Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(shemsa @ 2011 07 20, 19:37)
antroj foto man irgi matos, kad perdaug spakliaus, ypac prie plauku linijos  doh.gif

Cia nuo apsvietimo tongue.gif ne, jei rimtai tai esme ta, kad makiazas ar grimas, bet vis tiek kazkokios ribos turi but.. kodel tu Povilai kai darai makiazus taip baisiai neatrodo, nors ir daug dedi turbut biggrin.gif vsio, baigiu OT
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 07 20, 19:37)
antroj foto man irgi matos, kad perdaug spakliaus, ypac prie plauku linijos  doh.gif

Suprantu kur jūs tą "špaklių" matote smile.gif Gal apie bronzerį kalbate, kur prie plaukų augimo linijos tamsiau? Juk gi matosi, kad formuota trikampio principu - užtamsinant smilkinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 07 20, 19:53)
Suprantu kur jūs tą "špaklių" matote smile.gif Gal apie bronzerį kalbate, kur prie plaukų augimo linijos tamsiau? Juk gi matosi, kad formuota trikampio principu - užtamsinant smilkinius smile.gif

suprantu, bet man vistiek negrazu, morkine visa atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 07 20, 19:53)

Nu bet tai ar turi taip atrodyt blink.gif nu pas mane veidas apvalus, as ir konturuoju, bet sitaip tinkas nebyra.. biggrin.gif ne, cia gincytis neverta, nes esme ta, kad tu ziuri is visazisto puses, o mes ir paprastu zmoniu biggrin.gif matom skirtingom akim kaip sknt
Atsakyti
man tai pirmoj jos foto, kur negražiai ta pudra matos, tai antakiai matos ploni jos dar, ir ant odos pripaišyta, ale stori antakiai. o antroj foto jau turbūt ataugę tie jos antakiai, kad matos lyg ir jau plaukeliai paryškinti... Tai va, man antakiai labiai jos negražiai pirmoj foto,
Atsakyti
Gal idetumete pvz kaip dazyti akis su uzkritusiais akiu vokais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 21, 07:23)
Nu bet tai ar turi taip atrodyt  blink.gif nu pas mane veidas apvalus, as ir konturuoju, bet sitaip tinkas nebyra..  biggrin.gif ne, cia gincytis neverta, nes esme ta, kad tu ziuri is visazisto puses, o mes ir paprastu zmoniu  biggrin.gif matom skirtingom akim kaip sknt

Na čia gal kiek banalokai nuskambės bet ar visažisto žvilgsniu žiūrint ar paprasto žmogelio - idealus makiažas, kai veidukas atrodo nepriekaištingai, o visi galvoja, kad jis iš viso nepadažytas... smile.gif Argi ne taip turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 07 26, 18:27)
Na čia gal kiek banalokai nuskambės bet ar visažisto žvilgsniu žiūrint ar paprasto žmogelio - idealus makiažas, kai veidukas atrodo nepriekaištingai, o visi galvoja, kad jis iš viso nepadažytas...  smile.gif  Argi ne taip turėtų būti?

Nebutinai turi atrodyt, kad jis visai nepadazytas.. cia turbut daugiau galioja dieniniam makiazui, kai veidas su makiazu turi atrodyt kaip be jo, tik paryskinant ka turi graziausio.. bet vakariniam tas negalioja.. smile.gif bet kad bet kuriuo atveju makiazas turi atrodyt nepriekaistingai tai sutinku drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano manymu viskas gerai su ta Aguilera, nes čia sceninis makiažas, juk kai ji būna scenoje, niekas iš taip arti į ją nežiūri kaip mes šitoje nuotraukoje smile.gif Bet šiaip tai pritariu, kad ji mėgsta padauginti..
Natūralesnė ji man gražiau atrodo:
user posted image
Atsakyti
Čia labai gražiai atrodo bigsmile.gif Tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 28, 22:36)
Čia labai gražiai atrodo bigsmile.gif  Tobula wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tinkama tema, bet pagaliau įsidrąsinau parodyti save ir paprašyti patarimų. 4u.gif blush2.gif Labai norėčiau žinoti, kokios spalvos man tinka. Žiūriu youtube filmukus, bet nenoriu netinkamai parinkti makiažo priemonių ir atrodyti kaip iš cirko. doh.gif Ketinu susipikrti visas reikiamas priemones ir pradėti dažytis, grąžintis flirt.gif. Nelabai patinka ryškus makiažas, priimtiniau natural look rolleyes.gif
Nekreipkite dėmesio į nuotraukos datą( neradau tinkamos, keistai atrodo akys daugumoje unsure.gif ,neatitinka spalvos). Ir į antakius bei lūpų spalvą doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti