Maximoje radau knygeliu 2-3m vaikams. nemazai lipduku, grazios: mazylis, mazyle, mazyliai. padeta ne prie zurnaliuku, o prie spalvinimo knygeliu.

QUOTE(Aurosoma @ 2010 10 19, 14:12)
Maximoje radau knygeliu 2-3m vaikams. nemazai lipduku, grazios: mazylis, mazyle, mazyliai. padeta ne prie zurnaliuku, o prie spalvinimo knygeliu. 

Cia tos naujosios Kucio knygeles? Kokia kaina? Kiek psl?

Reikes pasidairyti

QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 16:36)
Sveiki,
Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam
) Ar žinote tokį? Jie dar turi ir facebook kutis puslapi - jame irgi skelbiami ivairus rankdarbiai (kaip pvz pasigaminti namuose pirstu dazus)...
Ar yra daugiau gerbėjų?
Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam

Ar yra daugiau gerbėjų?

Sveiki, pries keleta dienu ir mes atradome sita zurnaliuka

QUOTE(Aurosoma @ 2010 10 11, 09:22)
mano manymu todel, kad zurnaliuko jaunesniems vaikams tikrai niekas neleidzia. jis yra mazdaug nuo 2m, o kiti jau nuo 3, 4, 5 metu. Pirmas ne todel kad pirmasis isleistas, bet pirmas pagal vaiku amziu 

Tuomet reiktu pakeisti temos pavadinima (pvz. Zurnalas patiems maziausiems ar pan.)
Mūsų mažylei (2,5 m.) labai patiko šis žurnaliukas. Ir spalvinti daug gražiau pradėjo, ir lipdukus į savo vieteles neblogai įtaiko. Labai patiko "puošti" kalėdinę eglutę
.

Oi ,kaip gerai ,kad uzmaciau sita tema...
Eisim ir mes ieskoti zurnaliuko,nes labai jau megstam knygutes.

O lapkričio mėn. nebuvo ar pražiopsojau?
QUOTE(Aurosoma @ 2010 10 19, 13:12)

Mums Mažyliai su spalvotais rutuliukais

QUOTE(irutav @ 2011 01 17, 15:25)
Per kur užsakinėjote? Niekur nerandu normalaus puslapio per kur užsakyti. Bandžiau per pirktuvę, bet ten kažkodėl tik vienam mėnesiui. Kas kiek mėnesių šis žurnalas išeina? Jau kas mėnesį?
as per pirktuve ir uzsakiau

galima ir post.lt uzsakyt http://193.219.3.196...bscription.aspx tik kaina didesne