Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Aš kepiau kibinu vakar. Taip bijojau, kad neiškeps, bet gavosi thumbup.gif Vienintelis minusas, kad daug vienu kartu neprikepsi ax.gif
Atsakyti
Kepiau jūsų ešerius, nefile, o visą žuvį. Išmarinavau, apvyniojau šonine ir kepiau tiesiai ant grotelių. Gavosi pasakiškai wub.gif
Biresnę žuvį galima kepti prieš tai patiesus pvz griežiniais pjaustytų morkų ar cukinijos, pjautos per visą ilgį, kad gautūsi savotiškas padėklas iš daržovių 4u.gif

Aš tai nežinau kaip gyventi be šios krosnies daugiau., MB irgi išmoko ir pats naudojasi dažnai.
Šiandien apvyrė koldūnus, p oto sudėjo į krosnies dugną, patepė kažkuok ir apkepė. Geruliai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 12 10, 11:45)
Aš kepiau kibinu vakar. Taip bijojau, kad neiškeps, bet gavosi  thumbup.gif  Vienintelis minusas, kad daug vienu kartu neprikepsi ax.gif

Kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepet kibinus?
Siandien gavau clatronic krosnele dovanu, bet man atrodo pakankamai sudetinga ja naudotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2010 12 14, 17:11)
Kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepet kibinus?
Siandien gavau clatronic krosnele dovanu, bet man atrodo pakankamai sudetinga ja naudotis verysad.gif

o kas ten sudetingo, viena rankenele temperaturai reguliuot, kita laikui. paprasta kaip 2*2
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 14, 17:13)
o kas ten sudetingo, viena rankenele temperaturai reguliuot, kita laikui. paprasta kaip 2*2

Man atrodo sudetinga suderint tinkama laika, temperatura skirtingiems patiekalams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluotė: 14 gruodžio 2010 - 18:34
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 10, 10:34)
Man pengasija nepatinka dėl specifinio skonio,


Mes, Anglijoje, pengasiją perkame iš kiniečių, nu nežinau: nėra jokio bjauraus kvapo schmoll.gif

QUOTE(Taurė @ 2010 12 13, 09:51)
Kepiau jūsų ešerius, nefile, o visą žuvį. Išmarinavau, apvyniojau šonine ir kepiau tiesiai ant grotelių. Gavosi pasakiškai  wub.gif
Biresnę žuvį galima kepti prieš tai patiesus pvz griežiniais pjaustytų morkų ar cukinijos, pjautos per visą ilgį, kad gautūsi savotiškas padėklas iš daržovių  4u.gif

Aš tai nežinau kaip gyventi be šios krosnies daugiau., MB irgi išmoko ir pats naudojasi dažnai.
Šiandien apvyrė koldūnus, p oto sudėjo į krosnies dugną, patepė kažkuok ir apkepė. Geruliai gavosi  bigsmile.gif


TAURE, dedi tiesiog šiaip ant dugnos, ta prasme, ne ant grotelių ar ne? O, kaip tada oras cirkuliuoja, gerai?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 12 14, 12:01)
Mes, Anglijoje, pengasiją perkame iš kiniečių, nu nežinau: nėra jokio bjauraus kvapo  schmoll.gif
TAURE, dedi tiesiog šiaip ant dugnos, ta prasme, ne ant grotelių ar ne? O, kaip tada oras cirkuliuoja, gerai?

Ant grotelių padarau iš daržovių "padėklą", bet nereikia labai aklino daryti. Tik biresnei žuviai jo reikia.

Esu kepusi ir ant dugno, pvz koldūnus, ar mažus vištienos gabaliukus. Normaliai kepa, tik pavartyti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2010 12 14, 18:11)
Kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepet kibinus?
Siandien gavau clatronic krosnele dovanu, bet man atrodo pakankamai sudetinga ja naudotis verysad.gif



200 laipsniu 30 min + 250 laipsniu 5 minutes:)
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 12 15, 09:25)
200 laipsniu 30 min + 250 laipsniu 5 minutes:)


O kibinus ant kokiu groteliu dejote? Ant apatiniu ar ant virsutiniu? O gal dviem aukstais?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 12 15, 05:56)
Ant grotelių padarau iš daržovių "padėklą", bet nereikia labai aklino daryti. Tik biresnei žuviai jo reikia.

Esu kepusi ir ant dugno, pvz koldūnus, ar mažus vištienos gabaliukus. Normaliai kepa, tik pavartyti reikia.


Chm, nu reikės ir man bandyti. Gyveni ir mokaisi, žmogau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 12 15, 10:25)
200 laipsniu 30 min + 250 laipsniu 5 minutes:)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Siandien pirma karta isbandziau savo krosnele. Ant apatiniu groteliu kepiau bulves, cukinija ir pievagrybius, o ant virsutiniu - vistienos kumpelius. Kepiau 20 min. 200 laipsniu + 5 min 175 laipsniai
Gavosi labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2010 12 15, 15:30)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Siandien pirma karta isbandziau savo krosnele. Ant apatiniu groteliu kepiau bulves, cukinija ir pievagrybius, o ant virsutiniu - vistienos kumpelius. Kepiau 20 min. 200 laipsniu + 5 min 175 laipsniai
Gavosi labai skaniai thumbup.gif

o darzoves apacioje barstet kuo nors ar tiesiog taip paprastai?
Atsakyti