Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis vaikų žurnaliukas "Kutis"

QUOTE(mergelike @ 2010 09 24, 13:50)
smile.gif Tai ten 5-kis skirtumus reikia surasti.

Ale pačiai niekaip nedaėjo! blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 09 24, 21:06)
Ale pačiai niekaip nedaėjo!  blush2.gif  Ačiū.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 15:36)
Sveiki,

Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam smile.gif ) Ar žinote tokį? Jie dar turi ir facebook kutis puslapi - jame irgi skelbiami ivairus rankdarbiai (kaip pvz pasigaminti namuose pirstu dazus)...
Ar yra daugiau gerbėjų?  4u.gif

thumbup.gif
ačiū už puikią nuorodą 4u.gif
ieškosim prekybos centruose thumbup.gif
Atsakyti
Yra ir daug geresniu zurnalu, o cia kvepia reklama.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 04, 14:42)
Yra ir daug geresniu zurnalu, o cia kvepia reklama.

jei ne paslaptis kokiu zinote geresniu zurnaliuku 2m vaikuciui mirksiukas.gif as dar sito neziurejau, bet butu smagu ka nors atrasti savo maziukui.
Atsakyti
Senokai jau perkam, labai fainas zurnaliukas wub.gif
Mums jis kolkas first.gif Viskas vienoj vietoj: ir paspalvina, ir papaiso, ir paklijuoja- vienzo thumbup.gif
Atsakyti
Mes penktadieni pirma karta nusipirkom, maximoje radom, tai labai fainas. mano maziukui dar tik 1 metai 9 menesiai, bet kartu kazkuo uzsiimti, lavinti rankyte, mokytis paveiksliuku pavadinimu ir t.t. labai naudinga. ziurejau, bet neradau 2 metu vaikuciui geresnio zurnaliuko, jau nuo kokiu 4 metuku yra pasirinkimas trupuciuka didesnis.
Atsakyti
Nelabai supratau, kodel temos pavadinime rašoma " Pirmasis vaikų žurnalas", na nejaugi iki šiol nebuvo nei vieno vaikų žurnalo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 10 10, 20:39)
Nelabai supratau, kodel temos pavadinime rašoma " Pirmasis vaikų žurnalas", na nejaugi iki šiol nebuvo nei vieno vaikų žurnalo g.gif ?

mano manymu todel, kad zurnaliuko jaunesniems vaikams tikrai niekas neleidzia. jis yra mazdaug nuo 2m, o kiti jau nuo 3, 4, 5 metu. Pirmas ne todel kad pirmasis isleistas, bet pirmas pagal vaiku amziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik pirkau lavinamųjų žurnalų 2 m vaikiukams, radau Norfoje, manau kituose prekybos centruose taip pat yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 10 11, 22:35)
Šiandien kaip tik pirkau lavinamųjų žurnalų 2 m vaikiukams, radau Norfoje, manau kituose prekybos centruose taip pat yra  mirksiukas.gif

o gal galima pavadinimus? 4u.gif
Atsakyti
As neseniai pirkau pirma karta. Tikrai patiko (mano mazkis didesnis, jam virs 3, bet siek tiek ziopliukas, todel jam sitas zurnalas - pats tas). As irgi nezinau, kokie dar yra zurnalai maziukam - jei kas zinot, parasykit. Didesniem yra, pvz., Penki ir t.t., bet maziam ?..

P.S. I drambliukus irgi ziurejau gal minute, kol supratau ideja lotuliukas.gif ...
Atsakyti