QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 10, 10:34)
Man pengasija nepatinka dėl specifinio skonio,
Mes, Anglijoje, pengasiją perkame iš kiniečių, nu nežinau: nėra jokio bjauraus kvapo
QUOTE(Taurė @ 2010 12 13, 09:51)
Kepiau jūsų ešerius, nefile, o visą žuvį. Išmarinavau, apvyniojau šonine ir kepiau tiesiai ant grotelių. Gavosi pasakiškai
Biresnę žuvį galima kepti prieš tai patiesus pvz griežiniais pjaustytų morkų ar cukinijos, pjautos per visą ilgį, kad gautūsi savotiškas padėklas iš daržovių
Aš tai nežinau kaip gyventi be šios krosnies daugiau., MB irgi išmoko ir pats naudojasi dažnai.
Šiandien apvyrė koldūnus, p oto sudėjo į krosnies dugną, patepė kažkuok ir apkepė. Geruliai gavosi
TAURE, dedi tiesiog šiaip ant dugnos, ta prasme, ne ant grotelių ar ne? O, kaip tada oras cirkuliuoja, gerai?