Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

http://public.fotki....no-ufiksav.html Kitokios nuotraukos neradau biggrin.gif
Atsakyti
Saimita, tu gryna lietuvaite ar maisyta ? bigsmile.gif Man atrodai kaip pietete melynom akim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 08, 10:10)
Saimita, tu gryna lietuvaite ar maisyta  ?  bigsmile.gif Man atrodai kaip pietete melynom akim. ax.gif

turiu truputį "šilto" kraujo biggrin.gif
bet nedaug... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2011 07 08, 01:44)

labai faina mergina esi thumbup.gif tik man antakiu spalva kliuna, gal koki ruda seseli pabandyk naudot antakiam paryskint g.gif , nes dabar tai kai pamele atrodo doh.gif ka lupom naudojai, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 07, 20:53)
Saimitos nespejau pamatyti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nespejau ir as unsure.gif Idomu, kaip tas blizgis atrodo ant lupyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 07 07, 22:15)
Nebus tikrai, aš visad taip darau smile.gif Tik reikia po to, žinoma, su tuo Fan Brush gerai nušluoti ir nupūsti pudrą. Iš esmės tiktų bet koks kitas standžių šerelių šepetėlis, nebūtinai Fan tipo wink.gif

pusti nehigieniska, nes galima apspjauti wink.gif geriau stipriai krestelt arba barkstelt i kieta pavirsiu wink.gif aisku, jei paciai dazantis, tai kitas reikalas...

KRISTALE, juk tepti po to krempudros nebereikia, o tik nuvalyti su tuo kiekiu, kas liko ant teptuko wink.gif
Atsakyti
Saimita,pasirodyk dar,please, zinau,kad esi labai grazi,noriu dar karat isistikint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2011 07 08, 00:44)

Gražus ir tikroviškas
Atsakyti
QUOTE(ViviancE @ 2011 07 08, 13:59)
Gražus ir tikroviškas

tikroviškas dėl ko? kad blasktienos sulipę? 4u.gif
Atsakyti
Prietarai --> Foto įkėliau ne tam,kad komentuotum kaip kas yra nuotraukoje ,tad savo nuomonę pasilik sau.
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2011 07 09, 11:47)
Prietarai  --> Foto įkėliau ne tam,kad komentuotum kaip kas yra nuotraukoje ,tad savo nuomonę pasilik sau.

o kam tada? g.gif tiesiog bet kokia nuomonė, kaip jums nepatiktų, yra nuomonė/patarimas, į kurį reiktų atsižvelgt ne tik per išleistuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 09, 12:02)
o kam tada?  g.gif tiesiog bet kokia nuomonė, kaip jums nepatiktų, yra nuomonė/patarimas, į kurį reiktų atsižvelgt ne tik per išleistuves  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti