QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 05, 14:39)
na taip, kiekvienai skirtingas produktas patinka. as kolkas esu bandzius tik essence maskuoklius, man jie tiko, nes raudonis nera smarkus, o tau nezinau, ka patart
beje uztepus maskuokli, krempudra reikia tepti itapsnojant kad nenusivalytu maskuoklis

del poru tai girdejau kad yra clinique pore minimizing primer ar kazkas panasaus(velgi nebandziau), jis turetu palyginti veido oda. apkritai, makiazo baze aplygina oda, tai gal turetu ir poras sumazinti

velgi, nepabandzius nesuzinosi

sekmes ieskojimuose(gaila, ne kazi ka padejau)
na vistik truputi padejai, vistiek nukreipei kuria linkme mazdaug eiti, nes sitiek visokiu kosmetikos produktu, kad man galva sukasi. aciu
dar del tu makiazo baziu (primeriu), cia dar vienas sluoksnis einantis ant veido po drekinancio kremo ir pries maskuokli ir pudra, taip? ar tada drekinancio kremo nebereikia?
dar vienas dalykas, gal truputi kvailai nuskambes, bet man neramu, kaip veido oda kvepuoja po visais stais sluoksniais, kaip manot ar nekenkia? ar geriau kasdienai kazka lengvesnio (pvz maskuokli ir drekinanti krema su spalva (tinted moisturiser), o jau vakarui kokiam pilnai pudra ir visa kita?