Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(Forget @ 2011 03 19, 13:53)
Dabnar žiūrinėjau visus darbelius ir matau, kad dauguma daro tokią pačią klaidą kaip aš  rolleyes.gif  ten kur susiūtos kelios juostelės, jos eina ne tiesiai ir lengvai, bet kaip drebanti linija, ne visur vienodai prigludę. Natūroje šitas ne taip akivaizdu bet foto, tai labai matosi (vyšninėje mano apyrankėje, sekanti eilė už biserio, susisūtos 4 juostelės ir šleivai kreivai atrodo). Tai išspręsti galima kuo mažiau tempiant siūlą ir mažinat dygsnius. Teoriškai žinau, o pačiai darant idealumo neišeina pasiekt  doh.gif

Labai grazus darbeliai, spalvos graziai suderintos wub.gif thumbup.gif

O del tos drebancios linijos, tai ir as turiu tokia beda doh.gif Nelygiai man gaunasi susiuti tas juosteles, atrodo irgi, kad zinau kaip ten turi siuti is tikruju, kaip reikia dygsniuoti, bet vis tiek nelygiai gaunasi doh.gif g.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras, stengiuosi daryti kuo netradiciškiau biggrin.gif
QUOTE(laimiuks @ 2011 03 21, 09:55)
Labai fainas pakabuoklis ir splavos sodriai dera.Tik mano akiai yra vienas minusas: pakabuoklis pakankamai masyvus (ne pagal svorį, nes sutažiniai visi lengvi, o pagal gabaritus).Tiesiog prašyte prašosi kažkokios storesnės kaklo juostelės.Gal reikėjo daryti iš kelių juostelių? Neužpyk, čia tik mano tokia nuomonė. 4u.gif

Ko čia pykt, kaip tik ačiū už nuomonę biggrin.gif net nepagalvojau apie tai, o kitos akys geriau mato mirksiukas.gif

QUOTE(desrele-lt @ 2011 03 21, 11:10)
Labai grazus darbeliai, spalvos graziai suderintos  wub.gif  thumbup.gif

O del tos drebancios linijos, tai ir as turiu tokia beda  doh.gif Nelygiai man gaunasi susiuti tas juosteles, atrodo irgi, kad zinau kaip ten turi siuti is tikruju, kaip reikia dygsniuoti, bet vis tiek nelygiai gaunasi  doh.gif  g.gif

Skaičiau, kad reikia kuo mažiau tempti siūlą, tada jos nedreba, bet... man gaunasi tik kus mažai sluoksnių prisiūta, tarkim pakabuko šniūras, o kitus per daug daigstymo ir nori nenori susibanguoja.
Manau su patirtimi išmoksim.

Dabar darau baisi gigantišką indėniškų spalvų pakabuka(kažkokai gigantomanija, maži neišeina man lotuliukas.gif ), tai tikrai jau mažiau ta "linija dreba"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 21 kovo 2011 - 11:00
QUOTE(Forget @ 2011 03 21, 11:59)
Ačiū už pagyras, stengiuosi daryti kuo netradiciškiau  biggrin.gif
Ko čia pykt, kaip tik ačiū už nuomonę  biggrin.gif net nepagalvojau apie tai, o kitos akys geriau mato  mirksiukas.gif
Skaičiau, kad reikia kuo mažiau tempti siūlą, tada jos nedreba, bet... man gaunasi tik kus mažai sluoksnių prisiūta, tarkim pakabuko šniūras, o kitus per daug daigstymo ir nori nenori susibanguoja.
Manau su patirtimi išmoksim.

Dabar darau baisi gigantišką indėniškų spalvų pakabuka(kažkokai gigantomanija, maži neišeina man  lotuliukas.gif ), tai tikrai jau mažiau ta "linija dreba"

Aš siubu ne su siūlu,o su labai plonu 0,1 mm valu, tiesiog kaip plaukas.Be abejo tempti nereikia, nes užspaudžia juostelę ir pasidaro banguotumas.

