QUOTE(svete @ 2011 06 27, 19:31)
O va as turiu toki klausima - koks makiazas tinkamas ir netinkamas norint uzmaskuot issipletusias poras? Pastebejau, kad lygtai perlamutriniai reikalai ir highlighteriai jas dar labiau paryskina. Ar cia man vaidenas?
O dar pvz baltas seselis akies vidinej pusej ar neparyskina mazu raukslyciu? Gal as ji kazkaip ne taip naudoju? Ir siaip idomu ar skiriasi makiazo priemones moterims vyresnems nei 25 metu, kai jau atsiranda pirmosios rauksleles. Kas rekomenduojama, kas nerekomenduojama?
kas del poru tai ipatingai progai dedu benefit porefesional,labai gerai maskuoja.nezinau kokia pas tave oda,bet pas mane kakta labai riebaluojasi,tai pastebejau toki dalyka,kad jeigu iseina pristabdyti riebalavimasi tada poros ir pacios ''uzsidaro''.cia bus biski off topic,bet vis bandydavau priemones riebiai odai,niekas neveikdavo ir tik dar blogiau budavo.tada paziurejau youtube lisa eldridge klipukus apie odos priemones ir pati nusipirkau kelias is jos naudojamu.tik skirtumas buvo tas,kad jos naudojamos priemones ne riebiai odai skirtos,o jautriai.rezultatu buvau tikrai nustebinta.tik atsirado kita problema,negyvos lasteles labai kaupesi ir pradejo kilti spuogai.taigi siandien nuejau i salona ir parekomendavo dermalogica rice microfoliant,pakolkas esu maloniai nustebinta,4.5valandos po to reikalai atrodo tikrai geriau negu iprastai.
del highleteriu,tai manau priklauso nuo pacio highlighterio,pvz turiu dior jisai kaip pudra tepamas jeigu truputi daugiau uzkabinai,paryskina jas,bet va bodyshopo kreminis tikrai ju nei kiek neparyskina.
paziurek youtube lisa eldridge jinai ten turi patarimu kaip reikia darytis makiaza ivairiems amziams
Sau blogo nepadarydamas,kitam gero nepadarysi...