QUOTE(svete @ 2011 06 27, 19:31)
O va as turiu toki klausima - koks makiazas tinkamas ir netinkamas norint uzmaskuot issipletusias poras? Pastebejau, kad lygtai perlamutriniai reikalai ir highlighteriai jas dar labiau paryskina. Ar cia man vaidenas?
O dar pvz baltas seselis akies vidinej pusej ar neparyskina mazu raukslyciu? Gal as ji kazkaip ne taip naudoju? Ir siaip idomu ar skiriasi makiazo priemones moterims vyresnems nei 25 metu, kai jau atsiranda pirmosios rauksleles. Kas rekomenduojama, kas nerekomenduojama?
O dar pvz baltas seselis akies vidinej pusej ar neparyskina mazu raukslyciu? Gal as ji kazkaip ne taip naudoju? Ir siaip idomu ar skiriasi makiazo priemones moterims vyresnems nei 25 metu, kai jau atsiranda pirmosios rauksleles. Kas rekomenduojama, kas nerekomenduojama?
Pagrindine esme ta, kad viskas kas svyti ir turi blizgesio isryskina poras.. BET kaip jau cia minejo vieni highlighteriai jas isryskina maziau, kiti daugiau.. as pastebejau tokia tendencija, kad butent kremines priemones, suteikiancios svytejima poras ryskina maziau.. nes pati turiu tokia problema, bet mano oda sausa, todel ja bandau labiau pagyvint shimeriais ir t.t bet tada isryskeja poros.. vel blogai

Kosmetikos priemones neskirstomos pagal amziu.. nebent as nzn tokiu

QUOTE(amber123 @ 2011 06 29, 15:43)
nes pati turiu tokia problema, bet mano oda sausa, todel ja bandau labiau pagyvint shimeriais ir t.t bet tada isryskeja poros.. vel blogai
reikia det arba labai mazai, arba atsitaikyt tokia priemone, kuri jas ryskina maziausia..

Mano oda irgi sausa, jautri, o T-zonoj poros issipletusios. Nera dar labai daug tu rauksliu

QUOTE(svete @ 2011 06 29, 21:26)
Mano oda irgi sausa, jautri, o T-zonoj poros issipletusios. Nera dar labai daug tu rauksliu
Dar problema kapiliarai, paraudimai, jei kas odai nepatinka, is kart serpetoja
Bandziau vakar parduotuvej benefit porefessional, poras graziai maskuoja, bet paraudimu - ne. Labai noreciau priemones, kuri ir poras ir paraudimus maskuotu - ar as cia per daug noriu? 

Tokiu atveju siulyciau pabandyt baze, kuri turi rausvos spalvos, pvz loreal, gosh nepermatoma ir clarins lisse minute. Kadangi jos ne permatomos, siek tiek sulygina ir veido spalva.. ziurint kokie tie paraudimai.. bet vis tiek juk desit ka nors ant bazes, tai pudra ar kazkas pasleps tuos paraudimus

QUOTE(amber123 @ 2011 06 29, 21:46)
Tokiu atveju siulyciau pabandyt baze, kuri turi rausvos spalvos, pvz loreal, gosh nepermatoma ir clarins lisse minute. Kadangi jos ne permatomos, siek tiek sulygina ir veido spalva.. ziurint kokie tie paraudimai.. bet vis tiek juk desit ka nors ant bazes, tai pudra ar kazkas pasleps tuos paraudimus
nes vien baze nlb uzmaskuos.. kapiliarus manau tik maskuoklis uzmaskuotu

Kaip tik žalsvos spalvos reikia

QUOTE(Povila$ @ 2011 06 29, 22:07)
vat butent, galvoju gal ne taip kolege parase

QUOTE(Povila$ @ 2011 06 29, 23:07)

Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2011 06 30, 15:38)
O kaip noreciau but jusu kolege.. bet deja da toli grazu

As dabar ieskau zalios bazes. Klausimas - ar ji tepama ant viso veido (ir ar maskuoja poras kuri nors) ar tik ant paraudimu? Mano logika turetu buti tepama gal ant viso veido, nes kitaip bus nevienoda spalva. O tai Bourjois srekinis veidas gaunas?
O ta rausva Clarins - ar nera blizgi, nes svytejimas kaip suprantu tik paryskins poras ir nelygumus?

O ta rausva Clarins - ar nera blizgi, nes svytejimas kaip suprantu tik paryskins poras ir nelygumus?
QUOTE(svete @ 2011 06 30, 19:57)
As dabar ieskau zalios bazes. Klausimas - ar ji tepama ant viso veido (ir ar maskuoja poras kuri nors) ar tik ant paraudimu? Mano logika turetu buti tepama gal ant viso veido, nes kitaip bus nevienoda spalva. O tai Bourjois srekinis veidas gaunas?

Man ji nepatinka ir tiek.. nei konsistencija nei spalva

clarins ne blizgi

QUOTE(svete @ 2011 06 30, 19:57)
... Klausimas - ar ji tepama ant viso veido (ir ar maskuoja poras kuri nors) ar tik ant paraudimu? ...
nera reikalo tepti ant viso veido, tepk ant raudonu vietu, na pvz. ant zanduku. Juk netepsi storu sluoksniu
turiu essence piestuka "smokey eyes", bet vis neisryztu jo ismegint... ar imanoma su vienu piestuku pasidaryti smokey eyes makiaza?
piestukas:

dar turiu seselius is AVON, taip pat "smokey eyes", bet nelabai suprantu, kam paleteje reikalinga ruzava spalva?

dar turiu seselius is AVON, taip pat "smokey eyes", bet nelabai suprantu, kam paleteje reikalinga ruzava spalva?

QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 30, 21:22)
turiu essence piestuka "smokey eyes", bet vis neisryztu jo ismegint... ar imanoma su vienu piestuku pasidaryti smokey eyes makiaza?
piestukas:

Manau kad galima.. tept piestuka, ir poto sepetuku ar pirstu susvelinint ir isskaidyt