Įkeliu dar kartą pavasarį
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:24)
Šaltos spalvos - su pilkos priemaišomis, šiltos - su geltonos priemaišomis. Ne visi žmonės skiria šiuos niuansus
Pabandysiu įkelti keletą pvz.
Dar geresnė lentelė, jei ir po šitos neis atskirt, kuris atspalvis šaltas, kuris šiltas - vadinasi jūsų akis nepagauna tokių niuansų
Čia pudros, bet gal padės susiorientuoti odos atspalviuose
Labai aciu uz varga 
Pabandysiu įkelti keletą pvz.
Dar geresnė lentelė, jei ir po šitos neis atskirt, kuris atspalvis šaltas, kuris šiltas - vadinasi jūsų akis nepagauna tokių niuansų

Čia pudros, bet gal padės susiorientuoti odos atspalviuose

Veidas mano saltas, pats pirmas kaip paneles nuotraukoje. pudru saltu nepakenciu, atrodo rozine spalva veida nudazo, kuris ir taip rausta

QUOTE(Etama @ 2010 09 22, 15:20)
Labai aciu uz varga
Veidas mano saltas, pats pirmas kaip paneles nuotraukoje. pudru saltu nepakenciu, atrodo rozine spalva veida nudazo, kuris ir taip rausta
o spalvos, manau, labiau tinka siltos pagal tai.

Tuomet reikia neutralią pudrą pirkti

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 09 22, 16:36)
etama man tas pats jei pudra rausva tai as iskart parseliu virstu, geriausia ne gelsvos o neutralios smelines spalvos
Nepastebėjau, kad Odora jau tą patį parašė

Sveikos, o jei tamsiai rudi plaukai , ir tamsiai rudos akys , tai čia rudens tipas?
atsiprašau ,kad braunuosi

QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 22, 19:15)
Sveikos, o jei tamsiai rudi plaukai , ir tamsiai rudos akys , tai čia rudens tipas?
atsiprašau ,kad braunuosi 

Nesibraunate

QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 20:48)
hmm

QUOTE(Odora @ 2010 09 22, 16:36)
etama man tas pats jei pudra rausva tai as iskart parseliu virstu, geriausia ne gelsvos o neutralios smelines spalvos
uzsisakiau is Lily lolo meginiu, bandysiu visokius var. 
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 17:11)

QUOTE(vabalas @ 2010 09 22, 08:57)
mano akimis tikrai ne ruduo. As pati esu grynas ruduo, taip sakant ruduo rudeniausias. Jus man kitokio tipo atrodot
vien tai kad juoda spalva prie veidelio tinka - rodo, kad ne ruduo ... o pats veidelis su rausvumu. rudens oda jokio rausvumo neturi - veidas gelsvas ara dramblio kaulo spalvos, gali buti geltonai rudas (na gal iskyrus naturaliai "ryzus" zmones, kurie kartais turi rausva veida).

QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:01)
Žiema arba vasara
Pasibandykit abejų tipų paletes, kokios jum spalvos labiau tinka: prislopintos pilkšvos ar ryškios grynos? Matau, kad juoda neblogai žiūrisi, labai gali būti, kad žiema

merginos, o jūs tik pagal pirmą nuotrauką taip sprendžiate? nes ten megztinis ne juodas, o tamsiai mėlynas pas mane

pasižiūrėjau, kad nelabai mano foto atidaro, kur kitas įdėjau

tai ar galiu aš būti ruduo? o gal tamsi vasara? žiema?

QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 22, 23:26)
pasižiūrėjau, kad nelabai mano foto atidaro, kur kitas įdėjau

man atrodo kad tu ne ziema tai tikrai,per daug silta,gal labiau i rudeni ar vasara.