Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(groovy @ 2010 09 23, 22:04)
Beje, aš po truputį tvarkausi garderobą, dabar bazinius pirma renkuosi.

Saunu, kad viskas taip greit gaunasi. thumbup.gif Su mano tempais tai iki kitu metu gal is susirinksiu bazini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 16:37)
mano toks pat supratimas.

Aš tai pavargau paveiksluotis, todėl šiek tiek pafotošopinau... Pažiūrėkit kas aš, nes man kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, arba viskas man netinka  biggrin.gif
čia variantai

tinka salti sviesus atspalviai: pilka, melyna, rausva, alyvine

silti atspalviai (rudziu, orandzine, lasisine, zalia) netinka, atrodot raudonu veideliu
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 11:48)
Na va pvz iš Osinkos
buvo vasara
user posted image
pavirto į rudenį
user posted image

oi ne ne schmoll.gif nusidaze silta ryza spalva ir iskart oda "paraudo" -- paziurekit koks rausvas rausvas parselis gavosi doh.gif
dar as manyciau, kad siai merginai ir blondiniski plaukiai galetu buti maziau geltoni, o labiau pilki. graziau atrodytu.

turbut is vieno spalvinio tipo i kita migruoti gali tik tie zmones, kuriu odos spalva nera ryskiai silta arba ryskiai salta. labiau neutral. tada pakeitus kelias detales (pvz plauku spalva, ar makiaza) pereinama i kita spalvini tipa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalas: 24 rugsėjo 2010 - 08:30
QUOTE(groovy @ 2010 09 23, 22:04)
Ačiū 4u.gif
Bet oranžinė taip pašiltina veido spalvą, neatrodo perbalus. Ar čia ne nuo to priklauso tipas ir spalvos tikimas? g.gif

Man pasirodė, kad oranžinė geltonina, bet tas geltonis toks nesveikas unsure.gif O prie violetinės kepurės skaisti oda unsure.gif
QUOTE(vabalas @ 2010 09 24, 09:28)
oi ne ne  schmoll.gif   nusidaze silta ryza spalva ir iskart oda "paraudo" -- paziurekit koks rausvas rausvas parselis gavosi   doh.gif

turbut is vieno spalvinio tipo i kita migruoti gali tik tie zmones, kuriu odos spalva nera ryskiai silta arba ryskiai salta.

O man atrodo, kad su "baltu peruku" ji rožinė, kaip paršelis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 24 rugsėjo 2010 - 08:59
QUOTE(dontstop @ 2010 09 24, 09:58)

O man atrodo, kad su "baltu peruku" ji rožinė, kaip paršelis  biggrin.gif

man irgi su baltais plaukais ne kaip atrodo - nei kiek ne mažiau rožiniu veidu, gal net labiau tongue.gif
Atsakyti
Aha nesveikas pas mane geltonis gaunas prie rudų, iš kart matosi kad kepenys nesveiki lotuliukas.gif .
Tai va susiradau aš tą aqua (elektrine, kur netiko) tarp sūnaus marškinėlių, na ir labai thumbup.gif . Visgi esu šalta vasara. Todėl fotošopas tik šiaip, tikro vaizdo schmoll.gif .
O tas paršelis rudeninis iš osinkos, pasirodo yra vasara biggrin.gif , mačiau kur ji sau spalvas nusistatinėjo su plaukais uždengtais, todėl vienom geriau ji su šviesiais atrodė, kitoms su ryžais, bet iš tikrųjų jai nei viena netinka biggrin.gif . Visgi nelabai gali pasikeist tipą plaukus persidažęs, nebent gausaus makijažo pagalba, arba jei tas odos tipas tinka skirtingiems tipams g.gif .
Atsakyti
Laba diena, merginos,
tai p man patiko jūsų tema, kad net užsiregistravau smile.gif

nuojauta man kužda, kad esu ruduo, bet gal jūs patvirtinsit ar paneigsit tai.
Plaukai mano rudi, gryna tamsiai ruda spalva, ( nors norėčiau nusidažyt ryškia ruda voverine), akys - pagrindas žalias, bet aplink vyzdį - šiek tiek šviesiai rudos, tai tokios beveik chaki gaunasi biggrin.gif o vat dėl veido odos - sunku pasakyt. Kažkada buvau nusidažius šviesiai plaukus - tai plaukai visiškai susiliejo su veidu - buvau visa geltona - žodžiu, tragedija. Tai ta oda turi tokio gelsvo atspalvio.

