Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 17, 21:30)
jau kuri laika esu nusipirkusi antakiu piestuka, bet vis nesiryztu jo panaudoti  doh.gif  pas mane antakiai ir siaip is prigimties yra tamsus. pasibandziau papiesti, ziuriu i veidrodi, lyg ir nieko atrodo  ax.gif  idedu foto, virsuje nedazyti, apacioje dazyti. ar galiu iseiti i zmones? gal turit koki kita varianta, kaip "apdoroti" man juos?  biggrin.gif

pirmiausia apsilankyti pas gera profesionala, kad suteiktu jiem forma, nes dabar vienas - vienoks, kitas - kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 17, 15:01)

Oho! Bet is arti tai nenoreciau jos pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 17, 21:30)

kazkaip noris ispesiot antakius, forma suteikt grazesne ir butinai sutvirtint su kokiu antakiu geliu/vasku reikia, nes dabar netvarkingai plaukeliai "sugule"  4u.gif
QUOTE(diesel_ @ 2011 06 17, 22:05)
Oho! Bet is arti tai nenoreciau jos pamatyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif ypac kur i Kim Kardashian, jau tiek sluoksniu...atrodo pamirskes ir nubires visas spaklius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 17 birželio 2011 - 21:28
Sveikutes smile.gif

turiu jums viena klausimeli. gal galite pasakyti,kaip kovojat su karsciu? turiu omeny, pavyzdziui, vakarely ar treniruotese,kai labai karsta. man kazkaip visad labai prakaituoja veidas, ziauriai visas nubega ir labai paraudonuoja,o kadangi visokiu negerumu pilna,tai atrodau kaip isberta. jei uzsitepu krempudra,tai ji irgi kartu bega,o dar blogiau,kad labai jau ruozais lieka... smile.gif gal koks pagrindas ar kremas yra slepiantis raudoni? gal makiazo pagrindas koks? atsiprasau,jei mano kvaili klausimai, bet manau, kad suprantat problema smile.gif kazkaip nemanau,kad yra koks sprendimas,bet galvoju, gal cia rasiu atsakyma smile.gif

beje, gal kas meginot sia priemone ? kokie atsiliepimai? smile.gif

aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2011 06 19, 06:14)
Sveikutes smile.gif

turiu jums viena klausimeli. gal galite pasakyti,kaip kovojat su karsciu? turiu omeny, pavyzdziui, vakarely ar treniruotese,kai labai karsta. man kazkaip visad labai prakaituoja veidas, ziauriai visas nubega ir labai paraudonuoja,o kadangi visokiu negerumu pilna,tai atrodau kaip isberta. jei uzsitepu krempudra,tai ji irgi kartu bega,o dar blogiau,kad labai jau ruozais lieka... smile.gif gal koks pagrindas ar kremas yra slepiantis raudoni? gal makiazo pagrindas koks?

Čia kaip užburtas ratas gaunasi- maskuojat, nes veidas negražiai atrodo, o sportuojat, prakaituojat, neleidžiat odai kvėpuoti ir oda kemšasi, beria, atsiranda negerumai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2011 06 19, 04:14)
Sveikutes smile.gif

turiu jums viena klausimeli. gal galite pasakyti,kaip kovojat su karsciu? turiu omeny, pavyzdziui, vakarely ar treniruotese,kai labai karsta. man kazkaip visad labai prakaituoja veidas, ziauriai visas nubega ir labai paraudonuoja,o kadangi visokiu negerumu pilna,tai atrodau kaip isberta. jei uzsitepu krempudra,tai ji irgi kartu bega,o dar blogiau,kad labai jau ruozais lieka... smile.gif gal koks pagrindas ar kremas yra slepiantis raudoni? gal makiazo pagrindas koks? atsiprasau,jei mano kvaili klausimai, bet manau, kad suprantat problema smile.gif kazkaip nemanau,kad yra koks sprendimas,bet galvoju, gal cia rasiu atsakyma smile.gif

beje, gal kas meginot sia priemone ? kokie atsiliepimai? smile.gif

aciu is anksto smile.gif

Sveikute,
pas mane siaip kas tik biski parausta nosis, tai truputi domejausi produktais nuimanciais raudonuma, tai patikoClinique is redness solutions serijos
Patiko pagal tai kaip konsultante pasakojo ir ka pati skaiciau, nors as pati dar nenaudojau. tenai yra ir raminanciu oda prieziuros priemoniu, ir visokiu maskuojanciu raudonuma, spec krempudra ir maskuokliai.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 20, 11:54)
Sveikute,
pas mane siaip kas tik biski parausta nosis, tai truputi domejausi produktais nuimanciais raudonuma, tai patikoClinique is redness solutions serijos
Patiko pagal tai kaip konsultante pasakojo ir ka pati skaiciau, nors as pati dar nenaudojau. tenai yra ir raminanciu oda prieziuros priemoniu, ir visokiu maskuojanciu raudonuma, spec krempudra ir maskuokliai.

aciu labai, meginsiu pasidometi smile.gif turejus is clinique kitos serijos,patiko visai smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip optiskai "susiaurinti, sumazinti" aukštoką kaktą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 06 25, 22:50)
Kaip optiskai "susiaurinti, sumazinti" aukštoką kaktą? biggrin.gif

patamsinti ties plauku linija ir kaktos sonus wink.gif kaip tamsinti sonus, gerai matosi pries tai idetose foto wink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikutės. Mergaitės koks turėtų būti svočios makiažas? Gal galėtumėte ir turėtumėte gražių pavyzdukų įdėti. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti