Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

QUOTE(oxypoxy @ 2012 03 06, 09:17)
JurgiukasR, o gal esi pati gaminusi raugą?...nes aš turėjau,grupiokė buvo davusi,bet atsitiko taip,kad po kažkiek laiko jis sugedo,teko išmest...o naujo pasigamint nemoku..labai daug aprašymų skaičiau,bet nežinau kaip daryt geriausiai g.gif

as tai rauga gavau...bet va mano drauge labai skania duona (ir rauga daresi) gaminas palei si recepta http://www.mamyciukl...-duona-su-raugu
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 03 05, 15:25)
as metalinej formoj( kekso )kepu duona.. visad gaunas...

Stai receptukas juodos duonos:

Ačiū už receptuką. Bandysiu ir aš pasinaudot mirksiukas.gif.
O kas turima omeny Apatines groteles su paaukstinimu? Ar kad dar to žiedo reik viršuj, ar kas kita? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MANOUCHE @ 2012 03 06, 11:13)
Ačiū už receptuką. Bandysiu ir aš pasinaudot mirksiukas.gif.
O kas turima omeny  Apatines groteles su paaukstinimu? Ar kad dar to žiedo reik viršuj, ar kas kita? blush2.gif

Taip taip..duona kepu ant apatiniu groteliu ir dedu zieda (paausktinima)
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 03 05, 12:16)
Ta Jusu posta radau...bet apart cenakiniu, kitaip neissikepa? Kazkaip neisivaizduoju kaip kugelis atrodo cenakinese..ar apskrunda sonai? Kepat tikriausiai uzdarytuose indukuose?

Kepu uždariusi,bet prieš baigiant kept nuimu dangtelius ir viršus apskrunda.
Atsakyti
Pirma karta kepiau sokoladini pyraga - Brownie. Gavosi puikiai thumbup.gif Tik kad kepiau 1val, kai recepte rase kepti 30 min (orkaitej)

P.S. Kepiau marinuotas vistos krutineles. 20 min, gavosi labai sultingos thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, ar man tokioje keksinej is plono metalo issikeptu kugelis, as jus naudojat silikonine kekso forma su skyle?
user posted image
Atsakyti
Gal kas žino, ar tinka silikoninės formos konvekcinei krosnelei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 03 30, 22:15)
Gal kas žino, ar tinka silikoninės formos konvekcinei krosnelei? ax.gif

tinka viskas kas tinka iprastai orkaitei, taigi ir silikonines tinka, tik neperkaitinkit
Atsakyti
kaip manot pavyktu issikept netikra zuiki konvekcinej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellsa @ 2012 04 10, 20:54)
kaip manot pavyktu issikept netikra zuiki konvekcinej?  g.gif

kepiau ne kartą, puikiai pavyko smile.gif
tik reiktų nestorą daryti, arba jei daug mėsos pradžiai pridengti folija ir tik vėliau paskrudinimui atidengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 10 balandžio 2012 - 20:59
o kiek mazdaug laiko kepat ir kokioj temperaturoj? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellsa @ 2012 04 12, 18:05)
o kiek mazdaug laiko kepat ir kokioj temperaturoj? smile.gif  4u.gif

bijau labai pameluoti, nes dažnai iš akies darau g.gif manau kokį 200 ant vidutinės padėties, pradžiai užsidedu pusvalandžiui, o po to žiūriu pagal situaciją. Priklauso kokio storio zuikis. Aš kadangi visiem kepiniam įpilu šiek tiek vandens ant dugno, kad labai nesudžiūtų, tai pabaigai tiesiog žiūriu, kad būtų gražiai apskrudę.
Reik tiesiog vieną kartą pabandyti, tada žinosit savo receptą 4u.gif , bet kad gaunasi tai tikrai.
Atsakyti