Laaaabai įdomu bus pamatyti tą indėniško stiliaus gigantą bigsmile.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai 4u.gif
o čia mano dovana mošai
Atsakyti
Man patiko Forget darbai. Spalviskai ir kompoziciskai puikiai isspresti. O tie visi siuvimo kruopstumai yra antraeilis dalykas, juk tiek dabar "rinkoje" vienodu darbu, pamacius isskirtini, visada norisi tai pazymeti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 03 21, 15:28)
Man patiko Forget darbai. Spalviskai ir kompoziciskai puikiai isspresti. O tie visi siuvimo kruopstumai yra antraeilis dalykas, juk tiek dabar "rinkoje" vienodu darbu, pamacius isskirtini, visada norisi tai pazymeti.

Ačiū labai, to ir siekiu smile.gif Gaila norimus spalvų derinius labai tramdo juostelės. Darau iš ko turiu. Rankdarbiuse esu perfekcionistė, tai noriu tobulo kruopštumo biggrin.gif

Parodysiu dar vien sagę:
user posted image

didieji akmenėliai netaisyklingos formos, net nežinau kas ten yra, išardžiau senus karolius, atrodo akmenys, tikrai neplastikiniai.
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2011 03 21, 15:16)
labai gražūs darbeliai  4u.gif
o čia mano  dovana mošai

Čia gintaras? bigsmile.gif turiu minčių jį derinti su sutažu. Kaip nors netradiciškai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 21 kovo 2011 - 14:46
Forgete tavo darbai nuostabūs thumbup.gif aš ir pasigendu spalvų sutažo juostelių pasirinkime verysad.gif o tai labai riboja fantaziją doh.gif doh.gif bandžiau imti skiringų pardžių spalvas tas pačias, galvoju gal atspalviai skirsis, nes visgi fotografija neatskleidžia tikrosios spalvos, ir susidubliavau doh.gif sunaudosiu smile.gif bet atspalvių galėtų daugiau būt cool.gif
Atsakyti
ten gintaras , ir man tai labai patrinka blush2.gif

dėl juostelių tai spalvų pasirinkimas tikrai skurdus , norėtus daugiau derinukų , o derini derini ir nulis
Dar vienas darbelis
deja šiuo metu nėra gero fotoaparato , liūdna , neina normaliai net spalvas išgauti , bet vis tiek pasirodau
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 03 21, 22:39)

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 21, 15:48)
Ačiū labai, to ir siekiu  smile.gif Gaila norimus spalvų derinius labai tramdo juostelės. Darau iš ko turiu. Rankdarbiuse esu perfekcionistė, tai noriu tobulo kruopštumo biggrin.gif

Parodysiu dar vien sagę:
user posted image

didieji akmenėliai netaisyklingos formos, net nežinau kas ten yra, išardžiau senus karolius, atrodo  akmenys, tikrai neplastikiniai.
Papildyta:
Čia gintaras?  bigsmile.gif  turiu minčių jį derinti su sutažu. Kaip nors netradiciškai  rolleyes.gif

Labai grazus darbai. Vakar norejau isigyti 4 gintaro karoliukus. Bet gal dar ne sutazui. Atsisakiau nuo minties, nes tie grazuoliai 4 butu kainave 18 litu blink.gif Kur gauti gintaro pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 03 22, 09:13)
Labai grazus darbai. Vakar norejau isigyti 4 gintaro karoliukus. Bet gal dar ne sutazui. Atsisakiau nuo minties, nes tie grazuoliai 4 butu kainave 18 litu  blink.gif Kur gauti gintaro pigiau  g.gif

perku Suvalkuos turguje, pas tokia bobulytę , išeina pigiau
girdėjau Nidoj būna kažkoks turgūs , net lenkai iš ten vežasi , bet tiksliai nezinau
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 03 22, 10:13)
Labai grazus darbai. Vakar norejau isigyti 4 gintaro karoliukus. Bet gal dar ne sutazui. Atsisakiau nuo minties, nes tie grazuoliai 4 butu kainave 18 litu  blink.gif Kur gauti gintaro pigiau  g.gif

Net neįsivaizduoju ką patart unsure.gif a tai turiu senų gintarinių karolių, tai juos ardysiu.

Jei gerai pamenu, tu irgi stikliorė, tai labai norėčiau bandyt fusingu keptą stiklą derinti su sutažu. Tik dabar neturiu sąlygų išsikept. Tuo pačiu grįžčiau prie savo profesijos biggrin.gif

Į gintarų temą. Nors čia ne gintarasm stiklas, bet galėtų būti ir gintaras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 22 kovo 2011 - 11:58