Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

QUOTE(laura_mazoji @ 2012 08 24, 11:46)
Na, man iskepa keksiukai, iskepa plonesnis pyragas, biskvita kepu per kelis kartus. Pailgoj keksinej iskepa keksas (per valanda). Kazkada kepiau sliuoksniuota pyraga, tai apacia zalia tesla liko, teko isverts i keksiuku formeles. Vistiena, kotletai gaunasi labai skanus. O kaip su kibinais - iskepa pilnai?

Kepiau kibinus ir viskas buvo gerai smile.gif Ir mėsa normaliai iškepė, ir viršus nesudegė thumbup.gif
Atsakyti
Vakar labai skanus varškės apkepas išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina! @ 2012 08 03, 07:23)
Aš naudoju kepdama didesnį kiekį. Pvz., jei vištienos dedu ant abiejų grotelių, tai būtinai reikia žiedo, nes ant viršutinių grotelių esanti mėsa labai greitai sudžiūtų ir sudegtų.

O ar nepastebejot, kad apacioje esantys sparniukai, kulseles, sonkauliai daug skanesni ir sultingesni nei virsutiniame aukste...Kazkaip man issausina virsutini auksta, nors ir zieda dedu g.gif O be to virsus jau buna apskrudes, o apatinis aukstas dar tik ipusejes kepti....Del to stengiuos kept vienu aukstu


QUOTE(Kristina! @ 2012 08 06, 08:52)
O vakar prisikepiau obuolių wub.gif


kokiu receptuku kepet obuolius: idarytus, ar siaip griezineliais pjaustytus?

QUOTE(Kristina! @ 2012 08 24, 13:50)
Kepiau kibinus ir viskas buvo gerai smile.gif  Ir mėsa normaliai iškepė, ir viršus nesudegė thumbup.gif

o man kbinai labai sausi gavos g.gif

Siaip labai skanus kiaulienos saslykai suverti ant iesmuko, darzoves, vistienos sirdeles kepiau ant iesmuko (antrame aukste esancios sirdeles buvau palyginus sausos, apatines, tai pasakiskos, bo ant ju lasejo virsutinio auksto marintas), pasakiskai gaunas antis, duona. Bandziau kept kugeli - bet niekaip nesigavo....Daaigiau kept orkaitej, bet skonis jau buvo nekoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgiukasR: 28 rugsėjo 2012 - 18:49
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 09 28, 18:46)
O ar nepastebejot, kad apacioje esantys sparniukai, kulseles, sonkauliai daug skanesni ir sultingesni nei virsutiniame aukste...Kazkaip man issausina virsutini auksta, nors ir zieda dedu g.gif



aš žiedo nededu, bet visada įpilu šiek tiek vandens. Dedu dviem aukštais ir kepu kol pirmas aukštas iškepa, bet neapdžiūna. Tad pirmą aukštą nuimu ir dar palieku apatinį kokį 10 min pakepti padidinus laipsnius šiek tiek. Viska puikiai gaunasi. smile.gif


Labai skanu ir paprasta kepti pamarinuotą su prieskoniais varškės sūrį. Ir šaltas ir karštas puikus patiekals tiek namie tiek pasiimti kur į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2012 08 03, 13:52)
Jei kepu tarkim ciela vista. Man patinka ja ne guldyti, o statyti. Vista pasodinu ant kokio mazo Kubus buteliuko ir pastatau. Tada ji fantastiskai apskrunda is visu pusiu vienodai. Tik jei ilgiau pakepinant, tai kakla apkloju kokiu kopusto lapu, kad nesudegtu labai.  Bandziau folija, tai ta atsikabina skraido, nervina zodziu.




