Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Medėja25 @ 2010 09 23, 15:03)
Kapsulei turejau galvoje butent tokia samanine. Manau, kad man ir tokia, kaip Dontstop rado tinka

Tinka tinka abidvi, o dar gal chaki?
Atsakyti
apie plaukus. kiek maciau internete tai kai nustatineja tipa tai neutralios spalvos kambaryje, uzdengia plaukus pilka kepurele ir delioja spalvotas medziagas, paskui kazkiek atrenka tada ir su plaukais jau ziuri

zaliake vis tiek galvoju, kad soft summer sis potipis yra arciau rudens bet vis dar vasara

va radau pvz
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 15:05)
Tinka tinka abidvi, o dar gal chaki?

Ir chaki visai tinka ir patinka smile.gif . Zodziu, galutinai susipainiojau biggrin.gif
Atsakyti
na va.. išsiaiškinau jau, kad šilti atspalviai man labiau tinka negu šalti.. su šaltesniais atrodau taip lyg man pačiai šalta būtų, pamėlus kažkokia.. bet dar turiu abejonių dėl apšvietimo.. kažkaip nuo lango labai šveisu pas mane, tai nuotraukose visose kažkokia baltesnė atrodau negu naturaliai doh.gif lotuliukas.gif beje, kas gali pasakyti ar nors viena spalva man gerai? doh.gif
1. violetinė
2.My Webpage
3.kažkas iš oranžo

(jooo, su spalvų pavadinimais pas mane nekas blush2.gif ax.gif )
beje šilta spalva pagal mano supratimą yra tas kur apačioje, o ant jos šalta g.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 23, 15:34)
beje šilta spalva pagal mano supratimą yra tas kur apačioje, o ant jos šalta g.gif  4u.gif

mano toks pat supratimas.

Aš tai pavargau paveiksluotis, todėl šiek tiek pafotošopinau... Pažiūrėkit kas aš, nes man kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, arba viskas man netinka biggrin.gif
čia variantai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 23 rugsėjo 2010 - 16:39
bytte, man tai neatidaro ax.gif
Atsakyti
nuimk slaptažodį, Bytte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 23, 16:34)
na va.. išsiaiškinau jau, kad šilti atspalviai man labiau tinka negu šalti.. su šaltesniais atrodau taip lyg man pačiai šalta būtų, pamėlus kažkokia.. bet dar turiu abejonių dėl apšvietimo.. kažkaip nuo lango labai šveisu pas mane, tai nuotraukose visose kažkokia baltesnė atrodau negu naturaliai  doh.gif  lotuliukas.gif beje, kas gali pasakyti ar nors viena spalva man gerai? doh.gif
1. violetinė
2.My Webpage
3.kažkas iš oranžo

(jooo, su spalvų pavadinimais pas mane nekas blush2.gif  ax.gif )
beje šilta spalva pagal mano supratimą yra tas kur apačioje, o ant jos šalta g.gif  4u.gif
user posted image

Violetinė mano akim labai tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 rugsėjo 2010 - 16:57
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 17:56)
Violetinė mano akim labai tinka  4u.gif

ačiū..man irgi atrodo, kad gal nieko, mane tik neramina, kad akys atrodo kaip rožiniu pieštuku apvestos su ta violetine.. ar jūs nepastebit? būna gi, kad tik pats sau į galvą įsikali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 16:56)

Kaip taip? mano galva ta kur ant viršaus uždėta ir yra violetinei rūžava, o ta kur po apačia padėta tokia kaip aš vadinu lašišinė, šilta g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:24)

šilta mėlyna
user posted image

na, mano galva, šilta mėlyna apskritai negali būti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 17:37)

rausva, alyvinė , manyčiau tinka.. gal vasara? g.gif nors iš manęs toks žinovas, kad geriau mano nuomone nepasikliaukit 4u.gif
Atsakyti