QUOTE(Kristina! @ 2012 08 03, 07:23)
Aš naudoju kepdama didesnį kiekį. Pvz., jei vištienos dedu ant abiejų grotelių, tai būtinai reikia žiedo, nes ant viršutinių grotelių esanti mėsa labai greitai sudžiūtų ir sudegtų.
O ar nepastebejot, kad apacioje esantys sparniukai, kulseles, sonkauliai daug skanesni ir sultingesni nei virsutiniame aukste...Kazkaip man issausina virsutini auksta, nors ir zieda dedu

O be to virsus jau buna apskrudes, o apatinis aukstas dar tik ipusejes kepti....Del to stengiuos kept vienu aukstu
QUOTE(Kristina! @ 2012 08 06, 08:52)
O vakar prisikepiau obuolių
kokiu receptuku kepet obuolius: idarytus, ar siaip griezineliais pjaustytus?
QUOTE(Kristina! @ 2012 08 24, 13:50)
Kepiau kibinus ir viskas buvo gerai

Ir mėsa normaliai iškepė, ir viršus nesudegė
o man kbinai labai sausi gavos
Siaip labai skanus kiaulienos saslykai suverti ant iesmuko, darzoves, vistienos sirdeles kepiau ant iesmuko (antrame aukste esancios sirdeles buvau palyginus sausos, apatines, tai pasakiskos, bo ant ju lasejo virsutinio auksto marintas), pasakiskai gaunas antis, duona. Bandziau kept kugeli - bet niekaip nesigavo....Daaigiau kept orkaitej, bet skonis jau buvo nekoks