Va susiruosiau siandien kepti vista pastacius ant butelio...Pasodinau..uzdejau zieda - remiasi virsus g.gif Galvojau nuimsiu buteliuka nuo groteliu ir pastatysiu ant stiklo, bet pabijojau..o jei sprogs doh.gif Kur jus statot buteli: tiesiai ant stiklinio pagrindo ar ant groteliu (man ant groteliu ta vista visa judejo, labai nestabiliai laikesi). Tai kepa vista gulom dabar, kaip visad
Papildyta:
QUOTE(Mililė @ 2012 09 28, 20:22)

Labai skanu ir paprasta kepti pamarinuotą su prieskoniais varškės sūrį. Ir šaltas ir karštas puikus patiekals tiek namie tiek pasiimti kur į svečius mirksiukas.gif


o kaip kepat? ant groteliu ar dedat i sausainiams skirta lekste?
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 09 28, 18:46)
kokiu receptuku kepet obuolius: idarytus, ar siaip griezineliais pjaustytus?

Obuolius kepiau sveikus, nepjaustytus. Man labai skanu tiesiog tokie paprasti be nieko, bet kartais kepu truputį išgremžus viduriuką su varškės ir cinamono įdaru.
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 10 01, 17:31)
o kaip kepat? ant groteliu ar dedat i sausainiams skirta lekste?


nežinau kam jinai skirta smile.gif , bet naudoju tokią kur tik skylutės padarytos. Tiesiog tas sūris kai sušyla labai suminkštėja ir pro groteles sukrenta ant dugno doh.gif nebent galima folijos patiesti subadytos šakute.

Dėl obuolių esu mačius receptą įdarant gabaliuku šokoladinio sūrelio. Ir varškė ir šokoladas smile.gif turėtų būti skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 02 spalio 2012 - 08:14
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 10 01, 18:31)
Va susiruosiau siandien kepti vista pastacius ant butelio...Pasodinau..uzdejau zieda - remiasi virsus  g.gif  Galvojau nuimsiu buteliuka nuo groteliu ir pastatysiu ant stiklo, bet pabijojau..o jei sprogs doh.gif  Kur jus statot buteli: tiesiai ant stiklinio pagrindo ar ant groteliu (man ant groteliu ta vista visa judejo, labai nestabiliai laikesi). Tai kepa vista gulom dabar, kaip visad
Papildyta:
o kaip kepat? ant groteliu ar dedat i sausainiams skirta lekste?


Statau tiesiai ant stiklo Tiesiog naudoju mazesni buteliuka. Koki nuo kubus kai buna vaikiskas mazas. ipilu slakeli i ji vandens ir neuzsuku jokiu kamsteliu. Jis beveik bisas ilenda i vistos vidu. Statau atsargiai ir niekas MAN tikrai neskyla unsure.gif Kakla uzdengiu kokiu kopusto lapu, ar folija apsuku, kad kaklas nesudegtu. O toliau nei vartyti nei sukioti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2012 10 02, 08:12)
Dėl obuolių esu mačius receptą įdarant gabaliuku šokoladinio sūrelio. Ir varškė ir šokoladas smile.gif turėtų būti skanu smile.gif

Pati nesugalvočiau, bet skamba skaniai, reiks išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2012 10 02, 08:12)
nežinau kam jinai skirta smile.gif , bet naudoju tokią kur tik skylutės padarytos. Tiesiog tas sūris kai sušyla labai suminkštėja ir pro groteles sukrenta ant dugno doh.gif nebent galima folijos patiesti subadytos šakute.



ta formele su skylutem, tai as naudoju darzovem apkepti 4u.gif
Atsakyti
Labas mamikes 4u.gif Gal galetumet ir temperatura nurodyti, kuroje kepete savo patiekalus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xlijana @ 2012 12 12, 19:29)
Labas mamikes  4u.gif  Gal galetumet ir temperatura nurodyti, kuroje kepete savo patiekalus  blush2.gif

Priklauso nuo patiekalo. Pvz, obuoliams užtenka 150 laipsnių, bulvėms iš pradžių apie 170-180, paskui 200-225 dėl apskrudimo, mėsa irgi pradžiai kokį 180, paskui padidint.
Atsakyti