Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

Kokia puiki tema atidaryta! bigsmile.gif
Jeigu Jus ne pries ir as ikelsiu kelis savo paskutinius vasariskus darbus...
Taigi jusu teismui...Patys pirmieji darbai...
user posted image
Apyranke
user posted image
Apyranke su pakabuku...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2010 10 02, 09:52)

gal ir pasikartosiu-bet apyrankes nerealios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano naujausi smile.gif
user posted image
user posted image
o sita tegu nieks nepagalvoja kad tai kopija,su gelytem daznai darau papuosaliukus ax.gif
user posted image
Atsakyti
zymanau , ką čia ir pasakysi apie tavo darbus bigsmile.gif Tik tai kad jie nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 10 03, 12:12)
mano naujausi  smile.gif
user posted image
user posted image
o sita tegu nieks nepagalvoja kad tai kopija,su gelytem daznai darau papuosaliukus ax.gif
user posted image

Labai grazu! 4u.gif Ir su gelytem apzaista gerai,savitai...
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif malonu kad patinka,dabar visus papuosaliukus tik is siu juosteliu ir darau-niekada nebuciau patikejus kad imsiu adata i rankas blush2.gif
Atsakyti
zymanau - labai grazus darbai, bet pirmieji auskarai daug graziau ziuretusi jei butu daryti ne vienodai, o kaip veidrozio atspindys vienas pries kita... na manau supratai ka norejau pasakyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kaledine*: 04 spalio 2010 - 12:26
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 10 04, 14:25)
zymanau - labai grazus darbai, bet pirmieji auskarai daug graziau ziuretusi jei butu daryti ne vienodai, o kaip veidrozio atspindys vienas pries kita... na manau supratai ka norejau pasakyti  smile.gif  4u.gif

zinau...mintis tokia ir buvo,bet .... ax.gif uztat gavosi superine apyranke biggrin.gif
Atsakyti
Apyranke tikrai liux smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 10 03, 11:12)

user posted image

labai gražūs šitie mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas visoms 4u.gif dabr baigiu apyranke prie ju-verinio minties atsisakiau-per daug apkrauta ant kaklo butu,tikiuosi sugebesiu siandien ja ikelt g.gif
Atsakyti
ziuriu labai nedaug kas su sutazu zaidzia verysad.gif apyranke,bet ko tai jo man visai nepatinka schmoll.gif
user posted image
Atsakyti