Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

Kaip optiskai sumazinti {susiaurinti?} nosi?
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 20, 20:28)
bet as kaip suprantu cia tas pavedimas melynas dar truputi zemiau blakstienu, ar kaip cia  g.gif

Taip taip.. ant apatinio voko darai ir vsio smile.gif palei blakstienas ir ciut zemiau.. bet ne visiem gali tikt.. as dar i vidu su juodu pavarau
Papildyta:
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 21, 18:09)

Paprastai: su bronzatu matiniu patamsinkit nosies sonus, o per viduri perbraukit svelniai su highlighetriu 4u.gif va , pilna video
http://www.youtube.c...r...r nose&aq=f
Atsakyti
[quote=amber123,2011 04 21, 19:31]Taip taip.. ant apatinio voko darai ir vsio smile.gif palei blakstienas ir ciut zemiau.. bet ne visiem gali tikt.. as dar i vidu su juodu pavarau
koki piestuka naudoji i vidu. niekaip neatrandu kad ilgiau isliktu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 21 balandžio 2011 - 18:55
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 21, 17:09)

su tamsesne pudra papudruoti sonus ir nosies galiuka 4u.gif
Atsakyti
[quote=rentabili,2011 04 21, 19:55]
[quote=amber123,2011 04 21, 19:31]Taip taip.. ant apatinio voko darai ir vsio smile.gif palei blakstienas ir ciut zemiau.. bet ne visiem gali tikt.. as dar i vidu su juodu pavarau
[/quote]
o apacia su melynu seseliu ar piestuku dazot? as galvoju su seseliu pavaryt plonai g.gif
o virsu su kokiu seseliu dazot? mano akys melynos tamsios, jauciu gerai turetu tikt tamsesnis rudas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 04 22, 14:19)
o apacia su melynu seseliu ar piestuku dazot? as galvoju su seseliu pavaryt plonai  g.gif
o virsu su kokiu seseliu dazot? mano akys melynos tamsios, jauciu gerai turetu tikt tamsesnis rudas gal  g.gif

As tu melynu seseliu.. bet ir piestukas but gerai, tik man asmeniskai negrazu griezta linija 4u.gif o virsu visaip dazau... arba dazau kaip iprastai dazyciau, tik apacioj melyna ir vsio.. man grazu kai taip lyg ne i tema biggrin.gif 4u.gif mano akys irgi melynos ir taip, tinka rudas, visos zemes spalvos tinka
Papildyta:

[/quote]

Zinok as ir nerandu kad ilgiau laikytu.. dazau su prestige kol kas.. bet manau ilgiau laiko tie brangesni: estee lauder, ardeco koks ir t.t
Atsakyti
Pati apatinių vokų nedažau beveik niekad, net tušu smile.gif pati nežinau kodėl, gal įpročio neturiu, gal nelabai gražiai tinka. bet kad jau pradėjot apie tai diskutuoti, paieškojau visai gražių pavyzdžių, dalinuosi ta proga:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Truputis patarimų, gal kam pravers smile.gif
patarimai
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 04 22, 17:05)

Suuuuuuuuuper.. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 22, 16:09)
Suuuuuuuuuper..  bigsmile.gif  wub.gif

bigsmile.gif agha, akytes labai graziai atrodo drinks_cheers.gif
Tik veidas per daug blizga, kakta kaip riebaluota biggrin.gif
Atsakyti
Labai didele antipatija jauciu siai personai, bet akiu makiazas man labai grazus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 04 22, 19:39)
bigsmile.gif  agha, akytes labai graziai atrodo drinks_cheers.gif
Tik veidas per daug blizga, kakta kaip riebaluota biggrin.gif

Aš irgi atkreipiau dėmesį, kad blizga oda, kažkoks nelabai pavykęs makiažas, va kaip pilnas atrodo, man per ryšku kažkaip:
user posted image
O tas žalias pavedimas prie smaragdinės suknelės derintas (sorry jei ne į temą truputi):
user posted image
Atsakyti
Biski ne i tema, bet kokia sukudus ta dainininke bigsmile.gif o makiazas ir man per ryskus.. Viskas atskirao grazu, bet per daug vienam makiazui. Ir akys, ir lupos, ir dar ant skruostu nepagaileta.. Bet siaip grazu jei atskirai ziuret biggrin.gif spalvos man wub.gif
Atsakyti