Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 04 22, 21:10)
Labai didele antipatija jauciu siai personai, bet akiu makiazas man labai grazus  ax.gif

Nepatikesi, tik ka pries min norejau sita makiaza idet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 22, 18:09)
Suuuuuuuuuper..  bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=SaiMita,2011 04 22, 22:10]
user posted image
gražu flirt.gif
Atsakyti
Zinok as ir nerandu kad ilgiau laikytu.. dazau su prestige kol kas.. bet manau ilgiau laiko tie brangesni: estee lauder, ardeco koks ir t.t
[/quote]

jeigu kalbi apie prestige
user posted image

tai bandziau nieko gero... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 25 balandžio 2011 - 19:42
Mergaitės, pasidalinsiu visai naudingu ir įdomiu atrastu blogu, kuriame mergina gana nuosekliai rodo savo makiažų technikas smile.gif
makiažas
Na o čia keletas akyčių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazu, bet as kazkaip nerandu vaizdines medziagos- video, tik paveiks;liukai, o is paveiksliuku sunkiau suprast kaip ka tepa g.gif
Atsakyti

user posted image

man nelabai grazu, po antakiu truksta spalvos. Galejo deti koki sviesu seseli ar kita priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 27 balandžio 2011 - 15:46
QUOTE(shemsa @ 2011 04 27, 15:10)
grazu, bet as kazkaip nerandu vaizdines medziagos- video, tik paveiks;liukai, o is paveiksliuku sunkiau suprast kaip ka tepa  g.gif

Man tai pakanka ir paveiksliukų su aprašymais, aišku, video irgi nepakenktų, gal kur you tube ir yra..
Atsakyti
merginos,kaip manote, koks makiažas labiausiai tiktų prie raudonos suknelės? ax.gif akys mėlynos, tamsiaplaukė.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 04 27, 14:37)
Mergaitės, pasidalinsiu visai naudingu ir įdomiu atrastu blogu, kuriame mergina gana nuosekliai rodo savo makiažų technikas smile.gif
user posted image

mane toks pravedimas virs virsutinio voko domina.
gal vaizdine medziaga kas mate ?
geriau kazi bresti juodu piestuku, ar vadinama "pravodke" ta skysta kur buna su plunksnele ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 04 27, 19:33)
geriau kazi bresti juodu piestuku, ar vadinama "pravodke" ta skysta kur buna su plunksnele ?

Youtube šiaip nemažai pamokėlių yra:
My Webpage
Manau geriausia su skystu pavedimu, nes tiksliau ir ryškiau gaunasi (nors daugumai sunkiau pasidažyti), be to linija tokia kaip šlapia išeina, ilgiau išlieka, o su pieštuku labiau išsklaidyta linija išeina, nors aišku su gerai pagrožtu pieštuku irgi gerą efektą galima išgauti.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 04 27, 18:33)

Tokį pravedimą galima padaryti tik su plunksnele,o storiausią vietą ties išoriniu voko kraštu pabaigti pildyti pieštuku, yotube yra pakankamai daug vaizdinės medžiagos, bet kaip nekeista daugiau rusiškai, tai jei jums ne problema, pabandykite paieškoti kad ir tokios mikkagirl 07 kanalo, ten ji būtent apie tokius pravedimus nemažai kalbėjo ir beje labai gyrė MAC pravedimą apvalioje dėžutėje, kaip išsigelbėjimą visiškai nemokantiems to daryti ir visiems kreivarankiams bigsmile.gif Tik prie to pravedimo reikia teptuko, irgi turbūt pageidautina MAC biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 27 balandžio 2011 - 22:09
QUOTE(Leida-1. @ 2011 04 27, 19:08)
merginos,kaip manote, koks makiažas labiausiai tiktų prie raudonos suknelės?  ax.gif akys mėlynos, tamsiaplaukė....  ax.gif  4u.gif

Manau daryčiausi tamsų dūminį makiažą ir nude lūpas arba aišku galima ir raudonas lūpas ir neutralesnes akis smile.gif arba ką nors universalaus.
makiazas
makiazas2
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti