Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

QUOTE(Sarr @ 2012 02 05, 00:16)
Gavau dovanu ir as ta daikta.  smile.gif Mano orkaite jau senute ir nekaip kepa. Bet manau, kad reikejo pasikeisti orkaite, o sita daikta tai prduosiu. Maistas sausas, kartais vidus iskepa kartais ne. Kazkaip kiek kepdavau okaiteje tiek zaisti su temperaturom ar vartymais nereikdavo.
Kepiau plokstaini tai sugadino nuotaika visam vakarui tas sausutis, pyrago vidus iskepe bet skonis tai man jo ...nu tikrai ne toks kaip orkaiteje. Vistiena su bulvem geriausiai, bet velgi nepalyginsi su orkaite.
Neturint orkaites ar vietos namuose gal tai ir iseitis, visais kitais atvejais  schmoll.gif . O dar kas mokejo po 700 -1000lt  blink.gif
Cia tokia mano nuomone ir patirtis ax.gif

Pritariu visu 100 procentu.Niekas nepakeis orkaites.Turiu sita geri daug metu-pradzioj,kol neatsibodo,buvo idomu.Dabar stovi ir dulkes renka.
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2012 02 02, 23:59)
Man su bulvėmis nepavyko tik pirmąkartą - apdžiūvo smile.gif Tačiau po to jau viskas gerai. Beje, labai skaniai iškepė bulvių piršteliai su sūriu, tik varčiau ir su teptuku pašlakstydavau aliejumi smile.gif Kol kas dažniausiai statau 175 temperatūrą wink.gif

Gal gali papasakot kaip dabar kepi bulves? aukstis, laikas, temperatura? smile.gif ar perpjautas, ar apslakstai aliejumi, ar vartai? blush2.gif oj kiek klausimu uzdaviau
Atsakyti
Vidutinio dydžio bulves perpjovus per pusę sudėjau ant apatinės lentynos, pašlakščiau aliejumi, o antrame aukšte - marinuota kiaulienos nugarinė. Bulves pagal merginų patarimus dėjau 10-15 min ankščiau, nei mėsą.
Šiaip tai dabar daug darau, nes namuose negaliu turėti normalios orkaitės. Ir laiką renkuose kaip kepant orkaitėj.
Pietūs buvo labai skanūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 05 vasario 2012 - 23:00
Gal dar kas paskaitys sita tema laugh.gif

Norejau paklaust, ar kepant konvekcineje krosneleje galima naudoti bet kokius indus? Na skardeles pyragines kokias, ar stikliniua indus? Baisu, kad koks stiklas nesprogtu doh.gif lotuliukas.gif smile.gif

Nieko saldaus nekepem dar joje, bet norisi kazka isbandyti, tai tik nezinau kokiame inde cia bandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 17, 17:00)
Gal dar kas paskaitys sita tema laugh.gif

Norejau paklaust, ar kepant konvekcineje krosneleje galima naudoti bet kokius indus? Na skardeles pyragines kokias, ar stikliniua indus? Baisu, kad koks stiklas nesprogtu doh.gif lotuliukas.gif smile.gif

Nieko saldaus nekepem dar joje, bet norisi kazka isbandyti, tai tik nezinau kokiame inde cia bandyt unsure.gif

Galit naudot bet kuriuos indus, atsparius karsciui. Ka orkaitei naudojot, tas ir sitai krosnelei tinka.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 02 17, 17:05)
Galit naudot bet kuriuos indus, atsparius karsciui. Ka orkaitei naudojot, tas ir sitai krosnelei tinka.

Oo, dekui labai 4u.gif

Belieka sugalvot, kas cia saldaus geriausiai pavyktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 18, 10:17)
Oo, dekui labai 4u.gif

Belieka sugalvot, kas cia saldaus geriausiai pavyktu unsure.gif

Sausainiukai kokie, sluoksniuota tesla gerai iskepa, keksiukai gal nelabai auksti 4u.gif
Atsakyti
Aš kepiau pyragą, ir puikiai viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2012 02 20, 10:11)
Aš kepiau pyragą, ir puikiai viskas pavyko  4u.gif

thumbup.gif o koki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellsa @ 2012 02 20, 17:52)
thumbup.gif  o koki? rolleyes.gif

Paprastą biggrin.gif Na tie kur būna pirkt mišiniai iš karto ax.gif aš kepiau keksą, tai viskas puikiai iškepė. Tik reikėjo su temperatūromis ir kepimo laiku pasižaisti, o kai jau matėsi kad pyrago viršus iškepęs pridengiau folija, kad degti nepradėtų ir dar šiek tiek pakepiau 4u.gif
Atsakyti
As jau kelerius metus esu isimylejusi si stebukla! smile.gif)
Atsakyti
smile.gif labai puiki krosnele,mes kai neturim orkaites,tai cia issigelbejimas,viska ka nori galima joje pagaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 vasario 2012 - 15:36