Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(giedre-marija @ 2011 06 27, 13:59)
Sveikutės. Mergaitės koks turėtų būti svočios makiažas? Gal galėtumėte ir turėtumėte gražių pavyzdukų įdėti. Būčiau dėkinga  4u.gif

Nemanau , kad gali būti skirstoma pagal "statusą" vestuvėse, tai labiau priklauso nuo veido bruožų ir kas jums tinka.Taip yra jaunosios makiažas,kurį siūloma daryti, bet esu mačiusi labai nevykusių būtent dėl šios taisyklės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 06 27, 15:40)
Nemanau , kad gali būti skirstoma pagal "statusą" vestuvėse, tai labiau priklauso nuo veido bruožų ir kas jums tinka.Taip yra jaunosios makiažas,kurį siūloma daryti, bet esu mačiusi labai nevykusių būtent  dėl šios taisyklės... doh.gif

Na manau taip, nuo veido bruožo priklauso. Bet kiek teko šiaip matyti tai svočios labai ryškios nebūna, gal su tokiu naturalesniu daugiau. Arba man patinka labai dūminis, bet manau svočiai gal nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2011 06 27, 16:31)
Na manau taip, nuo veido bruožo priklauso. Bet kiek teko šiaip matyti tai svočios labai ryškios nebūna, gal su tokiu naturalesniu daugiau. Arba man patinka labai dūminis, bet manau svočiai gal nelabai  smile.gif

O man dūminis tinka visur ir visoms. Nebūtinai jis turi būti pilkai juodas rudas

user posted image

user posted image

su daug daug blakstienų
user posted image

šis užvadintas vestuviniu
user posted image

user posted image

user posted image

labai labai gražus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 27 birželio 2011 - 15:48
Man pirmas ir du paskutiniai na tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 17, 15:01)

cia jau kaip anekdote,sugule vakare i lova,ryte pabudes neatpazisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2011 06 27, 10:59)
Sveikutės. Mergaitės koks turėtų būti svočios makiažas? Gal galėtumėte ir turėtumėte gražių pavyzdukų įdėti. Būčiau dėkinga  4u.gif

Man atrodo, dar cia labai ir nuo amziaus ir nuo apsirengimo priklauso ir nuo laiko, kada vyksta vestuves
Atsakyti
O va as turiu toki klausima - koks makiazas tinkamas ir netinkamas norint uzmaskuot issipletusias poras? Pastebejau, kad lygtai perlamutriniai reikalai ir highlighteriai jas dar labiau paryskina. Ar cia man vaidenas?
O dar pvz baltas seselis akies vidinej pusej ar neparyskina mazu raukslyciu? Gal as ji kazkaip ne taip naudoju? Ir siaip idomu ar skiriasi makiazo priemones moterims vyresnems nei 25 metu, kai jau atsiranda pirmosios rauksleles. Kas rekomenduojama, kas nerekomenduojama?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 06 27, 19:31)
O va as turiu toki klausima - koks makiazas tinkamas ir netinkamas norint uzmaskuot issipletusias poras? Pastebejau, kad lygtai perlamutriniai reikalai ir highlighteriai jas dar labiau paryskina. Ar cia man vaidenas?
O dar pvz baltas seselis akies vidinej pusej ar neparyskina mazu raukslyciu? Gal as ji kazkaip ne taip naudoju? Ir siaip idomu ar skiriasi makiazo priemones moterims vyresnems nei 25 metu, kai jau atsiranda pirmosios rauksleles. Kas rekomenduojama, kas nerekomenduojama?

kas del poru tai ipatingai progai dedu benefit porefesional,labai gerai maskuoja.nezinau kokia pas tave oda,bet pas mane kakta labai riebaluojasi,tai pastebejau toki dalyka,kad jeigu iseina pristabdyti riebalavimasi tada poros ir pacios ''uzsidaro''.cia bus biski off topic,bet vis bandydavau priemones riebiai odai,niekas neveikdavo ir tik dar blogiau budavo.tada paziurejau youtube lisa eldridge klipukus apie odos priemones ir pati nusipirkau kelias is jos naudojamu.tik skirtumas buvo tas,kad jos naudojamos priemones ne riebiai odai skirtos,o jautriai.rezultatu buvau tikrai nustebinta.tik atsirado kita problema,negyvos lasteles labai kaupesi ir pradejo kilti spuogai.taigi siandien nuejau i salona ir parekomendavo dermalogica rice microfoliant,pakolkas esu maloniai nustebinta,4.5valandos po to reikalai atrodo tikrai geriau negu iprastai.
del highleteriu,tai manau priklauso nuo pacio highlighterio,pvz turiu dior jisai kaip pudra tepamas jeigu truputi daugiau uzkabinai,paryskina jas,bet va bodyshopo kreminis tikrai ju nei kiek neparyskina.
paziurek youtube lisa eldridge jinai ten turi patarimu kaip reikia darytis makiaza ivairiems amziams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 27 birželio 2011 - 19:24
Čia tokių grožių
user posted image

Kai sunkūs vokai ir labai sunku kažką išgauti
prieš
user posted image
po
user posted image

Tikrai sceninis
user posted image

user posted image

user posted image
Minimalus
user posted image

Lėliškas
user posted image
Papildyta:
Kraupus, čiut ir šlykštu
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 06 27, 21:24)
Kraupus, čiut ir šlykštu

drinks_cheers.gif toks vaizdas lyg kirminiukai butu ant blakstienu doh.gif

QUOTE(_sala_ @ 2011 06 27, 22:52)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 27, 17:21)
kas del poru tai ipatingai progai dedu benefit porefesional,labai gerai maskuoja.

paziurek youtube lisa eldridge jinai ten turi patarimu kaip reikia darytis makiaza ivairiems amziams 4u.gif

Aciu labai uz patarimus, einu i youtube. Mano oda truputi isprotejusi - labai jautri, T-zona riebaluojasi ir serpetoja tuo paciu metu, sktruostai labai sausi... Vien krema prisitaikyti yra problematiska, o jau su kreminem pudrom tai visai vargo vakariene
Atsakyti