Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Įkeliu dar kartą pavasarį
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:24)
Šaltos spalvos - su pilkos priemaišomis, šiltos - su geltonos priemaišomis. Ne visi žmonės skiria šiuos niuansus 4u.gif
Pabandysiu įkelti keletą pvz.

Dar geresnė lentelė, jei ir po šitos neis atskirt, kuris atspalvis šaltas, kuris šiltas - vadinasi jūsų akis nepagauna tokių niuansų  4u.gif

Čia pudros, bet gal padės susiorientuoti odos atspalviuose
Labai aciu uz varga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Veidas mano saltas, pats pirmas kaip paneles nuotraukoje. pudru saltu nepakenciu, atrodo rozine spalva veida nudazo, kuris ir taip rausta doh.gif o spalvos, manau, labiau tinka siltos pagal tai. daugmaz pagavau kampa, bet dar ne pilnai biggrin.gif reriktu testa atlikti, butu aisku lotuliukas.gif (primena vaikyste, kai saldytuva zaliu vadindavau, zole-balta. spalvas skyriau, bet zodziai pynesi l.ilgai doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 rugsėjo 2010 - 14:26
etama man tas pats jei pudra rausva tai as iskart parseliu virstu, geriausia ne gelsvos o neutralios smelines spalvos
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 22, 15:20)
Labai aciu uz varga 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Veidas mano saltas, pats pirmas kaip paneles nuotraukoje. pudru saltu nepakenciu, atrodo rozine spalva veida nudazo, kuris ir taip rausta doh.gif o spalvos, manau, labiau tinka siltos pagal tai.

Tuomet reikia neutralią pudrą pirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 09 22, 16:36)
etama man tas pats jei pudra rausva tai as iskart parseliu virstu, geriausia ne gelsvos o neutralios smelines spalvos

Nepastebėjau, kad Odora jau tą patį parašė doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o jei tamsiai rudi plaukai , ir tamsiai rudos akys , tai čia rudens tipas? g.gif atsiprašau ,kad braunuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 22, 19:15)
Sveikos, o jei tamsiai rudi plaukai , ir tamsiai rudos akys , tai čia rudens tipas? g.gif  atsiprašau ,kad braunuosi 4u.gif

Nesibraunate mirksiukas.gif na, jei dar ir oda tamsi, tuomet deep ruduo, kaip ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 20:48)
Nesibraunate  mirksiukas.gif na, jei dar ir oda tamsi, tuomet deep ruduo, kaip ir as  4u.gif

hmm g.gif mano veido oda gana šviesi.. bet šiaip kunas tamsesnis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 22, 16:36)
uzsisakiau is Lily lolo meginiu, bandysiu visokius var. biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 17:11)
Tuomet reikia neutralią pudrą pirkti  4u.gif
Nepastebėjau, kad Odora jau tą patį parašė  doh.gif  blush2.gif
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2010 09 22, 08:57)
mano akimis tikrai ne ruduo.  As pati esu grynas ruduo, taip sakant ruduo rudeniausias. Jus man kitokio tipo atrodot  g.gif  vien tai kad juoda spalva prie veidelio tinka - rodo, kad ne ruduo ...  o pats veidelis su rausvumu. rudens oda jokio rausvumo neturi - veidas gelsvas ara dramblio kaulo spalvos, gali buti geltonai rudas (na gal iskyrus naturaliai "ryzus" zmones, kurie kartais turi rausva veida).

QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:01)
Žiema arba vasara  4u.gif Pasibandykit abejų tipų paletes, kokios jum spalvos labiau tinka: prislopintos pilkšvos ar ryškios grynos? Matau, kad juoda neblogai žiūrisi, labai gali būti, kad žiema  g.gif

merginos, o jūs tik pagal pirmą nuotrauką taip sprendžiate? nes ten megztinis ne juodas, o tamsiai mėlynas pas mane 4u.gif man kažkaip atrodo, kad toks švelniai oranžinis šalis man irgi tinka prie veido, akys pagyvėja, oda spindėti prandeda.. gal man vaidenasi g.gif nes jei aš žiema, tai negali būti, kad tiktų oranžiniai atspalviai, o jeigu vasara - tai tada juoda netiktų, bet kad ir juoda lyg ir neblogai atrodo g.gif kaip aš čia painiojuosi..konspektuojuosi jūsų pirmąją temą ir kuo tolyn, tuo sunkyn...beje, pagal dontstop (lyg ir) įdėtą testą rusų kalba, gavosi, kad esu rudeninė (ten testas, kur reikėjo nurodyti akių atspalvį, plaukų spalvą, papuošalų metalą pasirinkti)
Atsakyti
pasižiūrėjau, kad nelabai mano foto atidaro, kur kitas įdėjau doh.gif
user posted image
user posted image

tai ar galiu aš būti ruduo? o gal tamsi vasara? žiema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 22, 23:26)
pasižiūrėjau, kad nelabai mano foto atidaro, kur kitas įdėjau  doh.gif
user posted image
user posted image

tai ar galiu aš būti ruduo? o gal tamsi vasara? žiema? g.gif

man atrodo kad tu ne ziema tai tikrai,per daug silta,gal labiau i rudeni ar vasara.
Atsakyti
Zhaliaakee as speciau, kad soft summer smile.gif
Atsakyti