QUOTE(giedrumelis79 @ 2013 11 12, 21:50)
na stai vistik isbandziau ir as sia krosnele,kepiau sonine su kauliuku ir bulvem bei morkom

ant apatiniu groteliu dejau bulves su morkytem,ant virsutiniu groteliu dejau mesyte,kepiau apie valanda,zaidziau su tempoeraturom,pradejhau nuo zemesnes ir daejau iki 200,tad rezultatas,mesyte iskepe labai skani sultinga,o bulves su darzovem ne,sudziuvo ir tiek,teko ismest

ai dar ant dugno pyliau truputi vandens,su viltim,kad nesudziutu nei bulves nei mesa,tas neisgelbejo

kaip pirma kart,sakyciau neblogai,bet kas lieka laiko taupyma,tai tikrai joje nieks mano manymu neiskepa greiciau kaip raso,ar reklamuoja
jeigu reiketu pirkti si daikta,tikrai nepirkciau,bet kadangi gavau dykai pasibandyti,smalsu buvo,patenkinau smalsuma ir tiek....
Sioje temoje ne karta kalbejome apie bulvyciu sioje krosneleje kepimo ypatumus.
Nes jei taip zaidei, ziurejai, kaitaliojai-pavargai bekepdama.
Daryk pradziai paprastesnius patiekalus. As net vista kepdama-pirma virsuje sudedu vien tik bulves-paketu, tik tada dedu visa vista. Tokiu budu bulves nukeliauja zemiau ir..... viskas gerai iskepa. Su mesytes gabaliukais, alia saslyko verinukais tas pats, dedu pirma bulvytes.
Drasiai dek iki kumscio didumo bulvytes cielas, gali perpjauti perpus. Pries tai jas pavoliok truputelyje aliejaus ir prieskoniukais. Tada jos graziai apskrunda o viduje tampa minkstos. Niam niam prie visko. Tokio bulves kepa geras 45 min. Nori labiau paskrudusiu-baigiant jas kepti padidink karsti. Man asmeniskai viskas ilgiau kepa nei nurodyta instrukcijoje, bet nebesistebiu reklamomis tad.....
Jei tarkim vista kuo prikimsi-tai jau su paruostu pagardu. Jei desi zalias bulves-jos ir liks zalios. As kartais ja prikemsu kokiais troskintais kopustais, namiskiai labai megsta.