QUOTE (ragana @ 2004 08 16, 10:41) |
ir as niekaip nesuprantu kodel kai kuriems zmonems atrodo, kad tustintis i naktipuodi yra vaiko kankinimas, o i sauskelnes- dziaugsmas ![]() |
Taikliai pastebeta

QUOTE (norge @ 2004 08 16, 13:44) |
Vat- geriausia iliustracija, kas yra humoro jausmo nebuvimas plius nesugebejimas logiskai mastyti. Nyyyyku. ![]() |
Neperpyk, bet tu pati nesugebi susekti savo nelogisku ir netolerantisku pasisakymu ir pasijuokti is savo "prakolu"

O siaip normalus tevai pagal vaiko poreikius mato, kada jam laikas atsisveikint su popieriniais triusikais, o kada dar ne

QUOTE (norge @ 2004 08 16, 14:09) |
Lape, tai ka man cia- gincytis su tavim pradet, ar ka? ![]() ![]() |
Ujujujjj... Kai issikratysi pampersiuka - galesim pabandyt, gal jau tos bus svorio kategorijos?

QUOTE (norge @ 2004 08 16, 14:31) |
Tai cia kas tokis buvo- humoras? ![]() |
Ne-a. Cia tik ligotos fantazijos padarinys.

Aš vaiką pradėjau "supažindinti" su puoduku, kai sulaukėme 1,5 metukų. Iš pradžių pavyko visai neblogai, ji suprato ko iš jos norima ir ėmė daryti į puoduką. Bet vėliau atėjo ir tas periodas, kad verkia krokodilo ašarom ir ant puoduko nesėda. tada nupirkau vaikišką dangtį klozetui, kad galėtų daryti "kaip didelė". Ir dabar Laurytė jau dvimetukė pati prašosi ant puoduko, kai nori..Aišku, kartais užsižaidus pamiršta, kad reikia prašytis ir būna netyčia padaro sisiuką/kaku ir ne tualete.
Kai einam kur, tai dar deu sauskelnes, kad nebūtų netikėtumų, jei dukrytė bijos pasiprašyti svetimoje vietoje ar pan. Ir nakčiai dar segu sauskelnes. Dienos metu ir miega, ir žaidžia jau vilkėdama tik paprastas kelnaites.
Aš tai nieko neskubinu ir nedarau tragedijos, jei vaikui gerai būt su sauskelnėm. Ir nesuprantu tos panikos, kad kuo anskčiau dresuoti vaiką prašytis ant puoduko.
Bent jau psichologai sako, kad vaikai sąmoningai tuštinimosi ir šlapinimosi procesą pradeda suvokti tik nuo 18 mėn. Pažiūrėkit, visų garsių firmų puodukai net etiketėse nurodo "18+ months". Aš vadovavausi psichologų rekomendacijomis ir nepatiriu jokio vargo
Kai einam kur, tai dar deu sauskelnes, kad nebūtų netikėtumų, jei dukrytė bijos pasiprašyti svetimoje vietoje ar pan. Ir nakčiai dar segu sauskelnes. Dienos metu ir miega, ir žaidžia jau vilkėdama tik paprastas kelnaites.
Aš tai nieko neskubinu ir nedarau tragedijos, jei vaikui gerai būt su sauskelnėm. Ir nesuprantu tos panikos, kad kuo anskčiau dresuoti vaiką prašytis ant puoduko.
Bent jau psichologai sako, kad vaikai sąmoningai tuštinimosi ir šlapinimosi procesą pradeda suvokti tik nuo 18 mėn. Pažiūrėkit, visų garsių firmų puodukai net etiketėse nurodo "18+ months". Aš vadovavausi psichologų rekomendacijomis ir nepatiriu jokio vargo

Vai vai, nu ir kovojat
ir visai be reikalo. Nes kiek suprantu, visos mes cia sutinkam, kad vaikas pampersuose iki 3 metu yra krastutinumas.

QUOTE (norge @ 2004 08 16, 14:31) |
Tai cia kas tokis buvo- humoras? ![]() |
Atsakau asmeniskai Norgei (ir jos prielipai Vegai)

Tai buvo atsakymas i provokuojanti posta (zhiureti auksciau). O ar tai humoras - turetum pati nuspresti, bet matomai tavo isitikinimas apie nuosava genofonda mazumele netikslus