Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

gal kas zinot kokiu graziu dieniniu makijazu melynom akim ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 05 01, 00:00)

sep viskas grazu, bet antakiai iskrenta is vaizdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 01, 11:33)

man tai keista, kad lupu konturai ryskus, o smakro konturo nera blink.gif nenaturaliai atrodo, nors makiazas grazus
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 05 01, 12:08)
man  tai keista, kad lupu konturai ryskus, o smakro konturo nera  blink.gif nenaturaliai atrodo, nors makiazas grazus

Salvu deriniai l grazus, kad man kas tokias akis wub.gif cia aisku viskas photoshop'u "uzsazyta" (akys irgi hihihi.gif ), bet vistiek derinys labai grazus wub.gif
Atsakyti
sveikos panos, as tik pradedu dometis makiazu, gal galesit man patarti del maskuoklio.
siaip pas mane veido oda sviesi, bet gelsvo atspalvio, tai pudra renkuosi sviesiai gelsva. bet pas mane paakiai buna tokie i raudonuma/violetinuma, ir nosis daznai buna labai raudona. kaip suprantu tose vietose reiketu tepti maskuokli? bet esu girdejus, kad reikia atsargiai rinktis maskuoklio spavlas, nes vienos gali neutralizuoti ta mano atveju raudonuma, o kitos isryskinti. Uztai tie maskuokliai ir buna ir balti ir zali ir oranziniai visokie.
Nu tai va, mano klausimas, gal zinot koki man maskuoklio atspalvi rinktis, kad neutralizuoti/ paslepti toki rysku rausvuma kuris dar ir i violetini panasus? doh.gif
nes esu macius pas moteri zandai raudoni (galbut problemos su kapiliarais), pudros ant virsaus uzdeta, bet vistiek sviecia...
Atsakyti
sveika, siaip raudoniui nugesint naudojamas zalias, bet violetiniams tonams rekomenduojamas gelsvo atspalvio wink.gif gali bandyt tiek gelsva, tiek oranzini(lasisos sp.) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 05, 05:31)
sveika, siaip raudoniui nugesint naudojamas zalias, bet violetiniams tonams rekomenduojamas gelsvo atspalvio wink.gif gali bandyt tiek gelsva, tiek oranzini(lasisos sp.) wink.gif

aciu 4u.gif vadinas reikia ieskoti paletes su tais visais atspalviais ir bandyti. gal zinot koki gera, kad tepti aplink nosi, kad nesausintu ir nesimatytu, kad belenkiek pritepta? nes kaip suprantu pirma pasitepu drekinanciu kremu, tada maskuokliu, tada sakysim skysta pudra, tada kompresuota pudra...

o ka naudojat sumazinti porom? pas mane siaip oda kai kur sausa, kai kur misri ir uztepus pudros ant skruostu ir ant snerviu poros atrodo diiideles, o ant kaktos isryskeja kelios linijos, nors be pudros ju net nesimato blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
man tai nelabai grazu schmoll.gif akys gal ir neblogai padazytos, bet visa kita labai jau vulgariai atrodo ir primena gatves mergaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 05 05, 11:44)
aciu  4u.gif  vadinas reikia ieskoti paletes su tais visais atspalviais ir bandyti. gal zinot koki gera, kad tepti aplink nosi, kad nesausintu ir nesimatytu, kad belenkiek pritepta? nes kaip suprantu pirma pasitepu drekinanciu kremu, tada maskuokliu, tada sakysim skysta pudra, tada kompresuota pudra... 

o ka naudojat sumazinti porom? pas mane siaip oda kai kur sausa, kai kur misri ir uztepus pudros ant skruostu ir ant snerviu poros atrodo diiideles, o ant kaktos isryskeja kelios linijos, nors be pudros ju net nesimato  blush2.gif

na taip, kiekvienai skirtingas produktas patinka. as kolkas esu bandzius tik essence maskuoklius, man jie tiko, nes raudonis nera smarkus, o tau nezinau, ka patart blush2.gif
beje uztepus maskuokli, krempudra reikia tepti itapsnojant kad nenusivalytu maskuoklis wink.gif
del poru tai girdejau kad yra clinique pore minimizing primer ar kazkas panasaus(velgi nebandziau), jis turetu palyginti veido oda. apkritai, makiazo baze aplygina oda, tai gal turetu ir poras sumazinti wink.gif velgi, nepabandzius nesuzinosi wink.gif sekmes ieskojimuose(gaila, ne kazi ka padejau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 05, 14:39)
na taip, kiekvienai skirtingas produktas patinka. as kolkas esu bandzius tik essence maskuoklius, man jie tiko, nes raudonis nera smarkus, o tau nezinau, ka patart blush2.gif
beje uztepus maskuokli, krempudra reikia tepti itapsnojant kad nenusivalytu maskuoklis wink.gif
del poru tai girdejau kad yra clinique pore minimizing primer ar kazkas panasaus(velgi nebandziau), jis turetu palyginti veido oda. apkritai, makiazo baze aplygina oda, tai gal turetu ir poras sumazinti wink.gif velgi, nepabandzius nesuzinosi wink.gif sekmes ieskojimuose(gaila, ne kazi ka padejau)  4u.gif

na vistik truputi padejai, vistiek nukreipei kuria linkme mazdaug eiti, nes sitiek visokiu kosmetikos produktu, kad man galva sukasi. aciu 4u.gif
dar del tu makiazo baziu (primeriu), cia dar vienas sluoksnis einantis ant veido po drekinancio kremo ir pries maskuokli ir pudra, taip? ar tada drekinancio kremo nebereikia? blush2.gif
dar vienas dalykas, gal truputi kvailai nuskambes, bet man neramu, kaip veido oda kvepuoja po visais stais sluoksniais, kaip manot ar nekenkia? ar geriau kasdienai kazka lengvesnio (pvz maskuokli ir drekinanti krema su spalva (tinted moisturiser), o jau vakarui kokiam pilnai pudra ir visa kita?
Atsakyti