yra vasaros tipo, patarė atsikratyti ryžų, rudų ir balintos vilnos spalvos rūbų, įsigyti pilkų, melsvų. Taip pat pakeisti makiažą, įsigyti rožinį lūpdažį vietoj morkinio.

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 19, 12:57)
Batus tai vienus su kulniuku čiut virš kauliukų turiu ir papirkau vienus ilgokus prie sijono nešiot ax.gif Nes ilgų po kelnėm tiesiog negaliu pakęsti doh.gif:

as kaip tik ilgus batus su kelnem nesioju, tik kelnes i batus kisuosi mirksiukas.gif aisku, mano kelnes/dzinsai skiny ir jeginsai ax.gif nemegtu ilgaauliu aptemptu, kaip tik tokius turiu, kur kojos tarsi piestukai ikistos. nors Donstop sako, kad tokie graziausiai prie sijono biggrin.gif o man grazu prie sijonu aulinukai kur virs ciut kauliuku smile.gif na bet ziemai gal visgi geriau ilgaauliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 19, 12:25)
as kaip tik ilgus batus su kelnem nesioju, tik kelnes i batus kisuosi mirksiukas.gif aisku, mano kelnes/dzinsai skiny ir jeginsai ax.gif nemegtu ilgaauliu aptemptu, kaip tik tokius turiu, kur kojos tarsi piestukai ikistos. nors Donstop sako, kad tokie graziausiai prie sijono biggrin.gif o man grazu prie sijonu aulinukai kur virs ciut kauliuku smile.gif na bet ziemai gal visgi geriau ilgaauliai ax.gif

ne ne, su skinny pats tas. sakiau, kad po ilgom kelnėm nereik tokių slėpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 19, 12:25)

Na su skiny kelnėm tai kas be ko, kad tinka ilgaauliai į kuriuos ir sukiši kelnes biggrin.gif man prie klasikinių pvz su kantu kelnių nepatinka ilgaauliai (na blauzdos kaista) lotuliukas.gif

Dabar pamečiau svorio, tai bus galima ir kažką panašaus į skiny nešioti, va net džinsus juodus skinny papirkau... Tai su ilgaauliais aišku dėvesiu ax.gif

Beje, gal galit ką rekomenduoti viršutinės dalies į darbą einant, jei imsim kaip pagrindą alla skinny juodus džinsus. Pareigos - vadovaujančios, nors kolektyvas jaunatviškas. Kartais priversta rengtis kostiumėlius kai tenka skaityti pranešimus arba pas VIP klientus važinėtis. Planuoju kostiumėlį pasikabinti darbe (jei netyčia reiktų...) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Figūra - smėlio laikrodis.
Kažkaip galvoju apie kardiganą su dirželiu ir kokius marškinukus ar laivelio tipo palaidinę po apačia g.gif:

Radau kelis variantus su skiniais ax.gif tik pas mane galima vadinti siauri džinsai, ne visai skiniai biggrin.gif O čia derinukai ir į darbą visai tinkami:

user posted image

Ir šiaip įdomus psl pasiskaityti smile.gif http://www.stylefarm.com.au/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 19 rugsėjo 2010 - 12:01
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 14:33)
Kaleda, ačiū  4u.gif  Beževyj = smėlio=ivory  4u.gif

Gal įsijungs į diskusiją kitos žiemos, kaip jum atrodo siūlymas ryškiai dažyti lūpas? Visur eina tokios rekomendacijos žiemos tipui, o man taip nelimpa ryškios lūpos, mėgstu nude atspalvius..

man irgi nepatinka ryskiai schmoll.gif netinka kazkaip,man geriau nude atspalviai arba isvis bespalvis blizgis gali buti ciut ruzavas
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 14:46)
Aš ne žiema, bet man atrodo, kad jūs įsitikinate, kad netinka, o prie gero makiažo dar ir kaip tinka smile.gif Ypač tamsioms smile.gif O gal drąsos nėra?

ziemos yra gi keli potypiai,ryskus makiazas gali labai isbalint ir atrodysi kaip baltas suris. blush2.gif man taip yra,gal kitoms ir tinka
Atsakyti
Merginos, o koks mano tipas?
user posted image
Atsakyti
Labai naudinga tema, tiek idomiu dalyku ir su konkreciais pavyzdziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 09 19, 14:32)

Cia turbut kaip ir mano variantas - vasara arba pavasaris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 09 19, 14:32)

Šviesi vasara 4u.gif Ne pavasaris, nes pilka ir šviesiai rožinė nuostabiai tinka smile.gif
Atsakyti
Čia stilistas rašo, kad golfai mažai kam tinka, nes kai drabužio kaklas aukštas, labai pabrėžiama veido forma, o kai ji neideali... su golfu tai dar labiau matosi. Maždaug taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 19, 20:05)
Čia stilistas rašo, kad golfai mažai kam tinka, nes kai drabužio kaklas aukštas, labai pabrėžiama veido forma, o kai ji neideali... su golfu tai dar labiau matosi. Maždaug taip  4u.gif

manes visiskai tai neatbaido biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti