Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Violeta* @ 2010 09 21, 22:11)
Etama, vasarai tinka ne šiltos/ šaltos, o prislopintos spalvos - abi tavo įdėtos tokios ir yra.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 21, 19:24)
Labas vakaras.. skaitau skaitau, darausi įvairius testus ir nieko nesuprantu.. kiek testų, tik ir tipų doh.gif  gal galite pasakyti, koks aš tipas?[img]

mano akimis tikrai ne ruduo. As pati esu grynas ruduo, taip sakant ruduo rudeniausias. Jus man kitokio tipo atrodot g.gif vien tai kad juoda spalva prie veidelio tinka - rodo, kad ne ruduo ... o pats veidelis su rausvumu. rudens oda jokio rausvumo neturi - veidas gelsvas ara dramblio kaulo spalvos, gali buti geltonai rudas (na gal iskyrus naturaliai "ryzus" zmones, kurie kartais turi rausva veida).

siaip skirstant i tipus pirmiausia reikia veido spalva ziureti: silta ar salta. jei siltas atspalvis ruduo/ pavasaris, jei saltas vasara/ ziema.
pagal tai ir tinkancios spalvos :pvz tarp rudeniui siulomu spalvu nerasite nei vienos saltos.

QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 20:56)

Jusu idetos spalvos labiau silto atspalvio. nera "ledines"
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 21, 20:24)
Labas vakaras.. skaitau skaitau, darausi įvairius testus ir nieko nesuprantu.. kiek testų, tik ir tipų doh.gif  gal galite pasakyti, koks aš tipas?

Žiema arba vasara 4u.gif Pasibandykit abejų tipų paletes, kokios jum spalvos labiau tinka: prislopintos pilkšvos ar ryškios grynos? Matau, kad juoda neblogai žiūrisi, labai gali būti, kad žiema g.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 21:56)
Pasakykit jus man, baltai varnelei biggrin.gif SALTOS spalvos tinkamos vasarai. tai tos saltos-daugmaz tokios? visa gyvenima maisausi tarp to silta/salta, niekaip neatpaisau, kurios skaitosi siltos, kurios saltos-ar tai butu medziaga, ar tai odos tipas doh.gif

Šitos šiltos abi, pavasariui labiau 4u.gif
QUOTE(Sophi @ 2010 09 21, 22:15)
Ėėėė... Tai po paskutinio plaukų nusidažymo aš jau matyt irgi ruduo unsure.gif Dažai buvo medium brown, bet išėjo ant mano plaukų dark brown rolleyes.gif
Bet, mano nuomone, dar lemia veido ir akių aspalva ar ne g.gif

Taip, turi įtakos veido ir akių spalva. Jei tas dark brown šalto atspalvio (kaip Žaliaakės foto), tipas išlieka vasaros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 rugsėjo 2010 - 08:01
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 21:56)
Pasakykit jus man, baltai varnelei biggrin.gif SALTOS spalvos tinkamos vasarai. tai tos saltos-daugmaz tokios? visa gyvenima maisausi tarp to silta/salta, niekaip neatpaisau, kurios skaitosi siltos, kurios saltos-ar tai butu medziaga, ar tai odos tipas doh.gif

Šaltos spalvos - su pilkos priemaišomis, šiltos - su geltonos priemaišomis. Ne visi žmonės skiria šiuos niuansus 4u.gif
Pabandysiu įkelti keletą pvz.
šilta rožinė
user posted image
šalta
user posted image
šilta žalia
user posted image

šalta
user posted image
šilta mėlyna
user posted image

šalta
user posted image
Papildyta:
Šilti ir šalti odos atspalviai
user posted image
Papildyta:
Dar viena gera lentelė.
user posted image
Papildyta:
Dar geresnė lentelė, jei ir po šitos neis atskirt, kuris atspalvis šaltas, kuris šiltas - vadinasi jūsų akis nepagauna tokių niuansų 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Čia pudros, bet gal padės susiorientuoti odos atspalviuose
user posted image
Atsakyti
Pagal tipažą esu vasara...bet man taip tinka raudona spalva...ir juoda, žydra...o geltona netinka...Tai kaip dabar gaunasi, kad gal netinkama spalva nudažyti plaukai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2010 09 22, 12:02)
Pagal tipažą esu vasara...bet man taip tinka raudona spalva...ir juoda, žydra...o geltona netinka...Tai kaip dabar gaunasi, kad gal netinkama spalva nudažyti plaukai g.gif ?

Juoda tikti neturėtų. O raudona, žydra, geltona yra visų tipų paletėse, skiriasi tik atspalviai 4u.gif Plaukai nudžyti tikrai labai tinkama spalva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meger @ 2010 09 22, 12:02)

Kopijuoju iš pirmo puslapio:
user posted image

Yra ir raudona, ir žydra net kelių atspalvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 12:17)
Juoda tikti neturėtų. O raudona, žydra, geltona yra visų tipų paletėse, skiriasi tik atspalviai  4u.gif  Plaukai nudžyti tikrai labai tinkama spalva  4u.gif

Dėkui dėl plaukų spalvos...O kelnės, sijonas...irgi neturėtų būti juodi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 22 rugsėjo 2010 - 11:30
QUOTE(Meger @ 2010 09 22, 12:29)
Dėkui dėl plaukų spalvos...O kelnės, sijonas...irgi neturėtų būti juodi? g.gif

Meger, na daug kartų rašiau jau tą patį, ar skaitėt temą? Na bet pasikartosiu: kelnės, sijonai, batai, rankinės iš esmės gali būti bet kokios spalvos. Svarbiausia atidžiai rinktis tokius rūbus, kurie yra arčiausiai veido: palaidines, megztukus, švarkus, skareles, šalikus, kepures, taip pat karolius, vėrinius, auskarus. Dėl striukių/paltų - iš bėdos gali būti bet kokios spalvos, jei tinkamos spalvos skarelė/šalikas atskiria apykallę nuo veido.

