Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

zymanau,parodyk,kaip ant rankos atrodo smile.gif

O aš vis neprisiruošiu kažką daryti su sutažu.. pažiūriu,pavartau juosteles rankose,ir atgal į dėžutę..
O su kuo,mergaitės,siuvat? Siūlu,valu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaby1: 05 spalio 2010 - 12:33
QUOTE(gaby1 @ 2010 10 05, 14:31)

O aš vis neprisiruošiu kažką daryti su sutažu.. pažiūriu,pavartau juosteles rankose,ir atgal į dėžutę..

as su valu smile.gif as ir daug ka taip paciupinedavau ir padedavau-reikia ikvepimo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, šauniosios mamytės smile.gif Jungiuosi prie Jūsų smile.gif Visų labai gražūs darbeliai, darau ir aš, tik dar negaliu pasirodyt, nes neleidžia įkelt foto g.gif Labai smagus užsiėmimas tas sutažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2010 10 05, 13:31)

Žiūriu čia daug kam taip biggrin.gif ir aš niekaip neprisiruošiu... turiu net juostelių nusipirkus, bet vat kad kažką pagaminti, tai sunku prisiversti biggrin.gif
Atsakyti
na mergaites saunuoles, pirma karta matau, bet apyrankes tos placios, tai kazkas nerealaus, jauciu ir kolje rusisko tipo neraliai atrodytu wub.gif siaubas, net uzsimaniau...
radau netycia pamokele sakau gal kam idomu
http://www.liveinter.../post125811277/
mane domina kiek metru to sniurelio reikia pvz tokiam kolje?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 21 spalio 2010 - 10:00
cia siaip kazkieno albumuka idedu, gal kokiu ideju ar minciu pasisemimui kamnors pravers...
http://photo.i.ua/channel/376/2256311/
Atsakyti
vikosiuks negaliu pasakyti tiksliai kiek metru reiktu tokiam kolje,as i apyranke sunaudoju ne maziau 5 m o issimeta tik maza dalis,bet siaip niekada nematavau,siaip perkuosi iskart po kokius 7m blink.gif o cia mano naujasis komplektukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Koks šitas gražus komplektukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 10 21, 11:39)
vikosiuks negaliu pasakyti tiksliai kiek metru reiktu tokiam kolje,as i apyranke sunaudoju ne maziau 5 m o issimeta tik maza dalis,bet siaip niekada nematavau,siaip perkuosi iskart po kokius 7m blink.gif o cia mano naujasis komplektukas smile.gif
user posted image

labai grazus, tik auskarai galejo but pailgi wub.gif
Atsakyti
Labai elegantiskas ir grazus komplektukas. As tai siuo metu niekaip nesurandu laiko pasutazuot tongue.gif , o be to reik juosteliu isigyt nes link pabaigos smile.gif
Atsakyti
aciukas mergaites 4u.gif
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 21, 13:44)
labai grazus, tik auskarai galejo but pailgi wub.gif

man ir norisi ilgesniu mirksiukas.gif uzsakoves buvo toks pageidavimas-kuklesni auskriukai,bet ryski apyranke smile.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai Jusu visu smile.gif
o stai mano dekupazo pagrindas, apsiutas siutazo juostelemis smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

na ir dar viena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 21, 10:48)
na mergaites saunuoles, pirma karta matau, bet apyrankes tos placios, tai kazkas nerealaus, jauciu ir kolje rusisko tipo neraliai atrodytu wub.gif siaubas, net uzsimaniau...
radau netycia pamokele sakau gal kam idomu
http://www.liveinter.../post125811277/
mane domina kiek metru to sniurelio reikia pvz tokiam kolje?
user posted image
user posted image
user posted image

VAU, koks grozis, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti