Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis

QUOTE(Rojus26 @ 2010 11 16, 23:01)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Pritariu, manau, kad truksta organizatores ax.gif

gal cia visos nori, bet nera kam organizuoti g.gif

na ok, tada as galiu apsiimti organizuoti tai reiks kad man vieta komandoje garantuota biggrin.gif tad atsiuskit i AZ savo emailus ax.gif
Atsakyti
sveikos:) tikiuosi cia amzius ir tinklinio gebejimai nera ribojami!!:) labai megstu zaisti tinklini,labai stengiuosi kai zaidziu,o su gera kompanija tikrai butu smagu!!!

ar galeciau prisijungt prie jusu??
tikrai rasciau laiko ir manau buciau pastoviai galintis zmogus wink.gif

labai aciu uz atsakyma!!!:)
Atsakyti
Tai kaip ten jum sekasi? Ar surinkote savo kolektyva ar taip viskas ir liko kalbom?
Atsakyti
Sveikos, as irgi esu tinklinio megeja, bet atrodo iki siol taip ir nesusirinkom. Taigi, prasidejo nauji metai, gal verta vis delto pabandyti. Pradziai siek tiek info apie salygas: kiek zinau sale, kurioje galetume zaisti turi tureti strypus tinklui. Jie gali buti pastatyti visam laikui arba buti isimami is grindu, tada sia sale galima nevarzomai naudoti kitoms sporto sakoms. Taigi reikalinga butent tokia pritaikyta sale,gal kuri zinote mokykla ar kitas patalpas su tokia sale?Ir dar: jei tinklas nekabes visa laika, kiekviena treniruote teks ji itempti,o tai ne maziau negu 15 min. musu brangaus laiko. Aisku, galime palaukti daug maz siltu oru ir zaisti lauke Valakampiuose, prie baltojo tilto ar kur kitur. Tik nezinau kokios ten naudojimosi taisykles ir ar yra tokios isvis, bet labai jau norisi pradeti dabar-ir malonumas ir aktyvus sportas. Rasykit, tarsimes
Atsakyti
tinklinio grupe maciau yra grybo7, pasidomekit, jei kam idomu
Atsakyti
Sveikos,
as taip pat labai noreciau zaisti tinklini. Jeigu jau suburete komanda, gal but butu galima prisijungti? esu zaidusi mokykloje ir vasara truputi pamusineju smile.gif
Atsakyti
Daug lengviau čia patekti, negu kažką savo kurti... http://www.vilniaust...lt/treniruotes/
Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijungti, kiek zinau sale antakalnyje tikrai nebloga, bet jei ka tai ir tinkla turiu (vasarai ant smeliuko pvz;))
kaip ten su organizaciniais reikalais?smile.gif
susiimkit, juk toks malonumas smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
labai dziaugiuosi atradusi sia tema. Jei domina treniruotes, galiu patarti, nes pati jas lankau kelis kartus per savaite, galbut atsiras norinciu prisijungti smile.gif
As pati mielai prisijungciau pazaisti prie JUSU!!!:)
Atsakyti
Sveikos!

Kadangi senai ieskojau kazko panasaus, kaip galima butu su kazkuo susiburti ir pazaisti savo malonumui tinklini laaabai noreciau prisijungti prie JUSU, beje si nuostabiai pozitivu zaidima zaidziau mokykloje, noreciau prisiminti tuos laikus...smile.gif atsiliepkit, organizuojames! biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, noriu atgaivinti temą. jei jau subūrėte komandą gal dar liko kokia laisva vietelė man prisijungti? Aš mėgėja ir tai žaidžiau labai seniai.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif))

Labai norėčiau išmokti ir žaisti tinklinį. Dabar kai jau taip šilta lauke smagu būtų pažaisti ant smėliuko. Gal yra kokia vietelė naujokei komandoj? ax.gif 4u.gif
Atsakyti