Bendra taisyklė visiems tipams - visos spalvos tinka visiems tipams, svarbu tik rasti savo atspalvį. Yra kelios išimtys. Juoda spalva - tinka tik žiemos tipui. Oranžinė spalva - jokie jos atspalviai netinka žiemos tipui.

Vasarai už pagrindą reikia imti pilką spalvą - bet kokio atspalvio. Pirmam puslapy yra daugiau tinkamų atspalvių palečių, nuorodų į kitus šaltinius, daug kitokios įdomios info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 rugsėjo 2010 - 11:39
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 12:38)
Meger, na daug kartų rašiau jau tą patį, ar skaitėt temą?

Pirmos temos 15 pusl. dar tik perskaičiau biggrin.gif blush2.gif , prisipažįstu...vis nėra laiko darbo metu atidžiai perskaityti...O tau balionėlis 4u.gif už kantrybę wub.gif
Atsakyti
Visai netikėtai radau šitą temą, užkliuvo pavadinimas, nes nežinojau kas yra rūbų kapsulė, o čia tokia diskusija labai stiliui ir madai tinkanti, galima būtų temą atidaryt. Prisiskaičiau jūsų nurodytų rusų saitų,ir likau nustebinta tokiu spalvų parinkimu - viskas taip paprasta. Seniau niekada nesigilindavau į tuos tipus, nes labai visur primityviai skirsto: labai šviesi - pavasaris, tamsesnė - vasara, raudonplaukė - ruduo, o tamsi - žiema. Plaukų spalvą gana lengvai galima pakeisti, bet tada tipas nepasikeis gi, tik plaukų spalva prie veido schmoll.gif nelabai. Aš paprastai sau susiskirčiau taip: pavasaris - skaistus, saulėtas; vasara - saulės išblukinta; ruduo - sodrus ir auksinis, žiema - ryški, kaip ant sniego... Bet su amžiumi manau tipas tikrai gali keistis, akių spalva blunka, oda taip pat praranda skaistumą, todėl kas tiko jaunystėj gali ir nebetikti. Ar gerai supratau?
O čia radau labai gražiai pavaizduotus spalvinius tipus:
pavasaris
vasara
ruduo
žiema
Save priskyriau šaltai vasarai, dabar varysiu rinkti rūbus, nes senus per šonus esu išaugus, ir mano spinta tuščia - galiu pradėt viską nuo nulio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 22, 12:59)
Visai netikėtai radau šitą temą, užkliuvo pavadinimas, nes nežinojau kas yra rūbų kapsulė, o čia tokia diskusija labai stiliui ir madai tinkanti, galima būtų temą atidaryt. Prisiskaičiau jūsų nurodytų rusų saitų,ir likau nustebinta tokiu spalvų parinkimu - viskas taip paprasta. Seniau niekada nesigilindavau į tuos tipus, nes labai visur primityviai skirsto: labai šviesi - pavasaris, tamsesnė - vasara, raudonplaukė - ruduo, o tamsi - žiema. Plaukų spalvą gana lengvai galima pakeisti, bet tada tipas nepasikeis gi, tik plaukų spalva prie veido  schmoll.gif  nelabai. Aš paprastai sau susiskirčiau taip: pavasaris - skaistus, saulėtas; vasara - saulės išblukinta; ruduo - sodrus ir auksinis, žiema - ryški, kaip ant sniego... Bet su amžiumi manau tipas tikrai gali keistis, akių spalva blunka, oda taip pat praranda skaistumą, todėl kas tiko jaunystėj gali ir nebetikti. Ar gerai supratau?
O čia radau labai gražiai pavaizduotus spalvinius tipus:
pavasaris
vasara
ruduo
žiema
Save priskyriau šaltai vasarai, dabar varysiu rinkti rūbus, nes senus per šonus esu išaugus, ir mano spinta tuščia - galiu pradėt viską nuo nulio  biggrin.gif .

Pakeitus plaukų spalvą, gali pasikeisti spalvos tipas 4u.gif Su metais iš tiesų tipas gali keistis 4u.gif
Labai taiklus apibūdinimas thumbup.gif
Pirma nuoroda neatsidaro, o kitos thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai gera tema, nors su tipais aš dar grybaujau, bet teigiami poslinkiai pastebėti tokie:
- pertvarkiau spintą, išmečiau krūvą rūbų, kita dalis ("išaugti") važiuos į kaimą pagulėt metus, jei kartais "sumažėčiau";
- parduotuvėse yra žymiai lengviau apsispręsti ką pirkti ir ko ne.
Atsakyti