Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(Forget @ 2011 03 22, 12:57)
Net neįsivaizduoju ką patart  unsure.gif  a tai turiu senų gintarinių karolių, tai juos ardysiu.

Jei gerai pamenu, tu irgi stikliorė, tai labai norėčiau bandyt fusingu keptą stiklą derinti su sutažu. Tik dabar neturiu sąlygų išsikept. Tuo pačiu grįžčiau prie savo profesijos  biggrin.gif

Į gintarų temą. Nors čia ne gintarasm stiklas, bet galėtų būti ir gintaras  biggrin.gif

grazus.
as ne stikliore, vitraziste biggrin.gif , buvo kilus tokia mintis, derint kepta krosnyje. Gal idomiai iseitu, bet pirma noreciau ji kitokiem dalykam panaudoti. Tik vis negaliu nueit issikept, greit sugalvot kazka stiklo tema. Issijudint reikia, susitart, o tokie dalykai mane zudo. Norisi - sugalvojai, sedi, darai ir padarai. O kur tu kepdavai? Turbut esi is Kauno? Man nepatinka, kad esi priklausomas nuo meistru, kazkur eiti namu salygomis nelabai gali kazka pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 22 kovo 2011 - 12:25
QUOTE(mėnulis @ 2011 03 22, 13:21)
grazus.
as ne stikliore, vitraziste biggrin.gif , buvo kilus tokia mintis, derint kepta krosnyje. Gal idomiai iseitu, bet pirma noreciau ji kitokiem dalykam panaudoti. Tik vis negaliu nueit issikept, greit sugalvot kazka stiklo tema. Issijudint reikia, susitart, o tokie dalykai mane zudo. Norisi - sugalvojai, sedi, darai ir padarai. O kur tu kepdavai? Turbut esi is Kauno? Man nepatinka, kad esi priklausomas nuo meistru, kazkur eiti namu salygomis nelabai gali kazka pasidaryti.

Čia jau off topic, atsiprašau kitų, kam neįdomu 4u.gif iš Kauno biggrin.gif . Kažkada turėjau savo labaratorinę krosnelę, paskui pas dėstytoją kepdavau. Dabar visi ryšiai nutrūko, nes stiklo praktiškai neliečiu jau 5 metai, tai kaip ir lėkti pas meistrą į dirbtuves nepadoru būtų biggrin.gif Turiu buvusią grupiokę, kuri dirba su stiklu, bet kaip sakai, tartis, prašyti.... O apie stiklą su sutažu, tai senai galvoju, originalu būtų ir kopijuotojų taip lengvai neatsirastų, nes labai specifinė sritis. Ir brangus malonumas...

Va dar vieną radau, dovanota sdraugei, jau ko gero visus būsiu išrodžius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 22, 13:31)
Čia jau off topic, atsiprašau kitų, kam neįdomu  4u.gif  iš Kauno  biggrin.gif . Kažkada turėjau savo labaratorinę krosnelę, paskui pas dėstytoją kepdavau. Dabar visi ryšiai nutrūko, nes stiklo praktiškai neliečiu jau 5 metai, tai kaip ir lėkti pas meistrą į dirbtuves nepadoru būtų  biggrin.gif Turiu buvusią grupiokę, kuri dirba su stiklu, bet kaip sakai, tartis, prašyti.... O apie stiklą su sutažu, tai senai galvoju, originalu būtų ir kopijuotojų taip lengvai neatsirastų, nes labai specifinė sritis. Ir brangus malonumas...

Va dar vieną radau, dovanota sdraugei, jau ko gero visus būsiu išrodžius  biggrin.gif
user posted image

Is darbu matosi, kad su menu turejus reikalu mirksiukas.gif skoningi mirksiukas.gif geri thumbup.gif
O kodel lekt pas meistra nepadoru...As tik ten ir einu kai reik. Tik tai, tai labai brangi sritis. Ir kaina darbu buna nemaza. Tik jau nemazai tu stikliniu papuosalu atsirado paskutiniu metu. Ir panasiu, su epoxidine derva. Bandysiu mastyt ka kitaip. Tik neseniai atradau sia sfera. Papuosalu,sutazo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 22 kovo 2011 - 13:01
Sveikos vis paskaitinėju jusu tema, bet nieko neparasau, sutaza pradejau daryti pieš Kaledas ir užsikabinau, ti dabar draugem tik savo darytus dirbinukus dovanoju ax.gif
mamo pirmieji , tai truputi pasirodysiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
dar skirtukus dariau vienas ju
user posted image
ir mano megstamiausi auskarai wub.gif
user posted image
tai tiek , bet jusu visu darbeliai nerealus saunuolės thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2011 03 22, 17:06)
user posted image
dar skirtukus dariau vienas ju
user posted image

skirtukas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir gėlytė man labai graži biggrin.gif
Atsakyti
viskas labai gražu , gėlytė ypač 4u.gif
Atsakyti
Lankelis su gėlyte, ypač patiko smile.gif
Atsakyti