Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis

Patvirtinu smile.gif ir nekantriai laukiu pirmos treniruotės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2010 10 25, 10:20)
Tai jau sarasiukas

1.Inguska
2.Dukra
3.Angle
4.Vini pu
5. Nerda
Kaip suprantu tiek g.gif mazoka davai dar laukim. Kas dar smile.gif
Atsakyti
Aha, laukiam smile.gif
Atsakyti
As irgi noreciau zaisti tinklini smile.gif
Atsakyti
aš irgi jungiuosi 4u.gif
Atsakyti
Ir as, ir as!
Atsakyti
Sveikos merginos, na as ir noreciau jungtis prie jusu, bet tik nuo gruodzio men atsikraustau i vilniu mirksiukas.gif jei priimsit, sportuosiu ir lankysiu kartu su jumis, su 2-3 sav pertraukomis (komandiruotes numatomos porai men unsure.gif ) mirksiukas.gif esu zaidusi tinklini universiteto komandoje, bet pries metus meciau, noreciau wel pasportuoti savo malonumui mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai kur visos tinklininkes? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš čia, laukiu kol susirinksim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar dar yra laisvu vietu, as LABAI LABAI NORECIAU prisijungti, esu lankius mokyklos laikais 6metus tinklini bet tas buvo jau senokai, tad priskirciau save tik prie megeju dabar. galeciau prisideti ir prie organizavimo, t.y.sales paieskose ir t.t. blush2.gif gal visiems norintiems reiktu apsikeisti pastais ir bendru laisku visiems pasitarti kam kokia vieta ir laikas labiausiai tinka ir tada jau kai mazdaug zinotume kur kam patogiau bandyti susirasti sale. blush2.gif
Atsakyti
Pritariu ir laukiu ziniu smile.gif na ir as jau be drauges, viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 11 16, 16:40)
Sveikutes, ar dar yra laisvu vietu, as LABAI LABAI NORECIAU prisijungti, esu lankius mokyklos laikais 6metus tinklini bet tas buvo jau senokai, tad priskirciau save tik prie megeju dabar. galeciau prisideti ir prie organizavimo, t.y.sales paieskose ir t.t.  blush2.gif  gal visiems norintiems reiktu apsikeisti pastais ir bendru laisku visiems pasitarti kam kokia vieta ir laikas labiausiai tinka ir tada jau kai mazdaug zinotume kur kam patogiau bandyti susirasti sale. blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Pritariu, manau, kad truksta organizatores ax.gif

gal cia visos nori, bet nera kam organizuoti g.gif
Atsakyti