Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

QUOTE(Forgete @ 2010 12 02, 14:58)
Labri kur pirkai uz 160?


Pirkau Topo centre Klaipedoje, Akropolyje. Buvo akcija.
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 02, 11:38)
O jas aliejumi ir prieskoniais apslakstote?


Taip. smile.gif
Atsakyti
Labuka,
na ka dedu ir as sia tema i favorites, nes turiu krosnele, sekmingai naudoju smile.gif na gal MV labiau su ja draugaut sekas biggrin.gif kepam vistiena, darzoves, zuvi(pasakiskai skaniai iskepa), taip pat idarytus baklazanus, cukinijas, siandien bandysiu kept kotletukus su bulvem rolleyes.gif essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 12 07, 18:42)
Labuka,
na ka dedu ir as sia tema i favorites, nes turiu krosnele, sekmingai naudoju smile.gif na gal MV labiau su ja draugaut sekas  biggrin.gif  kepam vistiena, darzoves, zuvi(pasakiskai skaniai iskepa), taip pat idarytus baklazanus, cukinijas, siandien bandysiu kept kotletukus su bulvem  rolleyes.gif  essen.gif:


papasakokit, kaip kepat žuvytę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 12 07, 18:05)
papasakokit, kaip kepat žuvytę?  4u.gif

zuvi dazniausiai MV kepa, kiek maciau vynioja i folija, prieskonius deda, sviesto smile.gif net nebepamenu tiksliai, reikes paklaust, siaip daro kaip jam i galva sauna, bet tikrai skaniai gaunasi, visi aikcioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 12 07, 18:33)
zuvi dazniausiai MV kepa, kiek maciau vynioja i folija, prieskonius deda, sviesto smile.gif net nebepamenu tiksliai, reikes paklaust, siaip daro kaip jam i galva sauna, bet tikrai skaniai gaunasi, visi aikcioja  bigsmile.gif


as gal siek tiek ne i tema, bet siulau paieskoti internete info, apie aliuminio folijos kenksminguma, ypac kai maistas su ja turi tiesiogini kontakta, o ypac rugstys, kaip pvz daznai ant zuvies dedami citrinos griezineliai.

As nieko nenoriu izeisti ar gasdinti, kam idomu info paieskos, o kam neidomu, praleis pro akis ir ausis.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 12 08, 20:41)
as gal siek tiek ne i tema, bet siulau paieskoti internete info, apie aliuminio folijos kenksminguma, ypac kai maistas su ja turi tiesiogini kontakta, o ypac rugstys, kaip pvz daznai ant zuvies dedami citrinos griezineliai.

As nieko nenoriu izeisti ar gasdinti, kam idomu info paieskos, o kam neidomu, praleis pro akis ir ausis.

tai gali but , nesiginciju, nes net nesidomejau, o reiktu g.gif o kuo pakeist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 12 09, 02:33)
tai gali but , nesiginciju, nes net nesidomejau, o reiktu  g.gif  o kuo pakeist?  g.gif


Gal į kokią kepimo rankovę kišti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 12 07, 19:05)
papasakokit, kaip kepat žuvytę?  4u.gif


As tiesiog tiesiai ant groteliu dedu. Ar ji butu padazais aplieta, ar tik prieskopniukais-tik ant groteliu, lai nulasa tie jos riebalai ant dugno . Ypac tai liecia lasisa. Tik neskubu jos issyk imti nuo groteliu, leidziu siek tiek pastoveti, tada graziai atsilupa. (Pangasijos file pav. supjaustau gabaliukais, dar truputuka majonezo, prieskoniu...is bekepant kam reikia tas susigeria i zuvi, ko nereikia-tas nulasa)
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 12 09, 18:30)
As tiesiog tiesiai ant groteliu dedu. Ar ji butu padazais aplieta, ar tik prieskopniukais-tik ant groteliu, lai nulasa tie jos riebalai ant dugno . Ypac tai liecia lasisa. Tik neskubu jos issyk imti nuo groteliu, leidziu siek tiek pastoveti, tada graziai atsilupa. (Pangasijos file pav. supjaustau gabaliukais, dar truputuka majonezo, prieskoniu...is bekepant kam reikia tas susigeria i zuvi, ko nereikia-tas nulasa)


kaip paprasta atrodo.. Butinai taip pameginsiu.. O mazdaug kokia temperatura ir kiek laiko?
Jau nusipirkau krosnele, tik dar nera laiko ismeginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 12 09, 19:24)
kaip paprasta atrodo.. Butinai taip pameginsiu.. O mazdaug kokia temperatura ir kiek laiko?
Jau nusipirkau krosnele, tik dar nera laiko ismeginti smile.gif


Priklauso nuo gabaliuku, siaip, jei nori sultingos zuvytes 15 minuciu pakanka. Bet negaliu tiksliai teigti, as is tu vireju kulinariu konditeriu, kuri viska daro "is akies" Siaip, kepu mazdaug 200 laipsniu temperaturoje, pabaigai pakeliu iki 250 ISJUNGUS PALAIKAU.
Si vakara prisiziurejau Rutos Grineviciutes laidos-nebenoriu as tos pangasijos schmoll.gif , samu unguriu niekada nemegau, o vat silkute unsure.gif , skumbryte unsure.gif doh.gif cray.gif

Ka kepsim?
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 12 09, 21:31)
Si vakara prisiziurejau Rutos Grineviciutes laidos-nebenoriu as tos pangasijos  schmoll.gif , samu unguriu niekada nemegau, o vat silkute  unsure.gif , skumbryte  unsure.gif  doh.gif  cray.gif
Ka kepsim?

Man pengasija nepatinka dėl specifinio skonio, todėl aš dažniausiai perku atvėsintą menkę arba gyvą karpį. Gerai, kad MB jį užmuša, nes šiaip tai nemokėčiau jo greitai užmušti doh.gif Tik dar nebandžiau konvekcinėje žuvies kepti. Mėsytę jau išbandžiau, batoną labai gerai skrudinti, iš karto daug pridėti galima ir neprisigeria riebalų, kaip keptuvėje. Skrudinu 250 laipsnių temperatūroje.
Atsakyti