QUOTE(SaiMita @ 2011 04 20, 20:28)
bet as kaip suprantu cia tas pavedimas melynas dar truputi zemiau blakstienu, ar kaip cia 

Taip taip.. ant apatinio voko darai ir vsio

Papildyta:
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 21, 18:09)
Kaip optiskai sumazinti {susiaurinti?} nosi?
Paprastai: su bronzatu matiniu patamsinkit nosies sonus, o per viduri perbraukit svelniai su highlighetriu

http://www.youtube.c...r...r nose&aq=f
[quote=amber123,2011 04 21, 19:31]Taip taip.. ant apatinio voko darai ir vsio
palei blakstienas ir ciut zemiau.. bet ne visiem gali tikt.. as dar i vidu su juodu pavarau
koki piestuka naudoji i vidu. niekaip neatrandu kad ilgiau isliktu,

QUOTE(Olivia. @ 2011 04 21, 17:09)
Kaip optiskai sumazinti {susiaurinti?} nosi?
su tamsesne pudra papudruoti sonus ir nosies galiuka

[quote=rentabili,2011 04 21, 19:55]
palei blakstienas ir ciut zemiau.. bet ne visiem gali tikt.. as dar i vidu su juodu pavarau
[/quote]
o apacia su melynu seseliu ar piestuku dazot? as galvoju su seseliu pavaryt plonai
o virsu su kokiu seseliu dazot? mano akys melynos tamsios, jauciu gerai turetu tikt tamsesnis rudas gal

[/quote]
o apacia su melynu seseliu ar piestuku dazot? as galvoju su seseliu pavaryt plonai

o virsu su kokiu seseliu dazot? mano akys melynos tamsios, jauciu gerai turetu tikt tamsesnis rudas gal

QUOTE(shemsa @ 2011 04 22, 14:19)

As tu melynu seseliu.. bet ir piestukas but gerai, tik man asmeniskai negrazu griezta linija

Papildyta:
[/quote]
Zinok as ir nerandu kad ilgiau laikytu.. dazau su prestige kol kas.. bet manau ilgiau laiko tie brangesni: estee lauder, ardeco koks ir t.t
QUOTE(amber123 @ 2011 04 22, 16:09)

Tik veidas per daug blizga, kakta kaip riebaluota

QUOTE(Ka_kava @ 2011 04 22, 19:39)

Tik veidas per daug blizga, kakta kaip riebaluota

Aš irgi atkreipiau dėmesį, kad blizga oda, kažkoks nelabai pavykęs makiažas, va kaip pilnas atrodo, man per ryšku kažkaip:

O tas žalias pavedimas prie smaragdinės suknelės derintas (sorry jei ne į temą truputi):