Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 20, 14:43)
Oho  bigsmile.gif
kiek pas jus kambarių ?  tongue.gif
Na kažkur reik susandėliuoti šitiek  biggrin.gif

Kambarių 3, plius drabužinė. Šituos rūbus laikau net ne spintoj, o maiše drabužinėj blush2.gif Nes labai retai prireikia, rečiau, nei kartą per sezoną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 09 20, 11:02)
Ieškojau,bet turbūt ieškot nemoku savo tipui tinkančių spalvų palečių.. gal galit kuri padėti ? pasak jūsų esu šviesi vasara  blush2.gif
Praeitoje temoje buvo daug paveiksliuku su spalvomis sukelta vasarai smile.gif paskaitinek
Atsakyti
as tai sau susigalvojau Mission: Impossible biggrin.gif
issirinkti akinius pagal spalvinius tipus, jau nekalbant apie tai, kad forma ziauriai sunku rasti tinkancia, dabar turiu tokios spalvos kuri pagal viska tiktu ziemai, o as tai light summer ax.gif
gal kuri uztikusi esat info sia tema?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 20, 16:05)
as tai sau susigalvojau Mission: Impossible biggrin.gif
issirinkti akinius pagal spalvinius tipus, jau nekalbant apie tai, kad forma ziauriai sunku rasti tinkancia, dabar turiu tokios spalvos kuri pagal viska tiktu ziemai, o as tai light summer  ax.gif
gal kuri uztikusi esat info sia tema?

Skaičiau apie akinius latviškam forume, principas toks pat, kaip rūbams: vasarai akinių rėmelis turi būti ne juodas, o pilkas. Akinių nuo saulės stikliukai taip pat ne juodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 19, 19:38)
drinks_cheers.gif Manęs taip pat - vienas einamiausių drabužėlių, tinkančių visur ir visada blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif labai geras dalykas, o del veido formos net nesusimasciau. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.. skaitau skaitau, darausi įvairius testus ir nieko nesuprantu.. kiek testų, tik ir tipų doh.gif gal galite pasakyti, koks aš tipas?user posted image
Atsakyti
Manau, ruduo 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit jus man, baltai varnelei biggrin.gif SALTOS spalvos tinkamos vasarai. tai tos saltos-daugmaz tokios? visa gyvenima maisausi tarp to silta/salta, niekaip neatpaisau, kurios skaitosi siltos, kurios saltos-ar tai butu medziaga, ar tai odos tipas doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 21, 21:47)
Manau, ruduo  4u.gif

mano akys spalvą keičia nuo žalių iki melsvai pilkų, ar tai nieko nelemia? tikrai ruduo? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Taigi plaukai svarbiausia tipo nustatymui...o man jie atrodo tamsiai rudi, maždaug kaštono spalvos - del niuansų galima ginčytis, bet matau rudą spalvą. O žiemos jau juodi.
Papildyta:
Etama, vasarai tinka ne šiltos/ šaltos, o prislopintos spalvos - abi tavo įdėtos tokios ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 21, 22:11)
Taigi plaukai svarbiausia tipo nustatymui...o man jie atrodo tamsiai rudi, maždaug kaštono spalvos - del niuansų galima ginčytis, bet matau rudą spalvą. O žiemos jau juodi.

Ėėėė... Tai po paskutinio plaukų nusidažymo aš jau matyt irgi ruduo unsure.gif Dažai buvo medium brown, bet išėjo ant mano plaukų dark brown rolleyes.gif
Bet, mano nuomone, dar lemia veido ir akių aspalva ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 21, 22:11)
Papildyta:
Etama, vasarai tinka ne šiltos/ šaltos, o prislopintos spalvos - abi tavo įdėtos tokios ir yra.

mano naturalūs palukai šviesiai rudi.. tokie į pilkuma.. nežinau kaip paaiškinti.. rusai vadina 'rusaja' bet vasara kai išdega tai į ryžumą tada traukia. nežinau, net nemoku paaiškinti.. gal dar tuoj nuotraukų vasariškų paieškosiu. 4u.gif.štai čia pvz.
pvz.2

P.S. ačiū už kantrybę 4u.gif
Atsakyti