Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(kivija @ 2010 09 23, 17:02)
na, mano galva, šilta mėlyna apskritai negali būti  tongue.gif

Nu šilta šita...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 17:37)
mano toks pat supratimas.

Aš tai pavargau paveiksluotis, todėl šiek tiek pafotošopinau... Pažiūrėkit kas aš, nes man kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, arba viskas man netinka  biggrin.gif
čia variantai

Man patiko, kaip atrodo pilka, žydra ir alyvinė 4u.gif Bendrai pasirodė, kad šalti atspalviai labiau tinka, nei šilti. Elektrik patiko mažiausiai ax.gif Man atrodo, kad tipas cool summer. Galiu klysti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 18:01)
Kaip taip? mano galva ta kur ant viršaus uždėta ir yra violetinei rūžava, o ta kur po apačia padėta tokia kaip aš vadinu lašišinė, šilta g.gif

Įvėliau klaidą, jau ištaisiau 4u.gif Teisingai sakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dontstop, gal jūs žinote: 'фарфоровая с розовым румянцем' tai čia kažkas panašaus į porcelianą + rausvumas lengvas? (apie odą kalba eina)
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 23, 18:17)
Dontstop, gal jūs žinote: 'фарфоровая с розовым румянцем' tai čia kažkas panašaus į porcelianą + rausvumas lengvas? (apie odą kalba eina)

Taip, porcelianinė oda, kuri rausta ružavai 4u.gif
Nesimato foto, kad būtų akys rožiniu pieštuku apvestos biggrin.gif tikrai gerai atrodo 4u.gif Ir tamsiai mėlyna gerai, ir šalikėlis margas, man tik oranžinė nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 18:20)
1. Taip, porcelianinė oda, kuri rausta ružavai  4u.gif
2. Nesimato foto, kad būtų akys rožiniu pieštuku apvestos  biggrin.gif  tikrai gerai atrodo  4u.gif Ir tamsiai mėlyna gerai, ir šalikėlis margas, man tik oranžinė nepatiko  g.gif

1. ačiū, jau žinau, kas aš bigsmile.gif НАТУРАЛЬНОЕ ЛЕТО... kažin kaip kitom kalbom čia būtų, ne pažodžiui spėju vertimas rolleyes.gif

2. vadinasi pati sau priekabių ieškau. dėkui už pagalbą 4u.gif
ir dar ačiū byttei, vabalui, odorai ir malinkaja18, kad sureagvote į mano pagalbos šauksmą ir ačiū visoms[U] už naudingas nuorodas - padėjote bendrom jėgom atrasti man pačią save 4u.gif
dabar jau konspektuosiu dar kartą temas ir rinksiu info vasaros tipui.. pasidalinsiu vėliau, jei kam prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip cia galima su kompiuteriu uzsideti skirtingu spalvu "rubelius"? ax.gif pasizaisciau ir as, anaiptol ne visokiu spalvu medziagu, kad ir skiauciu, turiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 23, 18:25)
1. ačiū, jau žinau, kas aš  bigsmile.gif НАТУРАЛЬНОЕ ЛЕТО... kažin kaip kitom kalbom čia būtų, ne pažodžiui spėju vertimas  rolleyes.gif

Soft summer? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 18:27)
kaip cia galima su kompiuteriu uzsideti skirtingu spalvu "rubelius"? ax.gif pasizaisciau ir as, anaiptol ne visokiu spalvu medziagu, kad ir skiauciu, turiu schmoll.gif

Geriau visgi ne kompiuteriu žaisti. Medžiaga šalia odos mėto ant jos tam tikro atspalvio šešėlį 4u.gif Vienos spalvos neutralizuoja odos raudonį, kitos - gelsvumą. Photoshopas gali tokio efekto nepadaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 17:11)
Man patiko, kaip atrodo pilka, žydra ir alyvinė  4u.gif  Bendrai pasirodė, kad šalti atspalviai labiau tinka, nei šilti. Elektrik patiko mažiausiai  ax.gif Man atrodo, kad tipas cool summer. Galiu klysti  4u.gif

Mane tas elektrik ir klaidina - jis gi toks priklauso šaltai vasarai, o man jis visai netinka. nei pašviesintas, nei pablukintas. Aš pati irgi sau nusistačius buvau šaltą vasarą, bet sau tinkančias spalvas tik tarp bazinių vasaros spalvų matau g.gif
Jo kompiuteriu ne visai tikslai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 18:30)
Geriau visgi ne kompiuteriu žaisti. Medžiaga šalia odos mėto ant jos tam tikro atspalvio šešėlį  4u.gif Vienos spalvos neutralizuoja odos raudonį, kitos - gelsvumą. Photoshopas gali tokio efekto nepadaryti  unsure.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif atradau tiktai, kad laaabai tinka tokia svelni kaip persiko spalva, kiek rausvumo turinti. nerandu internete tokio pvz. ir neismokau atskirti, silta ar salta biggrin.gif kogero silta.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 17:37)
mano toks pat supratimas.

Aš tai pavargau paveiksluotis, todėl šiek tiek pafotošopinau... Pažiūrėkit kas aš, nes man kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, arba viskas man netinka  biggrin.gif
čia variantai

man jums graziausiai atrodo melyni atspalviai,alyviniai,labai is kart isryskeja akys,net be makiazo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 09 23, 13:17)
Manau kad odos spalvą plaukų spalva kažkiek įtakoja, na atspindys šioks toks vistiek nuo plaukų ant veido krenta. Užtai taip nusipaveikslavus gali nuspręst kokia nori būti, ir nusidažyt kokia nori spalva plaukus, pagal odą ir akis pasirinkus spalvinę gamą biggrin.gif . O jei nesiruoši plaukų keist, tada su plaukais paveiksluokis.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 16:56)
Violetinė mano akim labai tinka  4u.gif

Bet oranžinė taip pašiltina veido spalvą, neatrodo perbalus. Ar čia ne nuo to priklauso tipas ir spalvos tikimas? g.gif

Beje, aš po truputį tvarkausi garderobą, dabar bazinius pirma renkuosi. Jau turiu klasikines juodas kelnes, tamsiai pilką sijoną, tamsiai pilką švarką, juodą golfą, juodus marškinukus, pilką ir baltą kardiganą, na, žodžiu, daug neišsiplėsiu, pagrindiniai drabužiai. Po to reiks jau pagal spalvas pirkti papildomus rūbelius. Visokių ryškių spalvų, kurie prie nieko netinka, pardavinėsiu, taip šiek tiek pinigėlio susirinksiu atsinaujinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 23 rugsėjo 2010 - 21:08
QUOTE(groovy @ 2010 09 23, 22:04)
Bet oranžinė taip pašiltina veido spalvą, neatrodo perbalus. Ar čia ne nuo to priklauso tipas ir spalvos tikimas? g.gif

Mano akimis oranžinė veidą padaro gerokai paraudosį, lyg nugairintąvėjo g.gif
Atsakyti