Neapsisprendžiu, kokias spalvas man kapsulei pasirinkti.

Balta - tikrai netinka. Kažkur išnyksta veidas. Juoda - nesu tikra. nešioju dėl spalvos praktiškumo, nesusimąstydama, tinka, ar ne.

Tai vat kapsulei ką manot apie tamsiai rudą, smėlinę (jau matau save su smėliniu paltu smile.gif ) ir dėl trečios spalvos abejoju. Chaki/ tamsiai samaninė? Bordo?

Ir dar klausimą turiu: jei jau pasirinksiu tas tris spalvas, tai ar gali kapsulėje atspalviai šiek tiek skirtis? Nes ir šiaip, gana sudėtinga turbūt susirasti vieno atspalvio drabužių g.gif
Atsakyti
pagal mane "parseliui" tiktu saltos spalvos -- nes akys tokios melynos, o oda rausva rausva.

todel ir rasiau, kad sviesus plaukai jai graziau atrodytu pilkesni (saltesni), nei dabartiniai geltoni (silti)

Maore,

panasu, kad busi ruduo. pagal save pasakysiu (esu ruduo) , kad tikrai kai kurios spalvos (netikancios) geltonina oda. yptingai "geltonina" :juoda, melyna, ciklameno, sniego baltumo.

beje, ir as pastebejau, kad man pasviesinti (geltoni) plaukai liejasi su oda (del panasiu atspalviu) ir toks bebruozis, neryskus veidas gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 24, 09:58)
Man pasirodė, kad oranžinė geltonina, bet tas geltonis toks nesveikas  unsure.gif O prie violetinės kepurės skaisti oda  unsure.gif

O man atrodo, kad su "baltu peruku" ji rožinė, kaip paršelis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

su oranžiniu šaliku tikrai geltonesnis veidas..bet vasara,kai įdegu labai neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Man patiko toks rudeniui pasitikrinti variantas:
Если Вам не подходит облепиховый, яичный, грязно-салатовый, болотный, то Вы вряд ли «осень». Это самые теплые осенние цвета, которые являются максимально диагностичными.
tai yra: jei jums netinka šaltalankių, kiaušinių, purvinai-auksinis, pelkių (čia geras pavadinimas), tai jūs mažai tikėtina, kad esate ruduo. Tai pačios šilčiausios rudens spalvos, kurios yra maksimaliai diagnostinės (nu kažkaip taip išvertus).
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 24, 15:28)
su oranžiniu šaliku tikrai geltonesnis veidas..bet vasara,kai įdegu labai neblogai atrodo 4u.gif

Nu man kažkaip nelabai tas šiltas. Ir tas pilkai rožinis, kur švelnios vasaros spalvytės, mažiau tinka nei ta alyvinė.

O ta švelniai rausvai-oranžinė gali tikti kuriai nors vasarėlei? Ar jau čia pavasaris ar ruduo būtų? Nes man buvo pirma mintis, kad dukra yra vasara, o jai visai nieko tokia šilta rožinė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 24, 19:14)
грязно-салатовый, ... purvinai-auksinis,

na, kiek mano rusų kalbos žinios "neša" , tai салатовый - salotinis smile.gif

tai niekas man nepatarėt, ką manot apie spalvas kapsulei: ruda-smėlinė-samanų ar bordo? kuri geriau? tarpusavio tikimo prasme?
Atsakyti